Oldala 16 of 27 ElsõElsõ ... 6141516171826 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 151 to 160 of 270

Topic: Vadat,halat s mi jó falat.....

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!

Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Given: 4

0 Not allowed!
    Jól néz ki , de részleteket kérünk Ti fõztétek ? Milyen lett ?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Vietnamiveteran Hozzászólás megtekintése
    Jól néz ki , de részleteket kérünk Ti fõztétek ? Milyen lett ?
    Mi, cseresznyefaval tuzeltunk, paprika kalocsarol, 2.5 kg birka m&s-bol. Semmi extra, vegen burgonya bele. Ket 6 eves kiscsaj tolta, mint kacsa a nokedlit, szoval jo lett. Kozben szakadt neha az eso, szoval fogtam a nagy esernyot fole. Gondoltak a szomszedok, hogy ezek hulyek, esernyovel bogracsoznak....

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 67
    Given: 48

0 Not allowed!
    Ezt be lehet fejezni! Tiszta nyál minden! Lélekben veletek ettem.

Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Given: 4

0 Not allowed!
    Na urak , holnap reggel 7 kor kelek , jó nagy tüzet gyújtok , mivel nagy parázs kell annak a malackának amit a holnapi napon parázson fogunk egészben sütni amolyan nyárzáró összejövetelként a barátokkal . Képeket és beszámolót majd vasárnap . Addig is én holnap jól bekajálok malacsülbõl utána küldök jó pár sört ha esetleg vasárnap lenne a világvége legalább teli gyomorral haljak meg

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    Fõztem tojást. A fele összetört, és nem lettek elég kemények. Konzerv fõtt krumplit vettem. Meg valami félkolbász-félszalámi dolgot. Sok tejfölt is. Összeöntöttem mindent, bevágtam a mikrohullámúba és kész lett a rakott krumpli. Most kóstolom. Elsõ próbálkozásra egyáltalán nem lett rossz. Fõleg segítség nélkül.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Kárpát-medence
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hát nem lehet egy nagy gasztronómiai csoda mit ne mondjak!
    A barbarizmus az emberiség természetes állapota. A civilizáció természetellenes. Nem egyéb, mint a körülmények hóbortja. De végül is mindig a barbarizmus gyõzedelmeskedik.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Fõztem tojást. A fele összetört, és nem lettek elég kemények. Konzerv fõtt krumplit vettem. Meg valami félkolbász-félszalámi dolgot. Sok tejfölt is. Összeöntöttem mindent, bevágtam a mikrohullámúba és kész lett a rakott krumpli. Most kóstolom. Elsõ próbálkozásra egyáltalán nem lett rossz. Fõleg segítség nélkül.
    Csak probalkozz! Tojast 10 percig fozd! Egeszet sutoben legkozelebb, alufolia alatt (amit a vege fele leveszel, s feljebb rakod a hofokot is), olyan kolbaszt keress, aminek jo zsirja van, hogy amikor kifolyik az egeszre, az a menyorszag! Krumplit pucold, ne konzerv legyen. Probald igy ki, jobb lesz!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 954

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló MaRee Hozzászólás megtekintése
    Hát nem lehet egy nagy gasztronómiai csoda mit ne mondjak!
    Nem, viszont laktató. Meg végre nem pizzát meg szteroidos csirkét ettem hanem valami normálisabbat. De még van 2 nagy adag, úgyhogy lesz még mit enni ma meg holnap.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    ...kedvet kaptam,a jövõ héten csinálok én is...úgy szoktam.....héjába megfõzöm a krumplit,majd megtisztítom és felkarikázom,keményre a tojás és felkarikázom,fele kolbász,fele húsos szalonna,szépen megpirítva,a sütõbe alulra vaj,aztán a krumpli fele,egy réteg tojás,a szalonna-kolbász fele,vajat rá és megismétlem,a tetejére vastagon tejföl..180 fokon addig sütöm míg kezd a tejföl megsülni ,fûszert nem használok,annyi van a kolbászba,só a szalonnába....

A topic keresõszavai: