0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
1hónap? addigra lehet becsapódik egy kisbolygó a földbe és kihalunklegalább elmondhatnád hogy mi az
![]()
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Jaja ne csigázz...gondolom nem súlyzókészlet![]()
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Amúgy tegnap használt linóleumot terítettem le a pincehelységem padlójára, hogy könnyebb legyen takarítani és az ajtaját is megerõsítettem. Még egy értelmes polc kell és mehet is le a víz, meg az ételtartalék oda. Sok hely felszabadulna fent, nekem meg lenne egy igazi prepperraktáram...mindez ráadásul egy légópincében![]()
Grafitos
csak nem bombázásra számítasz ?gratulálok a pincéhez!
![]()
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
A hülyeségemnek köszönhetõen gyakoroltam (és úgy tûnik még egy ideig gyakorlom kell) a sebkötözést fél kézzel. Ezzel párhuzamosan ráébretem, hogy az elsõsegélycsomagom nagyobb probléma esetén nem sokáig elég (pl.: ha 2-3 naponta új, steril kötést szeretnék csinálni). Így nekiálltam kibõvíteni.
Hál' istennek elõtte még sikerült beraktározni 5 m3 fát. (A betervezett további 5 m3 még megvalósításra vár, remélem még zimankó elõtt elintézem "fél kézzel".)
Végül: kis öröm, de úgy tûnik szüleimnél sikerült elérnem, hogy a spájz végre rendeltetésszerûen legyen használva; kitakarították és elkezdték a feltöltését (nagyobb mennyiségû cukor, rizs, befõttek).
Last edited by PPp; 10-03-2014 at 01:23 PM.