Oldala 12 of 18 ElsõElsõ ... 21011121314 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 111 to 120 of 173

Topic: Hogyan kezdjünk hozzá ?

Senior Member BragBOL's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 17

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló szfenikus Hozzászólás megtekintése
    Ha az ember egy bizonyos gondolattal foglalkozik, akkor az annak a képnek, képsorozatnak lényegében a betege lesz (ez az elme munkája, az elme ezt élvezi) és lényegében várja, hogy átélhesse ezeket a képeket. Ezért legyél óvatosan ezekkel a gondolatokkal, mert végül a cselekedet elõször a fejben születik meg...
    Hét pecséttel hitelesítem!

Hisz oly szép a racionalitás és most elrontod önnön magad jövõjét ezzel a nem létezõ polgárháborús állapotokat idézõ álmodozással ? Mi lesz ha ... de akkor én...elõvesszük...elvisszük ... elvesszük...elbújunk ...megesszük...elrejtjük... elmenekülünk...közben pedig félünk, félünk attól, hogy mi sem kerülhetjük el a halált, mert a test elöregszik, visszamegy a porba...és nem attól félünk, hogy idegenkéztõl pusztulunk el, hanem a létezés megszûnésétõl.
    Ettõl nem félek én... sõt(de mióta kiolvastam egy reinkarnációs könyvet, azóta kötöm magam az élet szeretetéhez!)!

Amúgy meg össze tartó, közösen "teremtõ" kisközösségek hálózatát próbálom megálmodni, megteremteni.
    Last edited by BragBOL; 09-24-2014 at 09:01 PM.
    Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?

Senior Member Unicornis's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Nézd szfenikus! Úgy látom neked fogalmad sincs hogy milyen az "ember" alaptermészete. Úgy a tudat alatt, ami csak szerencsére ritkán kerül felszínre! Persze nem minden embernek, de a nagy részének.
    Erre jó példák vannak történelemben. De elég megnézni a közelmúlt eseményeit: Karina és Sandy hurrikán nyomán kialakult helyzetet, vagy a Délszláv háború eseményeit (pl. sebrenyicai mészárlás) vagy az Argentin összeomlás éveit.
    És még hosszan sorolhatnám a példákat. Vagy nézd meg mit csinál mostanság az ISIS......
    Az argentin összeomlásról Ferfal mesél itt: http://mitkereselitt.blogspot.hu/200...-ferfal-t.html
    A boszniai háborúról pedig Selco. Itt: http://www.karpatiaklubgyor.gportal....1509_07942.pdf
    Olvass és tanulj! Ez NEM KIALÁCIÓ HANEM A VALÓSÁG!
    Ha nem változtatsz a világszemléleteden akkor csúnya halálod lesz! És nem csak neked, hanem azoknak is akik veled lesznek akkor. Mert hát sajnos a világ minden táján az ilyen békés és naiv emberekkel vannak tele a TÖMEGSÍROK!
    Mert nem tudod hogy viselkedik azaz ember aki már egy hete nem evett!
    Mert nem tudod hogy viselkedik azaz ember aki tudja hogy a tetteiért nem kell felelnie a törvény elõtt!
    És most szorozd össze a kettõt! Hogy ez horror? Igen, az! De basszus, ilyen a világunk, akkor is ha te nem veszel tudomást róla! Persze mondhatod hogy te nem akarsz ilyen világban élni...... hát nem fogsz. (már az elején meghalsz majd családostul) Mellesleg én sem akarok, de fogok.
    És légyszi ne vedd ezt személyeskedésnek, mert nem az.
    " Én nem rád haragszom, hanem érted!"
    És ne gondold azt hogy én, illetve itt a fórumon sokan, vérben forgó szemû, fegyvert szorongató, szociopaták vagyunk.
    Mert nem. Ép olyan normális életet élõ családapák/anyák vagyunk mint mások, csak mi érezzük a veszélyt ami a világra leselkedik.
    Last edited by Unicornis; 09-24-2014 at 10:36 PM.

