0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Látni látom, csak nem értem a túlélõsdit...
Mi a helyzet a cukorbetegséggel, erre fel vagytok készülve ? A mai magyar fiatalok fele - harmada esélyes erre a betegségre...
Tehát akkor majd egy több évig zajló madmax helyzetben, hova fognak menni inzulinért a túlélõk...egyáltalán felismerik majd, hogy valami baj van ?
De tényleg komolyan kérdezem !
Ilyen fantáziaképek be-beúsznak a képbe ? Szülési komplikációk, vakbélgyulladás, Lime-kór, gyerekek-nõk bajai, kötelezõ védõoltások, mittudomén ...ezekkel itt be is fejezõdött a túlélõ kiscsaládok gyermekeinek élete ...és befejezõdött a túlélni vágyott Jövõ . Biztos, hogy tövirõl - hegyire jól kigondoltátok, apró részletességgel ezeket a képeket ? Ha aprólékosan kigondoltátok, majd összefûztétek ezeket a fantáziaképeket, akkor belátható, hogy ez a képregény tarthatalan - sõt, értelmetlen ! Az nem Élet, hogy a kiscsalád reszketve eszi a konzerveket az odújában...és az a gyerek mire elérné a 14-16 éves kort, hát abból egy idegroncs lesz...ez is ki van gondolva ?
Nem célom a vita gerjesztése, csak megismerni a másik ember gondolatvilágát.
Gondolatvilág.
Maga az ember évszázadok óta él.
A "modern" ember jószerével tönkretette már saját egészségét.
Ott kezdõdik, hogy nézed az ilyen fórumokat és jegyzed, használod az okosságokat.
Kihagyod a mesterséges dolgokat az élelmiszereitekbõl italaitokból.
Ezzel már nõtt is az ellenálló képessége a szervezetnek, erõsödött.
Ebbõl már kitalálhatod, hogy miért ellenség a prepper a nagytõkéseknek.
Mert ide vág a dolog :
cukorbetegseget-okoznak-a-mesterseges-edesitoszerek
..kell még ehhez valamit kommentálni?Bár az édesítõszereket az elhízás és a cukorbetegség ellen szedik, ezek ellentétes hatást válthatnak ki.
A mesterséges édesítõszerek az utóbbi évtizedekben egyre nagyobb szerepet töltenek be életünkben, amely a kóros elhízás, illetve a cukorbetegség gyakoribbá válásával köthetõ össze. A cukormentes termékekben ilyen szereket alkalmaznak, ezeket többnyire a túlzott cukorfogyasztás eredményeként megjelenõ állapot elkerülése érdekében fogyasztják, a hatás azonban sok esetben éppen a kívánttal ellentétes lehet. ...
http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png
Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/
| Thumbs Up |
A prepperekbõl élnek a nagytõkések, hisz rogyásig van a kamrájuk tömeggyártott cuccokkal ...
Mivel ebben a topikban az elsõsegélyrõl beszélgetünk, azt kell mondanom igazad van.
Hiszen ezeket az elsõsegély eszközöket nem tudjuk magunk legyártani és a természetben sem találhatók meg ezek az eszközök.
Bizony az elsõsegély felszerelést gyógyszereket be kell raktározni, ajánlom te is tedd ezt amíg teheted.
És persze tömjük a multik zsebét pénzel.![]()
| Thumbs Up |
Természetesen nem vágyunk a pusztulás, csak figyelembe vesszük, mint opciót, próbálunk felkészülni rá. Nem tudom, hogy a többieknél mennyire intenzív a felkészülés, vagy a posztapokaliptikus vizionálás, de nem feltétlenül ez teszi ki napjaink túlnyomó részét, bár vannak olyan idõszakok, amikor elég erõteljes. Ismétlem, nem azért, mert szeretném, azért, mert benne van a pakliban.
A cukorbajról volt már szó a gyógynövények topikban, igen a vakbélgyuszi, egyéb mûtéti beavatkozást igénylõ betegségek már elég necces témák, valószínûleg halállal végzõdnek. A házi antibiotikumok közül Lyme kórra (és bármilyen erõs fertõzésre) a következõ cuccot tolnám: fél liter 80 fokos pálinkába 2/3-1/3 arányban apróra vágott diólevelet és kakukkfüvet tennék, két-három hétig langyos helyen tartanám, majd a leszûrt tinktúrába kb. 100 gr propoliszt reszelnék, a kivonatot tartalmazó hõálló üveget többször bele kell tenni egy lábos forró vízbe, amíg a propolisz teljesen feloldódik (majdnem teljesen). Elvileg (gyakorlatilag is) még virucid hatással is bír. Természetesen ezek mind vannak itthon.
Szerintem az emberiség jelenlegi állapota is értelmetlen, idegesítõ, az, hogy meddig tartható, majd kiderül. Magyarországi viszonyok között elég jól élek, igazából semmi keresnivalóm nem lenne itt, szarhatnék az egészre, nem kellene, hogy érdekeljenek a létezõ problémák. De érdekelnek.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
kérdéseid jók engem is izgatnak egy ideje fõleg mert kisgyerek van és a nejemnek is vannak bajai.
készülök beszélgetni egy orvos barátommal ( gerinc sebész ) akinek nem a mûtét az elsõ gondolata hanem az egyéb kezelés csak kicsit elfoglalt de megejtem vele a beszélgetést. a másik orvos barátomat szoktam faggatni Ö jártas az akupunktúrában is. ezzel szemben is bizalmatlan voltam de miután a barátom megbíztam benne és tényleg mûködõ dolog magamon tapasztalva.
cukorbetegség fokozattól függ egy része kezelhetõ a súlyosabb sajnos nem. vakbél , epe amihez mûtét kell felszerelés hiányában halálhoz vezet. van a forumon aki foglalkozik gyógynövényekkel és tanácsát megfogadva kipróbáltam dolgokat és ( megfázásra pl. ) és hasznos dolgokat mondott.
szóval ez tényleg nagyon nehéz dolog és foglalkozni kell vele.
| Thumbs Up |
| Received: 111 Given: 66 |
Nem kukacoskodni akarok, de ezekre mindre nem lehet rendesen felkélszülni.
Egy egész orvosi szobát kellene berendezni+dokisuli.
Akumpunktúra ami elhangzott és gyógynövények, esetleg ha van masszõr a családban.
Nálunk van és hasznos dolog. Mondjuk én ritkán élek vele.
Mindig lesz valami amit nem lehet megelõzni pl agyvérzés, infarktus. Nem számítasz rá és megtörténik.....
Ha netán lenne mûtétre lehetõség, akkor a fertõzésbe pusztul bele a dolgozó, mert nincs steril helység.
Lásd egy egyszerû szögbelépés. Vagy szerezzek feketén tetanuszt és talán be merem adni magamnak, mert másba könnyebb ám belebökni a tût.
A szülõ nõk? Hányan elmentek már szülés közbeni/utáni fertõzésekbe?
Nem egyszerû téma ez.
Sajnos ezzel együtt kell majd élni ha eljön az ideje. (Mentális felkészülés?)
Természetesen megtesszük amit tudunk.
Most ezt turom: image.jpg