Oldala 75 of 162 ElsõElsõ ... 2565737475767785125 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 741 to 750 of 1620

Topic: Mit csináltál a héten? Mit prepperkedtél?

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Szerintem jól haladtok. Ha csak mindenki beszerzi a tartásit meg egy vadászpuskát, kicsit tanul vadászni és ilyenek, az szerintem már siker. Az angol törvényeket tekintve fõleg.
    En is igy gondolom. De mar agyalok azon hogy FAC, s ehhez "ragcsaloirto" bizniszt letrehozni, hogy legyen "ok", hogy miert kell nekem golyos fegyver, Ugye az FAC-nel neked kell indokolni hogy miert, mig az SGC-nel alanyi jog. Igy lehetne egy 22-esem....

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Csak bizonyos szempontból prepper dolog, de gyerekíj gyártáshoz készítettem sablont. Ráadásul az asszony kérésére
    Bár inkább csak ajándéknak szánja a barátaink lányának. Annyiból viszont mégis csak prepperség a dolog, hogy egy fél fegyverforgatóval több lesz
    Remélem nem lesz túl erõs, mert nem tudom hogy gyengítsek rajta. Ha sikerülne jól eltalálni, akkor 6-10 éves gyerekekbõl varázsütésre használható fegyverforgatók lennének, ~1000Ft+nyílvesszõk költséggel.
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Grafitos, élvezetes kis beszámolóra sikeredett, klafák a képek is. izzasztó lehetett, de megérte a fáradozást. Kívácsian várom a a folytatást..

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    Hát az eredeti cél az lett volna, hogy egy olyan helyet csináljak, ahová a rendszeres erdõlátogatásaim alatt visszajárhatok és nyugiba lehetek..hamarosan kintalvást is tervezek majd ide. Szeretném tovább növelni az álcázás hatéknyságát..enek érdekében növényeket átültetni és folyamatosan törõdni a hellyel....hosszútávú menedék lesz.
    Naja a tetõ így nem vízálló közel sem kintalváskor majd kívülrõl ponyvával fedem és így vízhatlanítom..most azért nem akartam kinthagyni a ponyvát, mert szerintem az ágak jobban rejtik a menedéket, mint a terepminta.

...nem kell annak vízhatlannak lennie,ha nem vagy ott,még jobb is ha szellõzik,mert ha be jut a víz hamarabb kiszárad és nem lesz pudva szagú a föld...ha van idõd a belsejét csináld meg kicsit lejtõsre egy sarokba,tegyél bele egy vacak rossz vödröt vagy edényt nejlonnal takard le ahol nem folyik bele a víz,lassabban párolog el,és belsejét döngöld le vagy ha van rossz nejlonod takard le,így ha nem is kristály tiszta,de lesz egy kis vized,ha másra nem is az átültetett növényeknek jó,a másik ha nem tud megállni a víz,mindig száraz marad....ha még luxibbat akarsz tördelj össze csomó vékony ágat és szórd szét,párszor rámész és bele döngölöd a padlóba akkor már nem lesz sár felhõszakadásnál sem...

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Jegkockakka fagyasztom a bodzaszorpot: image.jpg

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Enemy Hozzászólás megtekintése
    Grafitos, élvezetes kis beszámolóra sikeredett, klafák a képek is. izzasztó lehetett, de megérte a fáradozást. Kívácsian várom a a folytatást..
    Kössz..próbáltam visszaadni a munkafolyamatot és az életérzést..sajna csak telós képek..de tõlem ezt már megszokhattátok Jelenleg két 10 forintos nagyságú vérhólyag díszeleg a jobb tenyeremen, ha ezek eltûntek folytatom és mihamarabb kint is alszok

Addig is várom a javaslatokat a hely fejlesztéséhez..gondolkodok azon, hogy legközelebb mégis leponyvázom és földdel megpakolom...vagy az oldalfalakat felépítem kövekbõl a nagyobb szélvédelem jegyében

