Oldala 101 of 221 ElsõElsõ ... 519199100101102103111151201 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,001 to 1,010 of 2204

Topic: Off topic

Senior Member Nealden's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Akkor nincs más, csak a "nemzetközi" piac:

http://www.militarymart.co.uk/index....product_id=392

A kulcsszó:

Swedish Army Trangia Stove

Jó vadászatot
    "Az egyszerûség a végsõ kifinomultság." - LD

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up
    Given: 0

0 Not allowed!
    köszönöm

Senior Member BragBOL's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 17

0 Not allowed!
    Valaki!?
    Tudja honnan van a szén?
    Hiányoztam volna mikor ezt tanították?
    Nem a karbon korra gondolok, hanem az elõttire,
    mert gondolom az akkori élet is szénalapú volt.
    De honnan volt a szén?
    Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?

Senior Member BragBOL's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 17

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Wannabe Hozzászólás megtekintése
    Hivatalosan: hidrogén -> nukleáris fúzió -> "csillagpor" -> csillagok -> fúzió -> összetettebb elemek.
    (A tudomány nem foglalkozik azzal a kérdéssel, hogy az a mérhetetlen nagy energia, ami ezekhez kellett, honnan származik.)
    Pontosítok.
    A föld keletkezése során, milyen formában volt jelen a szén, esetleg milyen átalakulásokon esett át?
    A végsõ kérdés pedig, hogy lett az élõlények alkotóeleme?
    Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló BragBOL Hozzászólás megtekintése
    Pontosítok.
    A föld keletkezése során, milyen formában volt jelen a szén, esetleg milyen átalakulásokon esett át?
    A végsõ kérdés pedig, hogy lett az élõlények alkotóeleme?
    Többnyire szénatomként magában, vagy vegyületek alkotóelemeként... Ennél pontosabb választ senki nem tud. Valószínûleg nem is fog.

A élõlények alkotóeleme pedig abból az egyszerû megfontolásból lett, hogy a planéta leggyakoribb elemei közé tartozik, így az élettevékenységek során fellépõ veszteségeket egyszerûen pótolni lehet.
    Ha megnézed a képregényeket, a transformerek bolygóján fémbõl van több, így õk bádogemberek lettek

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ... ma jó nagy bosszúság ért...reggel megkérdeztem a tulajt,az egyik horgásztónál,hogy lenne e szállás ma estére..minden rendben,pakolás indulás...megérkezéskor az látom,a mellettem lévõ lakók szépen odapakoltak a nekem kiadott ház elé és bedobálták a pecát...udvariasan köszöntem és nekiálltam kipakolni a kocsiból,mikor meglátták a botokat...bunkó módon rákérdezett az egyik nagycsaládos pasas...- Csak nem horgászni akarsz?....nem szóltam semmit ,de már kezdett elmenni a kedvem...na jó,majd meglátjuk...kivettem a kocsiból a kutyát,gondoltam járunk egyet legyen idejük összepakolni,persze semmi igyekezet nem látszott..erre valahonnan elõkerül két kutya,persze szabadon..az egyik ez a gusztustalan harci kutya..és rontanak nekünk...kutyám az ölbe,és állok a kutyák meg ugatnak rám,mindig a hátamba akarnak kerülni...kiabálok,hívják már vissza a kutyát...Erre -Nem bánt,csak játszanak!...na jó..rúgtam egyet a kutyák felé..aztán ,visszaraktam a kutyát a kocsiba,visszarámoltam és vissza adtam a kulcsot...hazajöttünk,ezek után milyen pihenés lett volna ez?..most veszekedjek a vendégekkel.....mind ez egy zárt szabadidõ központban...a tulaj még elnézést sem kért..elment 6000,-benzinre..+++a hétvége...
    Last edited by Doom; 09-20-2014 at 11:18 AM.

M-torolt_forumozo
    Guest

0 Not allowed!
    Talán ha a kommunikáció írott és íratlan formáit használod, valószínûleg nem lett volna ilyen kellemetlen az a kiruccanás.

Senior Member Vietnamiveteran's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ... ma jó nagy bosszúság ért...reggel megkérdeztem a tulajt,az egyik horgásztónál,hogy lenne e szállás ma estére..minden rendben,pakolás indulás...megérkezéskor az látom,a mellettem lévõ lakók szépen odapakoltak a nekem kiadott ház elé és bedobálták a pecát...udvariasan köszöntem és nekiálltam kipakolni a kocsiból,mikor meglátták a botokat...bunkó módon rákérdezett az egyik nagycsaládos pasas...- Csak nem horgászni akarsz?....nem szóltam semmit ,de már kezdett elmenni a kedvem...na jó,majd meglátjuk...kivettem a kocsiból a kutyát,gondoltam járunk egyet legyen idejük összepakolni,persze semmi igyekezet nem látszott..erre valahonnan elõkerül két kutya,persze szabadon..az egyik ez a gusztustalan harci kutya..és rontanak nekünk...kutyám az ölbe,és állok a kutyák meg ugatnak rám,mindig a hátamba akarnak kerülni...kiabálok,hívják már vissza a kutyát...Erre -Nem bánt,csak játszanak!...na jó..rúgtam egyet a kutyák felé..aztán ,visszaraktam a kutyát a kocsiba,visszarámoltam és vissza adtam a kulcsot...hazajöttünk,ezek után milyen pihenés lett volna ez?..most veszekedjek a vendégekkel.....mind ez egy zárt szabadidõ központban...a tulaj még elnézést sem kért..elment 6000,-benzinre..+++a hétvége...
    Sajnos tahó emberek mindenhol vannak , velük csak a saját színvonalukon lehet szót érteni . Nem is értem milyen vállalkozó az ilyen aki hagyja elmenni a fizetõvendéget pár suttyó paraszt miatt .

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 83

0 Not allowed!
    Brutális összegre bírságolja a NAV a külföldön élõket!
    A külföldi munkavállalást fontolgatóknak érdemes alaposan, körültekintõen eljárniuk, mielõtt elhagyják Magyarországot, ugyanis a NAV akár többszázezer forintos bírsággal is sújthatja azokat, akik nem jelentkeznek ki lakcímükrõl és nem jelentik be, hogy hamarosan máshol kezdenek dolgozni.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    Doom tisztelem a józan emberi gondolkodásodat, ez normális emberekkel szemben való cselekedet.
    De ezek, nem azok érted, ezek csak az erõszakból értenek, engem nagyon le kellett volna fogni abban a helyzetben.....KARRAMBA