Eredmény 1 to 10 of 2204

Topic: Off topic

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ... ma jó nagy bosszúság ért...reggel megkérdeztem a tulajt,az egyik horgásztónál,hogy lenne e szállás ma estére..minden rendben,pakolás indulás...megérkezéskor az látom,a mellettem lévõ lakók szépen odapakoltak a nekem kiadott ház elé és bedobálták a pecát...udvariasan köszöntem és nekiálltam kipakolni a kocsiból,mikor meglátták a botokat...bunkó módon rákérdezett az egyik nagycsaládos pasas...- Csak nem horgászni akarsz?....nem szóltam semmit ,de már kezdett elmenni a kedvem...na jó,majd meglátjuk...kivettem a kocsiból a kutyát,gondoltam járunk egyet legyen idejük összepakolni,persze semmi igyekezet nem látszott..erre valahonnan elõkerül két kutya,persze szabadon..az egyik ez a gusztustalan harci kutya..és rontanak nekünk...kutyám az ölbe,és állok a kutyák meg ugatnak rám,mindig a hátamba akarnak kerülni...kiabálok,hívják már vissza a kutyát...Erre -Nem bánt,csak játszanak!...na jó..rúgtam egyet a kutyák felé..aztán ,visszaraktam a kutyát a kocsiba,visszarámoltam és vissza adtam a kulcsot...hazajöttünk,ezek után milyen pihenés lett volna ez?..most veszekedjek a vendégekkel.....mind ez egy zárt szabadidõ központban...a tulaj még elnézést sem kért..elment 6000,-benzinre..+++a hétvége...
    Last edited by Doom; 09-20-2014 at 11:18 AM.