Oldala 5 of 15 ElsõElsõ ... 34567 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 41 to 50 of 145

Topic: Mobilok és alkalmazások

Senior Member Medve's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 0

0 Not allowed!
    Én nem vagyok okostelefon párti. Túl sérülékeny és az "okossága" miatt instabil. Lehet itt mondani, hogy nagyban megkönnyíti az életet, de ez is egy olyan dolog amit a gyártók tömnek az emberek agyába. Addig jó, hogy zenét és rádiót is lehet hallgatni rajta, de azt lehet a buta telefonon is. "Hát de az okos telefonnal tudok internetezni is." Az addig szép és jó, de ha belegondol az ember, a munkahelyen ha csak nem az internettel kapcsolatos a munkája ( ez esetben számítógépnél ül amin van internet ), értelmét veszti sõt a munkahelyét is veszélyezteti. "Kirúgtak mert neteztem munkaidõbe." Otthon? Ott is van gép. Túrázáson? Ugyan már...

Ha véletlenül vagy szándékosan betöröm a kijelzõjét, az a különbség is megmutatkozik, hogy az okos telónak annyi, a buta telefonnal viszont még mindig lehet hívást fogadni és indítani.

Az emberi lustaság ad létjogosultságot az okostelefonoknak. A mobiltelefonok azért lettek kitalálva, hogy telefonálni lehessen rajta. Lehet itt mondani, hogy hú így alkalmazás úgy alkalmazás, így funkció úgy funkció, de ha szül az asszony vagy kórházba került a gyerek mi a fontosabb? Az hogy a telefon naphosszat képes számolni a pí utolsú számjegyét vagy az, hogy ha baj van akkor biztos lehetsz benne, hogy a telefon nem hagy cserben?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Azért van egy funkció, amit nem nagyon szoktak tudni a hagyományos nyomógombos telefonok: ebook-olvasás.
    Ha mást nem, ezt az egyet hiányolnám. De ott van még a gps is.

Member Éli's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    én havi 1100ft netezek, és ingyen telefonálok a viberen keresztül.. ez kinek sok, kinek kevés.. szerintem ezt majd mindenki eldönti önmaga ..http://www.telefonguru.hu/hir/A_Vibe...ype_2013-12-10 de azért szerintem nem egy utolsó szempont trafiák sem.. és gondolm csak nem füst jelekkel komunikál már azért senkisem.. raktáros, lehet hivni azt is a viberõl akinek nincsen okos telofonja, sõt még a vonalast is.. és szerintem ha megnézed a tarifa táblázatokat akkor igen csak olcsó sõt szinte ingyéé van.. én az okos telomat 6-ezer kemény unagarise forintért vettem ..és elõtte havi 6-10 ezer volta telo számlám, mielõtt még a vibert és netet nem használtam
    Last edited by Éli; 05-31-2014 at 09:00 PM.

Member Éli's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    https://play.google.com/store/apps/d..._3_05_70&hl=hu : https://play.google.com/store/apps/d...roid.hf&hl=hu: én az ilyen dolgok véget is hasznosnak találom az "okos" telokat ..

Senior Member Medve's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Wannabe Hozzászólás megtekintése
    hanem valami kocka, aki az életben nem látott gombát erdõben, mert erdõt is csak tévén.
    Ez az a típusú ember az, aki túrázni is csak google street view-vel jár

Member Éli's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    többek között gomba szakértök irták ezt a kis hasznos irományt a gombákrol ..és több ezer ember használja napi redszereségel.több mint 10000 ezer felhasználó !!! csak nem egy bõfentés volt a gombászatrol azért ez a kis iromány szerintem ..
    Last edited by Éli; 06-01-2014 at 09:11 AM.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Lakhely
    Komárom-Esztergom megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Rójatok meg, de én Note 3-at használok. Elsõsorban az e-book olvasás miatt, az internet miatt (olvashatóság és a butított (korlátlan) internetet is gyorsan betölti) és a navigáció miatt, másodsorban presztizs Bár a piros keretû Spigen tok elég sokat ront az elekanciáján, de ezért cserébe megvédi azt. Amúgy alvó állapotban szinte nem is merül(jó, nyílván merül) de közel sem annyira mint az elõzõ telefonjaim.
    Nyílván az árából elég sok más prepper dolgot vehettem volna, de akkor nem teljesen így gonolkodram, persze azóta is vettem cuccokat.
    Hirtelen ennyi jutott eszembe a vásárlásának az okairól.

Azért ezen kívül szeretnék egy gombos mobilt is (mindegy milyen régi csak sokáig bírja az akksija), meg egyszer valami megmagyarázhatatlan okból ki szeretnék próbálni egy PalmOS-es mobilt.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Bacskiskun
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Megrendeltem egy ilyet: http://www.everbuying.com/product544392.html
    A gps es az infoszerzes miatt en is az okostelok mellett teszem le a voksom.

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nincs ugyan telefonom (már)(okostelefonom nem volt), de tudok néhány tippet adni az üzemidõ növelésére okostelefon esetén:
    Feladatkezelõ alkalmazás (akár külsõs szoftver), segítségével le lehet ezt-azt kapcsolni ami fogyasztja az erõforrást, de nincs igazán szükség rá.
    Hidegindítás gyorsítása az automatikusan induló folyamatok/programok lekapcsolásával (ha van ilyen).
    Ha a telefonon alapból le van tiltva a Bluetooth, Wifi, GPS, stb. és csak amikor szükség van rá csak akkor van engedélyezve, azzal jelentõsen növekedhet az üzemidõ.
    Egyszerûbb alkalmazások használata, keresztplatformok/szoftvercsomagok kerülése.
    Animációk. a "csilivili" letiltása gyorsabbá és energiatakarékosabbá teszi a telefon mûködését.
    A médialejátszó ne "turkálja" automatikusan a memóriakártyát médiafájlok után (energiaigényes).
    Át kell lapozni a beállítások minden egyes menüpontját, mert sok hasznos beállítást lehet eszközölni.
    A nem használt appokat le kell törölni, felszabadul a tárhelybõl is valamennyi és még gyorsabb is lehet utána a telefon.

FIGYELEM, mindenki a saját felelõsségére módosítsa a beállításokat és amiben nem vagy biztos azt ne állítsd át. Az appokkat is óvatosan kel telepítgetni, mert el is lophatják a telefonon tárolt adatokat.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 87
    Given: 58

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Kisss Hozzászólás megtekintése
    Megrendeltem egy ilyet: http://www.everbuying.com/product544392.html
    A gps es az infoszerzes miatt en is az okostelok mellett teszem le a voksom.
    Ha meg lesz légyszi írj róla némi infót, én is ilyenre vágyok/szeretnék venni. Nekem a dual sim miatt is jól jönne.
    Céges teló és a sajátom- kicsit szar cipelni.
    Elõre is köszi.

A topic keresõszavai: