0

Végszükség esetén, ha már úgysem tudsz véle lakást fûteni (pl. nincs tüzelõanyagod) víztisztítón átszûrve iható a víz.
Jó 5letnek tartom akárcsak a bojlerbõl leengedett, szûrt vizet.![]()
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Ha már a bojlert említetted. Mi a helyzet akkor, ha elmegy a víznyomás és kiürül a csõvezeték? Eddig úgy tapasztaltam, hogy a 25 éves bojlerünkbõl nem szokott visszafolyni a hálózatba a víz.
Jól gondolom, hogy van benne egy golyós szelep, ami a víz visszafolyását hivatott megakadályozni?? Erre nem tudom a biztos választ.
Nálunk nem rozsdásodik a fûtési rendszer belülrõl, pedig csak a csapok vannak rozsdamentes anyagból, ez egy vascsöves(vagy acél) zárt rendszer 1-2 bar nyomással, vízzel feltöltve.
A nyitott rendszerek jobban rozsdásodhatnak, mert hozzájut a vascsövek belseje az oxidációhoz szükséges O2-höz.
Thumbs Up |
A HMV bojlereket gyárilag visszacsapó szeleppel szerelik, ami megakadályozza a tartály "rádolgozását" a HHV rendszerre.
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Received: 67 Given: 48 |
http://www.mountex.hu/termek/20909-2...ity_flashstash
A pénz helyére tettem grill gyújtóst.
Thumbs Up |
Received: 67 Given: 48 |
Sajnálatal tapasztaltam, hogy anyós nem tudta ma begyújtani a kazánt.
kb3-4 éve tüzelünk fával, minden éven leste hogy rakom be.
Hát most tele lett a tököm! Amikor már begyulladt kommentálta mit csinálok és kérdezett, de bunkó voltam és
nem válaszoltam vagy nem arra amit kérdezett.
Ott volt a szeme elõtt minden bazzeg és nem találta fel magát.
A jánynak is mondtam mi van és hogy leszarom minden éven ezt játszuk.....Most nem megyek haza enni, most is pöcsöl.......
Még jó hogy nincs -40!
Thumbs Up |
Bírom a True Utility termékeket. Nagyon minõségi miniatûrizált cuccok. Nekem a kulccsomómon van egy kulcs alakú kinyitható kis penge..jó erõs a rugója, így nem tud kinyílni a zsebben. Sok helyzetben vettem már hasznát. Önvédelemre, ami miatt vettem, még nem kellett![]()
Ilyen: http://www.kvama.com/img/upload/true...ife_1_full.jpg
Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
767941430_o.jpg
Ez a városi túlélés nélkülözhetetlen eszköze
Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
Átlagos hétköznapokon ez is jó.
b167_1_big.jpg