0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Kösz a tippet, a CB is fontos nekem.
Egyébként néhány hónapon belül fogok venni egy szkenner, így legalább körbejárhatom a témát.
UI.: Okosabban belegondolva jobb lenne egy sok frekvenciát vevõ kézi rádió és PMR/CB adó készülék SSB üzemmód támogatással.
Na majd meglátom mit találok.
UI.2: Ilyet nem találni a interneten. Marad a szkenner. Egyenlõre.
Last edited by mmilan21; 09-23-2014 at 08:50 PM.
Thumbs Up |
nem egy UCO gyufa, de most okt 9-10-11-én akcióban 99 ft/dobozért szerintem rápróbálok:
vaude vihargyufa
(ha valakinek megtetszik és elõttem ér oda pls ne vásárolja fel az összeset, de ha mégis legalább egy tesztet dobjon róla)
Last edited by PPp; 10-08-2014 at 08:54 PM.
Thumbs Up |
illetve ha már rádió még ha nem is CB;
a baofeng uv-b5-höz szemezek egy ilyennel: Nagoya antenna
megdobja a hatótávot? van értelme?
Thumbs Up |
Szerintem van.
Elméletileg több, mint másfélszer olyan erõs lesz a kimenõ adás. Ez nyomot hagy a hatótávon is. Viszont ennél többet jelent, hogy az antenna 3 méterre (mondjuk magasabbra) kerülhet a rádiótól.
Viszont ez az antenna mágnestalpas, azaz számítanak az antenna alatti fémlemez földsík hatására. Csak akkor lesz hatásos, ha valami fémlemezre teszed (pontos adatot nem tudok, de 400x400 már elég lehet).
Thumbs Up |
Received: 9 Given: 43 |
Nekem javasolt egy rádióamatõr olyant, hogy csavarozzak az esõcsatornára keresztben egy laposvasat, arra cuppantsam rá.
Meg is csináltam, de tapasztalatot nem tudok mondani, mert elbontásra került a tetõ csatornástól hamarosan.
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
Thumbs Up |
Mûködik úgy is, de a nem ideális telepítési körülmények elvihetik a nyereség nagy részét. A magasabb helyzet attól még javít a hatótávon. A végfok megszenvedheti a visszaverõdõ teljesítményt, de nem hinném, hogy tönkremenne bele a rádió. De csak saját felelõsségre próbálgasd.![]()
Thumbs Up |
Ismeri valaki ezt a zsákot?
Az érdekelne hogy mennyire strapabíró az anyaga, és milyen hosszú puska fér el benne.
Csatolmány 4048
Thumbs Up |
Received: 9 Given: 43 |
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
Thumbs Up |
Received: 5 Given: 0 |
Bw para bakancsot próbálta már valaki ?
http://www.militaryplaza.hu/bakancs_...es_bakancs_343