Oldala 102 of 221 ElsõElsõ ... 25292100101102103104112152202 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,011 to 1,020 of 2204

Topic: Off topic

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Az, hogy ez nem itt történik, nem jelenti azt, hogy egyáltalán nem történik meg.
    http://www.youtube.com/watch?v=RBQ-IoHfimQ

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Dream_walker Hozzászólás megtekintése
    Többnyire szénatomként magában, vagy vegyületek alkotóelemeként... Ennél pontosabb választ senki nem tud. Valószínûleg nem is fog.

A élõlények alkotóeleme pedig abból az egyszerû megfontolásból lett, hogy a planéta leggyakoribb elemei közé tartozik, így az élettevékenységek során fellépõ veszteségeket egyszerûen pótolni lehet.
    Ha megnézed a képregényeket, a transformerek bolygóján fémbõl van több, így õk bádogemberek lettek
    Eleinte fõleg széndioxid formában. Késõbb ezek kémiai kötésekbe léptek fémekkel, így lettek a karbonátok. Sok széndioxid oldódott a folyadékokban (vízben) is. A Nap UV sugárzása szintén szintéziseket serkentett, szerves anyagok, molekulák jöttek létre, kialakult az élet. A cianobaktériumok és késõbb a növények "tisztították" meg a Föld légkörét a széndioxidtól és így alakult ki a mai, oxigénben jóval dúsabb légkör, ami már az állati életnek is kedvezõ lett.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ... ma jó nagy bosszúság ért...reggel megkérdeztem a tulajt,az egyik horgásztónál,hogy lenne e szállás ma estére..minden rendben,pakolás indulás...megérkezéskor az látom,a mellettem lévõ lakók szépen odapakoltak a nekem kiadott ház elé és bedobálták a pecát...udvariasan köszöntem és nekiálltam kipakolni a kocsiból,mikor meglátták a botokat...bunkó módon rákérdezett az egyik nagycsaládos pasas...- Csak nem horgászni akarsz?....nem szóltam semmit ,de már kezdett elmenni a kedvem...na jó,majd meglátjuk...kivettem a kocsiból a kutyát,gondoltam járunk egyet legyen idejük összepakolni,persze semmi igyekezet nem látszott..erre valahonnan elõkerül két kutya,persze szabadon..az egyik ez a gusztustalan harci kutya..és rontanak nekünk...kutyám az ölbe,és állok a kutyák meg ugatnak rám,mindig a hátamba akarnak kerülni...kiabálok,hívják már vissza a kutyát...Erre -Nem bánt,csak játszanak!...na jó..rúgtam egyet a kutyák felé..aztán ,visszaraktam a kutyát a kocsiba,visszarámoltam és vissza adtam a kulcsot...hazajöttünk,ezek után milyen pihenés lett volna ez?..most veszekedjek a vendégekkel.....mind ez egy zárt szabadidõ központban...a tulaj még elnézést sem kért..elment 6000,-benzinre..+++a hétvége...
    Valóságos mûvésze vagy az önuralomnak!

Hasonló helyzetben igen agresszívan reagáltam volna.
    Csak nem horgászni akarsz? kérdésre az lett volna a válasz hogy: Fogok is barátom, és ha nem takarodsz, a májad lesz a csali.
    erre valahonnan elõkerül két kutya,persze szabadon..az egyik ez a gusztustalan harci kutya..és rontanak nekünk...kutyám az ölbe,és állok a kutyák meg ugatnak rám,mindig a hátamba akarnak kerülni...kiabálok,hívják már vissza a kutyát...Erre -Nem bánt,csak játszanak! válasz: Én is ismerek egy játékot! Úgy hívják gyalásó a kutyában!
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Meleg hercegekrõl szóló mesekönyv jelent meg. A megmentésre váró királylány pedig "természetesen" leszbikus.
    Lassan oda jutunk, hogy normális mesekönyvekbõl is érdemes készletet felhalmozni az utókornak....

http://www.hir24.hu/kultura/2014/09/...yerekkonyvben/

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Bizony, még megéljük hogy az unokáink felháborodva néznek mikor megtudják hogy bizony a nagyapa kizárólag nõkkel csinálta, és tanga is csak aznap este volt rajta, amikor alkohol mérgezést kapott.....
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az emberek manipulálhatók, befolyásolhatók. Fõleg ha folyamatosan és többfelõl ingerek érik. Képes elfogadni olyan normákat, értékeket, amelyeket amúgy nem tart helyesnek.
    A gyerekek fõleg manipulálhatók. Ez a könyv ezért veszélyes!
    Remélem nem lesz kötelezõ olvasmány például óvodákban valamiféle tolerancia címszó alatt.
    Az emberek másak, valóban van egy színt ameddig el kell ezt fogadnunk, de ez nem jelenti azt, hogy követendõ példának, normálisnak kellene beállítani azt!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 1,063
    Given: 1,079

0 Not allowed!
    Pont azért itt. Propaganda, ami ha nem mûködik, akkor provokáció. Nem hiszem hogy így kellene elfogadtatni a másságot. De én már azt se értettem hogy Kulka János miért coming out-olt. Talán a nyilvánosságra tartozik hogy õ otthon kivel fekszik le? A könyv szerintem csak olyan provokáció mint a felvonulás, csak ez a gyerekeket célozza meg.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 83

0 Not allowed!
    .
    Drónnal kézbesít a Német Posta
    A tavaly decemberi elsõ kísérletek után rendszeresen közlekedõ „postadrónt” helyez üzembe a Deutsche Post az Északi-tenger partja és az attól 12 kilométerre található Juist nevû sziget között. A mini légijármûvet kifejezetten csomagkézbesítésre fejlesztették ki. Ezzel elõször fordul elõ Európában, hogy olyan ember nélkül repülõ eszközt helyeznek forgalomba, amelyet még emberi szem sem követ az út során. A tengerentúlon az Amazon internetes kereskedõ oldal szintén csomagküldõ drón fejlesztésén dolgozik.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 1,063
    Given: 1,079

0 Not allowed!
    Én lehetségesnek tartom hogy ebbõl katasztrófa lesz (a cégek szempontjából). Gondolok itt arra, ha hackerek bezavarják a rendszert.

Senior Member BragBOL's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 17

0 Not allowed!
    nem is gondoltam volna formailag, hogy (növényi)ivarszervvel kavarjuk és/vagy esszük kását!

Csak egy kis bibét kell faragni a fakanál végére...
    Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?