Oldala 17 of 24 ElsõElsõ ... 71516171819 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 161 to 170 of 235

Topic: Nagyvárosi kertészkedés

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mrPickles Hozzászólás megtekintése
    Semmit ha tényelg burgonyavész akkor sanyi.
    http://www.hhrf.org/karpatiigazszo/080610/ht01.html
    Egyébként azt hiszem nekem is ez van.
    Ja a leveleket minden képpen égesd el ne komposztáld.
    Ha felszedem a betegeket most, s elegetem, az nem menti meg a meg egeszsegeseket? Vagy hagyjam az egeszet? A linkelt cikkben emlitett szereknek mi felel meg errefele?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Rendeltem egyet az amazonrol, 6.74 font. Koszi!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Már cask az a kérdés fogsz e annyi krumplit termelni hogy megérje.
    Ahogy észrevettem szerintem nem éri meg krumplit termelni alottmenten a hely szüke miatt. Fõleg ha azt nézem, hogy 10 kg krumpli a zöldségesnél 5 font. Azon a területen meg amin ennyi krumplit megtermelnek tudnék, babot, valamilyen tököt és kukoricát termeszteni növény társításban. Ami többet hozznabe. Jövöre nem is fogok veszödni a krumplival megy majd a helyre csicsokanak több mint idén.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mrPickles Hozzászólás megtekintése
    Már cask az a kérdés fogsz e annyi krumplit termelni hogy megérje.
    Ahogy észrevettem szerintem nem éri meg krumplit termelni alottmenten a hely szüke miatt. Fõleg ha azt nézem, hogy 10 kg krumpli a zöldségesnél 5 font. Azon a területen meg amin ennyi krumplit megtermelnek tudnék, babot, valamilyen tököt és kukoricát termeszteni növény társításban. Ami többet hozznabe. Jövöre nem is fogok veszödni a krumplival megy majd a helyre csicsokanak több mint idén.
    Sok helyem van, 300m2. S ugy gondolom, hogy a tapasztalat miatt is foglalkozok a krumplival. Persze a szupermarketben olcsobb, multkor 2x2KG-ot vettem 20p-ert... De jo lesz az a burgonya nekem a kertbol.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Fokhagyma termesem: image.jpg

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jun 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én most indoor, zsákos burgonyával kísérletezem.
    Eddig jól alakul, az elején kicsit megnyúlt a növény a számára kevés fénytõl, de úgyis szórok rá földet, hogy növeljem a termést.
    Elõzõ kísérletek kudarcba fulladtak, most csak félig ültettem el a burgonyát, így már nem rohadt el.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    Hello! Mi az a EM? Linket tudnal ezekhez a dolgokhoz?
    Látom rátaláltál a javaslatra a mit prepperkedtél ma topikban is, de azért adok linket
    http://www.scdprobiotics.com/SCD-Bio-Ag-p/a197-1.htm

Én ezt használom mindenre, és ezt úgy értsd, hogy mindenre (permetezésre, locsolom vele a trágyát és a komposztot, megy az esõvízgyûjtõbe, az ólakat kifújom vele, ez utóbbit óvatosan, mivel az elhalt szerves anyagot lebontja, akkor is, ha az fa tetõszerkezet; láttam több sor szõlõt földre feküdni, mert a fakarókat, oszlopokat két hónap alatt megette).
    A magyar leánycég dizájnja persze más, de a tartalma ugyanaz. Ezen a linken éred el õket:
    http://www.greenman.hu

Van ismerõsöm a cégnél, úgyhogy ha érdekel, van egy promóciós powerpointom is, amiben szépen le van írva, hogy mit csinál a cucc, és hogyan. Tök laikusok is megértik

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Dream_walker Hozzászólás megtekintése
    Látom rátaláltál a javaslatra a mit prepperkedtél ma topikban is, de azért adok linket
    http://www.scdprobiotics.com/SCD-Bio-Ag-p/a197-1.htm

Én ezt használom mindenre, és ezt úgy értsd, hogy mindenre (permetezésre, locsolom vele a trágyát és a komposztot, megy az esõvízgyûjtõbe, az ólakat kifújom vele, ez utóbbit óvatosan, mivel az elhalt szerves anyagot lebontja, akkor is, ha az fa tetõszerkezet; láttam több sor szõlõt földre feküdni, mert a fakarókat, oszlopokat két hónap alatt megette).
    A magyar leánycég dizájnja persze más, de a tartalma ugyanaz. Ezen a linken éred el õket:
    http://www.greenman.hu

Van ismerõsöm a cégnél, úgyhogy ha érdekel, van egy promóciós powerpointom is, amiben szépen le van írva, hogy mit csinál a cucc, és hogyan. Tök laikusok is megértik
    Erdekel. Koszi. londonercsecse@gmail.com

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Felszedtem 1 zsakot ma. 2 rossz, a tobbi jo, de kicsi, eheto. 1 honppal korabban fel kell szednem, menteni amit lehet. Mind beteg. Nem erdekel, hogy a szomszed biokerteszkedik, jovore permetezek, mint az orult. image.jpg

A topic keresõszavai: