Oldala 6 of 15 ElsõElsõ ... 45678 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 51 to 60 of 145

Topic: Mobilok és alkalmazások

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Bacskiskun
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Oké, majd leírom a tapasztalatokat. Nekem azert jön jól a dual sim, mert a rendes mellett lesz egy mobil netes kártya is benne. + ami meg miatt megeri az okostelo, hogy amíg mûködik a rendszer, addig sok hasznos infot tanulhat, szerezhet az ember rajta keresztül (mert hát ugye nem vagyunk mindig gép közelben), így akár egy befektetésnek is fel lehet fogni a beszerzeset!
    Last edited by Kisss; 10-10-2014 at 07:55 PM.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Wannabe Hozzászólás megtekintése
    Kerestem, de nem találom a Hungifungi szerzõ(ke)t.
    http://apptent.net
    Van ásvány határozójuk is.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Olyan alkalmazást nem tud valaki, amelyik automata elutasítja a privát (hívószám kijelzés nélküli) hívásokat?
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló shadow177 Hozzászólás megtekintése
    Olyan alkalmazást nem tud valaki, amelyik automata elutasítja a privát (hívószám kijelzés nélküli) hívásokat?
    Telefonos zaklatók automatikus lerázása – Hívás blokkolás Talán ez segíthet.
    UI: Androidos telómon bevált, azóta nincs zaklatás.
    Last edited by Pityubá; 10-16-2014 at 11:01 AM.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Csongrád megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Köszi
    Ha be akarsz verni egy szeget, nem kell a felhajtás és a hûhó,
    fogd a kalapácsot és üsd a r..adt szeget még be nem megy!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló shadow177 Hozzászólás megtekintése
    Én a piros gombot alkalmazom erre

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Kisss Hozzászólás megtekintése
    Oké, majd leírom a tapasztalatokat. Nekem azert jön jól a dual sim, mert a rendes mellett lesz egy mobil netes kártya is benne. + ami meg miatt megeri az okostelo, hogy amíg mûködik a rendszer, addig sok hasznos infot tanulhat, szerezhet az ember rajta keresztül (mert hát ugye nem vagyunk mindig gép közelben), így akár egy befektetésnek is fel lehet fogni a beszerzeset!
    Csatlakozom az igénybejelentéshez. A napokban átértékeltem az okostelefonokhoz fûzõdõ viszonyomat, viszont kellene, hogy bírják a retkelést Ez elég jónak tûnik, fõleg a cat okostelójának a 100 rugó árához viszonyítva

Amúgy a külföldi rendelésnél ez hogy megy? Ez a ~80 dollár olyan 20k huf körüli, ha magyar boltban veszem meg, 34k a legolcsóbb, plusz a szállítás. A kinti árra jön még vám vagy hasonlók? Vagy tényleg életszerû, hogy szállítással együtt húszezerért nálam van a cucc?
    Amúgy ami fura, hogy az 1500as aksi kicsi egy okostelóba, a legalapabb is háromezressel operál, de inkább 4esek a jellemzõk. Az 1500as aksi az egy sima gombos telefonhoz való, az érintõképernyõ, meg mondjuk a gps az kb fél nap alatt lenullázza az erejét.

Valamint a második sim helyére is mehet sima gsm, vagy az csak a wcdm-es kártyához használható?
    Last edited by Dream_walker; 10-17-2014 at 08:09 AM.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Bacskiskun
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Dream_walker Hozzászólás megtekintése
    Csatlakozom az...
    Elvileg nem kell ra vamot fizetni, eddig legalabb is nem jott semmi ezzel kapcsolatban. Kb 23-24k-t fizettem usd-ban erte amiben benne van vlmi 2,5dolcsis biztositas is. Amugy free shipping,-el jon, szoval nincs szallitasi dij! Az aksija tenyleg nem tul nagy, de a kijelzoje sem hatalmas (3,5"), igy szerintem 1-2 naponta eleg lesz tolteni. Okosteloktol ne is varjunk tobbet. Szerintem/remelem lehet hasznalni vele 2 normal sim-et is vele. Ez a wcdm csak plusz lehetoseg. Amugy sincs magyo-on wcdm rendszer hanem vlmi utsm vagy vlmi hasonlo van europaban persze a gsm mellett.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Kisss Hozzászólás megtekintése
    Elvileg nem kell ra vamot fizetni, eddig legalabb is nem jott semmi ezzel kapcsolatban. Kb 23-24k-t fizettem usd-ban erte amiben benne van vlmi 2,5dolcsis biztositas is. Amugy free shipping,-el jon, szoval nincs szallitasi dij!
    Közben kicsit jobban utánanéztem a dolgoknak én is. Egy hónapja kerestem hasonló telefonokat, akkor szinte nulla választék volt. Ha ilyen ütemben megy a bõvülés, még egy-két hónap múlva, mikorra összerakom a pénzt rá, már nagyon frankó gépek közül lehet választani.
    Ráadásul találtam egy jó kis oldalt, amit mondjuk az legtöbb áruösszehasonlító nem lát:

Strapatelefonok

Hogy az okosórákat miért rakta be a strapatelefonok közé, az rejtély, de azért el lehet igazodni

Ami nekem tetszik, az a Z6, meg a Hummer. Lehet, hogy késõbb lesz, ami ezeknek is odaver

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Bacskiskun
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hummeren én is gondolkodtam, de mivel kevesebb a rendszer memóriája ezért inkább a doogee-t választottam. A fénykpezje viszont pont forditva van, viszont azt nem tartottam olyan fontosnak mint a ram-ot.

A topic keresõszavai: