Oldala 32 of 34 ElsõElsõ ... 223031323334 UtolsóUtolsó
Eredmény 311 to 320 of 338

Topic: Ki húzza tovább?

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Morpheus Hozzászólás megtekintése
    Ami a bûnözést illleti:
    Városon fogalmad nincs ki a szomszédod és mekkora bûnözõ.
    Hozzánk legközelebb egy kisváros van, itt viszont nem hogy minden bûnözõt ismernek a helyie, de be is sorszámozták õket. Hogy milyen sorrendben nyírják majd ki õket...
    És ez véresen komoly!

Annyi felhalmozódott gyûlölet és sérelem van...

Reggelente mindig lóg majd pár ember az oszlopokon. Mint 56-ban.
    ..pont a legjobbkor jött ez a hozzászólás...most akkor ki a bûnözõ..aki lóg vagy aki lógat????..a mai törvényeket nézve ??..egyértelmû...de bár hangsúlyozom soha ne következzen be.....abban a világban ez már nem egyértelmû...ezt próbálom tesztekkel,helyzetgyakorlatokkal egy éve a mélyen tisztelt sporik fejébe verni!!!...az egy másik világ lesz !
    ..a mai világban a mai körülményekhez kell igazodni maximálisan...de amikor eljön AZ az idõ....át kell tudni kattintani a kapcsolót.....ez a lényeg!..nem a hátizsák,nem a tanya,nem a jó kés és nem a kecske....

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ...bocsi kihagytam

zombik..ugyan olyan emberek mint a felkészülõk...van aki évekig készül,bob,bol,tanya,önéllátás,elásott felszerelés..tervek...és elvérzik az elsõ napon..vagy az ágyában találják gyógyszeres dobozokkal..
    ..és lesznek sokan akik,csak papucsba és egy szatyorral kezdik és évekig fogják húzni...a fejben fog eldõlni minden...és az ösztön fog tovább hajtani..

Senior Member Morpheus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Ez igaz Doom!
    A vidéki élet meg felkészít, ahogy Lekvár mondta. :-)

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 59

0 Not allowed!
    Doom, mibõl gondolod hogy ennyire megszûnik minden rendfenntartás? Mindig a legborúsabb lehetõséget vázolod fel.
    A mostani "rend" és a törvények nélküli erõszakos világ között is van élet.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Senior Member Buckalako's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2015
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mzperiksz Hozzászólás megtekintése
    És?
    És??

Ebbõl úgy tûnik, akik biztonságosabbnak tartják a várost, azok mégsem teljesen biztosak benne. Vagy nem értem a logikát. Miért mennének kevésbé élhetõbb helyre baj esetén?

Idézet Eredeti hozzászóló astonferi Hozzászólás megtekintése
    bocsi nekem nincs. eszembe sincs elmenni a városból de ennek okai sokrétûek és kell hozzá egy olyan város és helyismeret ami nem átlagos.
    Semmi baj
    Nem is azt írtam hogy minden városlakó. Valószínû vannak még páran így akik a "jég hátán is megélnek".

MacIver
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Morpheus Hozzászólás megtekintése
    Kár, pedig ettem volna belõlük...
    Én csak a sertéseknek adnám az ilyet, mert emberre mérgezõ moslék folyik az ereikben.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    Doom, mibõl gondolod hogy ennyire megszûnik minden rendfenntartás? Mindig a legborúsabb lehetõséget vázolod fel.
    A mostani "rend" és a törvények nélküli erõszakos világ között is van élet.
    ...Miért?....anno,mikor letettem a jogsit és még meleg volt..ráültettek a legszakadtabb uazra,jót nevettek az öreg szakik.."ha ezen megtanulsz vezetni..."....hát valahogy így gondolkodom errõl a felkészülésrõl is...
    ..ha a végletesen extrém társadalmi,idõjárási,környezeti körülmények között is elboldogulok azzal ami a zsebemben van...sok meglepetés nem érhet.....az ennél "kedvezõbb" válság,összeomlás csak "kellemes sétagalopp lesz"...és igen igazad van,lesz élet akkor is...egy másik fajta "rend" és más törvények....
    ...de nem arra készülök,hogy veszek egy mély levegõt és kicsit alámerülök...inkább jobb ha "kopoltyút" növesztek...

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ...azért még ezeket dobd hozzá,hogy teljes legyen a kép
    Csatolmány 4810Csatolmány 4811Csatolmány 4812Csatolmány 4813

Ti milyen képeket tennétek fel ami jellemzõ rátok???

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ..lehet,hogy érdemes lenne ennek a témának nyitni egy új topicot..mondjuk "Ki vagy Te ?..címmel....
    a nick biztonsága mögé bújva mindenki elmondhatná,képekkel demonstrálhatná magáról,hogy mit érez,mit gondol,hogy ki Õ valójában...és mindenki elmondhatná,hogy az eddigi hozzászólásokból mit szûrt le a másikról
    ..jó kis személyiség fejlesztõ,önismereti tréning lenne...ne feledjétek...nehéz szituációban..a legjobb barátod és a legnagyobb ellenséged..Te magad leszel....vajon tudod e ,hogy számíthatsz e rá?????