Senior Member A. L. Ias's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hadd legyek vészmadár (a tõlem megszokott módon)! A további tervekkel elõbb vár meg mi marad belõle az elkövetkezõ pár hétben. És csak olyan anyagot építs be, amit nem sajnálsz elveszíteni. Mi persze egy komplett atombunkert építtetnénk veled oda, de egy kibicnek semmi se drága!
    Last edited by A. L. Ias; 07-03-2014 at 07:54 AM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ...nem kell annak vízhatlannak lennie,ha nem vagy ott,még jobb is ha szellõzik,mert ha be jut a víz hamarabb kiszárad és nem lesz pudva szagú a föld...ha van idõd a belsejét csináld meg kicsit lejtõsre egy sarokba,tegyél bele egy vacak rossz vödröt vagy edényt nejlonnal takard le ahol nem folyik bele a víz,lassabban párolog el,és belsejét döngöld le vagy ha van rossz nejlonod takard le,így ha nem is kristály tiszta,de lesz egy kis vized,ha másra nem is az átültetett növényeknek jó,a másik ha nem tud megállni a víz,mindig száraz marad....ha még luxibbat akarsz tördelj össze csomó vékony ágat és szórd szét,párszor rámész és bele döngölöd a padlóba akkor már nem lesz sár felhõszakadásnál sem...
    Köszi a javaslatokat..a ledöngölést mindenképp megcsinálom, mert még a támfal mögött is tömörödnie kell a földnek. A vödrös módszer is király ötlet. A környéken nincs vízforrás. Erre a 8 órás melóra 2X1.5 liter vizet vittem, a kutyának és magamnak...éppen elég volt, szóval legközelebb felcipelek másfeles üvegekben vagy 6 litert és rejtem a kunyhó környékén.
    Azt tervezem, hogy megpróbálom kunyhósítani kicsit, mert így csak egy féltetõs menedék...oldalfal építés, meg a földel való befedés jó móka lessz, csak még gyûjtök egy kis lelki erõt elõtte

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló A. L. Ias Hozzászólás megtekintése
    Hadd legyek vészmadár (a tõlem megszokott módon)! A további tervekkel elõbb vár meg mi marad belõle az elkövetkezõ pár hétben. És csak olyan anyagot építs be, amit nem sajnálsz elveszíteni. Mi persze egy komplett atombunkert építtetnénk veled oda, de egy kibicnek semmi se drága!
    Jó meglátás..mivel nem a világvégén van a hely tényleg van esély arra, hogy megtalálják és ha köcsögök, még szét is verik
    Bár jók az elõjelek..az alapos kiválasztási folyamatot érdemes volt megcsinálni(ez 1 olyan alkalom volt, amikor csak a legmegfelelõbb hely kiválasztása volt a cél.
    Akkor sem és korábban sem találkoztam ott humanoiddal, pedig már voltam fent 4-5 alkalommal.
    Aztán a tegnap elõtti akciómnak meg volt hangja rendesen..a kapa használata közben állandóan követ (meg ***bát ) fogott a gyalásó...csengett bongott rendesen..aztán melóztam a fejszével is..szóval viszonylag nagy hanggal járt az építés..fülelgettem, de semmi mozgás. Tök egyedül voltam!
    Amúgy bárki aki belevág hasonlóba az arra készüljön, hogy elég para úgy dolgozni, hogy tudod ez itt most félig meddig illegál tevékenység állandóan ilyeneken agyaltam, ha most megjelenik az erdész mit mondok, hogy miért is ásom ezt a gödröt ide? Szóval kicsit mint egy vietkong..kapáltam kettõt, füleltem, aztán megint kapa
    Most semmilyen felszerelést nem hagytam ott, csak ezt az 1 teamécsest..ez a teszt..ha ez ott marad és úgy ahogy hagytam, akkor kint marad víz, meg ponyva is..aztán ki tudja..néhány év és összehozom az atombunkert is..
    ezek után..ne viccelj
    Last edited by Grafitos; 07-03-2014 at 08:03 AM.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    Most semmilyen felszerelést nem hagytam ott, csak ezt az 1 teamécsest..ez a teszt..ha ez ott marad és úgy ahogy hagytam, akkor kint marad víz, meg ponyva is..
    Az otthagyni kívánt felszerelést én óvatosan elásnám a környéken