0
Akkor nincs más, csak a "nemzetközi" piac:
http://www.militarymart.co.uk/index....product_id=392
A kulcsszó:
Swedish Army Trangia Stove
Jó vadászatot![]()
"Az egyszerûség a végsõ kifinomultság." - LD
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
köszönöm
Valaki!?
Tudja honnan van a szén?
Hiányoztam volna mikor ezt tanították?
Nem a karbon korra gondolok, hanem az elõttire,
mert gondolom az akkori élet is szénalapú volt.
De honnan volt a szén?![]()
Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?
| Thumbs Up |
| Received: 152 Given: 4 |
Többnyire szénatomként magában, vagy vegyületek alkotóelemeként...Ennél pontosabb választ senki nem tud. Valószínûleg nem is fog.
A élõlények alkotóeleme pedig abból az egyszerû megfontolásból lett, hogy a planéta leggyakoribb elemei közé tartozik, így az élettevékenységek során fellépõ veszteségeket egyszerûen pótolni lehet.
Ha megnézed a képregényeket, a transformerek bolygóján fémbõl van több, így õk bádogemberek lettek![]()
... ma jó nagy bosszúság ért...reggel megkérdeztem a tulajt,az egyik horgásztónál,hogy lenne e szállás ma estére..minden rendben,pakolás indulás...megérkezéskor az látom,a mellettem lévõ lakók szépen odapakoltak a nekem kiadott ház elé és bedobálták a pecát...udvariasan köszöntem és nekiálltam kipakolni a kocsiból,mikor meglátták a botokat...bunkó módon rákérdezett az egyik nagycsaládos pasas...- Csak nem horgászni akarsz?....nem szóltam semmit ,de már kezdett elmenni a kedvem...na jó,majd meglátjuk...kivettem a kocsiból a kutyát,gondoltam járunk egyet legyen idejük összepakolni,persze semmi igyekezet nem látszott..erre valahonnan elõkerül két kutya,persze szabadon..az egyik ez a gusztustalan harci kutya..és rontanak nekünk...kutyám az ölbe,és állok a kutyák meg ugatnak rám,mindig a hátamba akarnak kerülni...kiabálok,hívják már vissza a kutyát...Erre -Nem bánt,csak játszanak!...na jó..rúgtam egyet a kutyák felé..aztán ,visszaraktam a kutyát a kocsiba,visszarámoltam és vissza adtam a kulcsot...hazajöttünk,ezek után milyen pihenés lett volna ez?..most veszekedjek a vendégekkel.....mind ez egy zárt szabadidõ központban...a tulaj még elnézést sem kért..elment 6000,-benzinre..+++a hétvége...
Last edited by Doom; 09-20-2014 at 11:18 AM.
Talán ha a kommunikáció írott és íratlan formáit használod, valószínûleg nem lett volna ilyen kellemetlen az a kiruccanás.![]()
| Thumbs Up |
| Received: 33 Given: 83 |
Brutális összegre bírságolja a NAV a külföldön élõket!
A külföldi munkavállalást fontolgatóknak érdemes alaposan, körültekintõen eljárniuk, mielõtt elhagyják Magyarországot, ugyanis a NAV akár többszázezer forintos bírsággal is sújthatja azokat, akik nem jelentkeznek ki lakcímükrõl és nem jelentik be, hogy hamarosan máshol kezdenek dolgozni.
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"