0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Oké, majd leírom a tapasztalatokat. Nekem azert jön jól a dual sim, mert a rendes mellett lesz egy mobil netes kártya is benne. + ami meg miatt megeri az okostelo, hogy amíg mûködik a rendszer, addig sok hasznos infot tanulhat, szerezhet az ember rajta keresztül (mert hát ugye nem vagyunk mindig gép közelben), így akár egy befektetésnek is fel lehet fogni a beszerzeset!
Last edited by Kisss; 10-10-2014 at 07:55 PM.
http://apptent.net
Van ásvány határozójuk is.
Thumbs Up |
Olyan alkalmazást nem tud valaki, amelyik automata elutasítja a privát (hívószám kijelzés nélküli) hívásokat?
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
Telefonos zaklatók automatikus lerázása – Hívás blokkolás Talán ez segíthet.
UI: Androidos telómon bevált, azóta nincs zaklatás.![]()
Last edited by Pityubá; 10-16-2014 at 11:01 AM.
Thumbs Up |
Köszi
Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!
Thumbs Up |
Received: 151 Given: 4 |
Thumbs Up |
Csatlakozom az igénybejelentéshez. A napokban átértékeltem az okostelefonokhoz fûzõdõ viszonyomat, viszont kellene, hogy bírják a retkeléstEz elég jónak tûnik, fõleg a cat okostelójának a 100 rugó árához viszonyítva
Amúgy a külföldi rendelésnél ez hogy megy? Ez a ~80 dollár olyan 20k huf körüli, ha magyar boltban veszem meg, 34k a legolcsóbb, plusz a szállítás. A kinti árra jön még vám vagy hasonlók? Vagy tényleg életszerû, hogy szállítással együtt húszezerért nálam van a cucc?
Amúgy ami fura, hogy az 1500as aksi kicsi egy okostelóba, a legalapabb is háromezressel operál, de inkább 4esek a jellemzõk. Az 1500as aksi az egy sima gombos telefonhoz való, az érintõképernyõ, meg mondjuk a gps az kb fél nap alatt lenullázza az erejét.
Valamint a második sim helyére is mehet sima gsm, vagy az csak a wcdm-es kártyához használható?
Last edited by Dream_walker; 10-17-2014 at 08:09 AM.
Thumbs Up |
Elvileg nem kell ra vamot fizetni, eddig legalabb is nem jott semmi ezzel kapcsolatban. Kb 23-24k-t fizettem usd-ban erte amiben benne van vlmi 2,5dolcsis biztositas is. Amugy free shipping,-el jon, szoval nincs szallitasi dij! Az aksija tenyleg nem tul nagy, de a kijelzoje sem hatalmas (3,5"), igy szerintem 1-2 naponta eleg lesz tolteni. Okosteloktol ne is varjunk tobbet. Szerintem/remelem lehet hasznalni vele 2 normal sim-et is vele. Ez a wcdm csak plusz lehetoseg. Amugy sincs magyo-on wcdm rendszer hanem vlmi utsm vagy vlmi hasonlo van europaban persze a gsm mellett.
Thumbs Up |
Közben kicsit jobban utánanéztem a dolgoknak én is. Egy hónapja kerestem hasonló telefonokat, akkor szinte nulla választék volt. Ha ilyen ütemben megy a bõvülés, még egy-két hónap múlva, mikorra összerakom a pénzt rá, már nagyon frankó gépek közül lehet választani.
Ráadásul találtam egy jó kis oldalt, amit mondjuk az legtöbb áruösszehasonlító nem lát:
Strapatelefonok
Hogy az okosórákat miért rakta be a strapatelefonok közé, az rejtély, de azért el lehet igazodni
Ami nekem tetszik, az a Z6, meg a Hummer. Lehet, hogy késõbb lesz, ami ezeknek is odaver![]()
Thumbs Up |
Hummeren én is gondolkodtam, de mivel kevesebb a rendszer memóriája ezért inkább a doogee-t választottam. A fénykpezje viszont pont forditva van, viszont azt nem tartottam olyan fontosnak mint a ram-ot.