0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Visszavittem és kicseréltettem, ez már kifogástalan a tegnapihoz képest. Én fogtam ki egy selejtes példányt.
Thumbs Up |
Nekem egy 1968 as MH példány van.Teljesen elégedett vagyok vele.
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
Thumbs Up |
az enyém 65 ösmûködik, mint egy svájcióra
Thumbs Up |
És ráadásul 990/db
![]()
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
én kanálgép párti vagyokde hát izlések és pofonok
Thumbs Up |
https://www.aldi.hu/hu/ajanlatok/aja...niktakaro-xxl/
Ilyet vegyetek..nekem néhány évvel ezelõtt külföldrõl hoztak egyet..ezóta csak ezt használjuk Városligetben hentergéshez..A hûtükör az alján annyira jó, hogy nedves fûbe is bátran le lehet tenni és könnyebb a végén kirázni![]()
Jó cucc
Ja hátránya, ha nedvesen teszed el berohad és büdös lesz mint a bûn![]()
Thumbs Up |
Én vettem 1-1 darabot próbaképpen. A tyúkhúsost már kibontottam, az nem jött be igazán. Szerintem nem tésztaétel, hanem tésztában gazdag leves. Sajnos kiérzõdik rajta a zacskós levesekre jellemzõ "mûíz". De ez a leginkább a levére jellemzõ, a tésztának, zöldségnek és a húsnak jó íze van. És van benne hús, ha nem is túl sok, de nem csak mutatóba került bele.
Remélem a paradicsomos jobb lesz, ebbõl nem veszek többet.
Én vettem mindkettõbõl, igazán nem jöttek be, jó is, hogy többet nem hoztam el. Egyszer meg lehet enni, meg ha épp nem akad más..
Thumbs Up |
Én is túl vagyok a paradicsomoson. Szerintem az egy kategóriával jobb volt. Az már inkább tésztaétel jellegûbb. Az ízén nem éreztem ki a jellegzetes konzervízt, de ez a paradicsom sajátossága lehet és ránézésre nem is olyan híg, mint a másik. Persze ezt is lehetne még egy kis tésztával laktatóbbá tenni, de így is megfelelõ. Növeli a változatosságot az étrendben, egy tálcányit a készletbe raktam belõle.