0
Megint pár könyv:
Papp János - Gyümölcstermesztési alapismeretek
A 100 Legjobb Recept Szabadtuzon
Baromfitenyésztés
Bernáth Jenõ - Gyógy-és aromanövények
Csodakoktélok, immunerõsítõk
Fekete István - Tüskevár
Gyógynövényismeret
MSD Orvosi Kézikönyv a családban
Papp János - Gyümölcstermesztési alapismeretek
Sárközy Péter, Seléndy Szabolcs - Biogazda 2 - Szántóföldi és kertészeti növénytermesztés
Sertéstenyésztés
Szõlõtermesztés
Takarmányozás
Victorinox 1903 Catalog
Victorinox 2003 Catalog
Victorinox Excerpts Elsener Catalog 1942
Victorinox Remington Holiday Flyer Circa Mid 1990s
Victorinox Scouter Hiker Alpineer
Nemrég készült el az új honlapom:
http://vandorg.wordpress.com/
Twitter: https://twitter.com/fisligery
Tumblr: http://geryman.tumblr.com/
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Jókis tamplete..gratula..biztos pörögni fog.
Amit a magyar késkészítõ által számodra gyártott késrõl írtál, az meg velem is egy az egyben így volt
Teljesen más feeling, mint bolti késsel rohangálni..lelke van és kötõdik a tiédhez.
Remélem a gyûjtõ szenvedélyedet nem kapom el, mert az drága mulatság
Ui: szép tõled, hogy MPF-ról is szólsz
egyedül ez a mondat volt kicsit erõs a szememnek..: Amerikában már évek óta dühöng a prepperkedés, ezt a hazai tévék is többször bemutatják
Last edited by fisligery; 10-17-2014 at 05:48 PM. Indoklás: nem jó linkre kattintottam (homlokra csap)
Köszi, remélem fog menni.Jókis tamplete..gratula..biztos pörögni fog.
Az elsõ késkészítõtõl kapott kés után jön a második ..majd a harmadik...és így tovább.. úgyhogy ne is próbálj menekülniAmit a magyar késkészítõ által számodra gyártott késrõl írtál, az meg velem is egy az egyben így volt
Teljesen más feeling, mint bolti késsel rohangálni..lelke van és kötõdik a tiédhez.
Remélem a gyûjtõ szenvedélyedet nem kapom el, mert az drága mulatság![]()
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
"Cujorgyár a konyhában"![]()
Történt pár újítás és lett néhány új cikk is:
Victorinox : Huntsman
1956. október 23. Márai Sándor Mennybõl az angyal címû versével emlékeztem a szabadságharcra az oldalon
Csipkebogyó (a fájl már be volt linkelve a fórumba)
Újítások:
- lett két új fejléc
- oldalt megjelenítettem azokat a helyeket ahol még meg tudtok találni
Az összes eddigi fejléc hátha érdekel valakit:
![]()
| Thumbs Up |
Jó írás a huntsman-ról..grat
Ha megengedsz egy fórumtársi megjegyzést...ha a headbannered nem aktív, tehát nincs belinkelve rajta a természetjárás, kések, prepper, túlélés, tehát csak egy figyelemfelkeltõ leírásról van szó, akkor miért raktad oda az "egyéb" pontot a végére?
Így, hogy nem lehet tartalmat elérni vele, a kiírásának nem sok létjogosultsága marad..mivel nem hiszem, hogy a blogodra bárki is az egyéb tartalom miatt látogat el.
Remélem érthetõen fogalmaztam meg, mert nem vagyok egy internetes reklámguru..de a saját lapommal is hasonlókon ügyködtem a napokban![]()
Köszi!Jó írás a huntsman-ról..grat![]()
A kiírások figyelemfelkeltésbõl vannak a fejlécen sajnos nem tudom aktívvá tenni wp-ben (se), az egyéb alatt videós-filmes-EDC-s-érdekességes cikkeket értem, csak nem akartam annyi mindent kiírni.Ha megengedsz egy fórumtársi megjegyzést...ha a headbannered nem aktív, tehát nincs belinkelve rajta a természetjárás, kések, prepper, túlélés, tehát csak egy figyelemfelkeltõ leírásról van szó, akkor miért raktad oda az "egyéb" pontot a végére?
Így, hogy nem lehet tartalmat elérni vele, a kiírásának nem sok létjogosultsága marad..mivel nem hiszem, hogy a blogodra bárki is az egyéb tartalom miatt látogat el.
Remélem majd bemutatod az oldaladat (ha publikus persze)Remélem érthetõen fogalmaztam meg, mert nem vagyok egy internetes reklámguru..de a saját lapommal is hasonlókon ügyködtem a napokban![]()
![]()
| Thumbs Up |
PÜ ment