Senior Member BragBOL's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Oct 2013
    Thumbs Up
    Received: 42
    Given: 17

0 Not allowed!
    Lehet úgy is csinálni a felkészülést hogy közbe optimisták, és szeretetben élõk vagyunk, sõt így kellene!
    Ha bele kell élni a szituációba magunkat, futtassuk le a szimulációt gyorsan, jegyezzük fel hogy mire lesz szükségünk, írjuk õket fel, majd felejtsük el a szimulációt, és utána futtassunk le egy pozitív szimulációt, egy boldog utópiát, majd hagyjuk magunkat ebben az állapotban.
    Gyûjtsd szelektíven a hulladékot, hasznosíts újra! Jó-jó, de hol a jéghegy?

Senior Member pappito's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kollégák, aki tud keresse fel a szülei birtokát (vagy szerezzen magának, a gyermekeinek és úgy általában a Jövõnek !) és kezdje azt helyrepofozni. Mert nagy öröme telik majd benne és elfelejti ezt a sok titkos gondolatot...
    a sok hülyeség közül tán ez a legsúlyosabb. milyen szülei birtokát? te hol voltál ötven év szociálizmus alatt dzsentirkém? nagy örömöm szolgálna a szüleim birtokát visszaszerzni, de már a nagy és a dédszüleimnek se volt birtoka, részben, mert szegények voltak, mint a templom egere, részben városlakók. Mondjuk nagy örömöm telne egy józsef körúti bérházban, ha én szedném a lakbért, de hát az nagyi se szedte, hanem fizette... úgy tûnik nem vagyunk kollégák...

(a jövõ pedig szimpla fõnév, kisbetûvel irandó)
    Last edited by pappito; 09-25-2014 at 10:30 AM.

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Aki abban a tevhitben ringatja magat, hogy mindenki, mindig EMBER marad, az nagyon nagyot szivhat ezen... Kerdes: nincs semmid, gyerekenek kaja kell, masnak van, nem ad, mit csinalsz? Illetve a felkeszuletlen emberek nagy resze mit fog csinalni ilyen helyzetben? Mikor Te vagy a masik fel, akinek van? EMBERKENT odebbmegy, s vegignezi, ahogy a kolyke ehenhal vagy elveszi?

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A lényeget megválaszoltátok.
    Még annyit, hogy ..a naivak a túloldalt vannak.
    Aki kicsit is jobban beleásta magát az igazság kiderítésébe, a világ mocskosságába, az emberi lélek fertelmes bugyrába, annak (sajnos) nem marad kétsége, hogy mi fog történni.

Van egy régi, nagyon tetszetõs mondás miszerint:
    Számíts a legjobbra, készülj a legrosszabbra.
    Évek óta próbálok ennek megfelelni, de minél jobban kinyílik a szemem, annál kevésbé számítok akármilyen jóra is - az ember alkotta világtól.
    http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png

Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
    http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Mizu Hozzászólás megtekintése
    A lényeget megválaszoltátok.
    Még annyit, hogy ..a naivak a túloldalt vannak.
    Aki kicsit is jobban beleásta magát az igazság kiderítésébe, a világ mocskosságába, az emberi lélek fertelmes bugyrába, annak (sajnos) nem marad kétsége, hogy mi fog történni.

Van egy régi, nagyon tetszetõs mondás miszerint:
    Számíts a legjobbra, készülj a legrosszabbra.
    Évek óta próbálok ennek megfelelni, de minél jobban kinyílik a szemem, annál kevésbé számítok akármilyen jóra is - az ember alkotta világtól.
    En ezt ugy hasznalom, hogy gondolj/keszulj a legrosszabbra, annal csak jobb lehet...

