0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Kösz a tippet, a CB is fontos nekem.
Egyébként néhány hónapon belül fogok venni egy szkenner, így legalább körbejárhatom a témát.
UI.: Okosabban belegondolva jobb lenne egy sok frekvenciát vevõ kézi rádió és PMR/CB adó készülék SSB üzemmód támogatással.
Na majd meglátom mit találok.
UI.2: Ilyet nem találni a interneten. Marad a szkenner. Egyenlõre.
Last edited by mmilan21; 09-23-2014 at 08:50 PM.
| Thumbs Up |
nem egy UCO gyufa, de most okt 9-10-11-én akcióban 99 ft/dobozért szerintem rápróbálok:
vaude vihargyufa
(ha valakinek megtetszik és elõttem ér oda pls ne vásárolja fel az összeset, de ha mégis legalább egy tesztet dobjon róla)
Last edited by PPp; 10-08-2014 at 08:54 PM.
| Thumbs Up |
illetve ha már rádió még ha nem is CB;
a baofeng uv-b5-höz szemezek egy ilyennel: Nagoya antenna
megdobja a hatótávot? van értelme?
| Thumbs Up |
Szerintem van.
Elméletileg több, mint másfélszer olyan erõs lesz a kimenõ adás. Ez nyomot hagy a hatótávon is. Viszont ennél többet jelent, hogy az antenna 3 méterre (mondjuk magasabbra) kerülhet a rádiótól.
Viszont ez az antenna mágnestalpas, azaz számítanak az antenna alatti fémlemez földsík hatására. Csak akkor lesz hatásos, ha valami fémlemezre teszed (pontos adatot nem tudok, de 400x400 már elég lehet).
| Thumbs Up |
| Received: 33 Given: 75 |
Nekem javasolt egy rádióamatõr olyant, hogy csavarozzak az esõcsatornára keresztben egy laposvasat, arra cuppantsam rá.
Meg is csináltam, de tapasztalatot nem tudok mondani, mert elbontásra került a tetõ csatornástól hamarosan.
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
| Thumbs Up |
Mûködik úgy is, de a nem ideális telepítési körülmények elvihetik a nyereség nagy részét. A magasabb helyzet attól még javít a hatótávon. A végfok megszenvedheti a visszaverõdõ teljesítményt, de nem hinném, hogy tönkremenne bele a rádió. De csak saját felelõsségre próbálgasd.![]()
| Thumbs Up |
Ismeri valaki ezt a zsákot?
Az érdekelne hogy mennyire strapabíró az anyaga, és milyen hosszú puska fér el benne.
Csatolmány 4048
| Thumbs Up |
| Received: 33 Given: 75 |
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
| Thumbs Up |
| Received: 5 Given: 0 |
Bw para bakancsot próbálta már valaki ?
http://www.militaryplaza.hu/bakancs_...es_bakancs_343