Senior Member pappito's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    Aki abban a tevhitben ringatja magat, hogy mindenki, mindig EMBER marad, az nagyon nagyot szivhat ezen... Kerdes: nincs semmid, gyerekenek kaja kell, masnak van, nem ad, mit csinalsz? Illetve a felkeszuletlen emberek nagy resze mit fog csinalni ilyen helyzetben? Mikor Te vagy a masik fel, akinek van? EMBERKENT odebbmegy, s vegignezi, ahogy a kolyke ehenhal vagy elveszi?
    nem is kell ilyen messzire menni. 1915-ben a törökök módszeresen nekiláttak kiirtani az örmény kisebbséget (ezt azóta is tagadják a tények és dokumentumok ellenére), náci haláltáborok, koncentrációs táborba zárt japánok amerikában, a japán hadsereg által tízezerszám elrabolt comfort women, és egyáltalán a 3-10millió lemészárolt ember amikor a japánok bevonultak mandzsúriába, vörös khmerek, pont húsz éve kb. nyolcszázezer embert mészároltak le machetékkel és botokkal vagy égettek el elevenen Ruandában. Nem sokkal arrébb bedrogozott gyerekekkel ölették meg saját szüleiket emberek. Srebrenica a szomszédban nem is olyan rég. EMBEREK.

Ezekrõl nem tudomást venni mennyi naivitást és/vagy ostobaságot igényel?

De ne csak a népirtásokról beszéljünk, három éve mekkora zavargáshullám söpört végig anglián vagy 2005-ben Franciaországon? Te mit tennél amikor a hordák gyújtogatnak-fosztogatnak az ablak alatt?

Én - bár lehetnék - nem vagyok paranoid, de azt tudom, hogy londonercsecse sörétessel a kézben fogja védeni a családját, ahogy én is, annak ellenére, hogy egész életemben reménykedni fogok abban, hogy ilyesmi nem következik be.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ...azt,hogy az emberek mire képesek a többiek remekül leírták...

Arról valahogy még nem akaródzik a fantáziálás, hogy embertársainknak, árva gyermekeknek, állatoknak, a szülõföldünknek segítsünk majd ebben a komisz jövõképben...
    ...az pedig sem magamtól,sem mástól nem várom el,hogy mindenben támogasson és én mindenkor mindenkinek rendelkezésére álljak...mindenkinek van egy élete,kizárólag Õ dönti el mit kezd vele...aki felkészült úgy döntött,aki nem ...az pedig úgy..joga van hozzá...de senki ne várja el,hogy amiért megdolgoztam,kiválasztottam,megspóroltam,leteszt eltem,meg vettem és hazacipeltem...és óvom,raktározom...azt ki fogom osztani annak...aki most békeidõben a teraszon sörözik,elgépezi a segélyt a gyerekek elõtt,aki a Bahamákon nyaral,akinek büdös a munka,aki X7-sel járkál......mert nem fogom elosztogatni és nem érdekel,mi lesz velük...kérdem én,kapok bárkitõl ingyen jegyet az Operába...nem,mert miért is adnának,nem is várom el......de akik,így döntöttek azoknak vállalniuk kell a sorsukat....ez nem így igazságos netán??????
    ...a gyerekekrõl,állatokról....mindenki fog segíteni ebben ne kételkedj...ki fogom hozni a gyereket az égõ házból és elviszem az orvoshoz,de nem fogom felnevelni,mert nem az én dolgom....az állatoknak pedig most is segítek....a szülõföld...azért mit tegyek?...szedjem a szemetet más után?fizessek több adót?..vagy mit?...vigyázok a környezetemre,az erdõre amiben járok,a horgászvízre,..ennyi..mit kellene még tenni?....

Senior Member szfenikus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2014
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ha szabad megkérdezni, Ti körülbelül melyik évtizedre várjátok ezeket a magyarországi háborús állapotokat ? Mert olyan nincs, hogy azért raktározunk, próbálgatjuk az eszközeinket, mert ráérünk...valami idõponthoz csak kötve vannak az események...

A topic keresõszavai: