Oldala 139 of 220 ElsõElsõ ... 3989129137138139140141149189 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,381 to 1,390 of 2197

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Member Éli's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    elégé életlen a fürészfogazat,de azért nem tünik annyira vészesnek. szerintem a napokban majd ki is próbálom , hogy mit is tud igazán ..egy kis tesztelésnek alávetem a kicsikét . de van egy másik fajtám is már, ebbõl a márkából. több mint egy éve meg van ..és semmi baja , csak néha élezni kell ,ha a szükség ugy kivánja:http://s1.olcso.hu/public/images/pro..._453546891.jpg
    Last edited by Éli; 01-14-2015 at 07:07 PM.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 5

0 Not allowed!
    Ha valamennyire ki van hajtogatva oldalra a fog , még jó is lehet . Hajtofatás nélkül szorulni fog az anyagban , csak kis mélységû vágásokhoz használható , pl cöveken a zsinórmélyedés körben .

Senior Member Lekvár's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Laci Hozzászólás megtekintése
    Ha valamennyire ki van hajtogatva oldalra a fog , még jó is lehet . Hajtofatás nélkül szorulni fog az anyagban , csak kis mélységû vágásokhoz használható , pl cöveken a zsinórmélyedés körben .
    Nem igazán ajánlom a kihajtogatást, vagy ha igen akkor célszerszámmal, mert könnyen lepattan.
    Egyébként igazad van, ebben a formában szorul a fában. Van ugyan egy gyors acél nagy bicska alakú fûrészem,
    https://www.primanet.hu/termekek/PWS...to-180-mm.html
    ebben sincs egy fog sem kihajtva, csak az élezése zseniális, az is megszorul egy idõ után.
    (Éli-t talán érdekelheti, ez is EXTOOL
    Én nem piszkálnám az oroszokat!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 5

0 Not allowed!
    Gyárilag kihajtogatottra gondoltam , nekem a Wenger bicskámon úgy oldották meg , hohy a fûrészpenge a fogaknál a legszélesebb , a hát felé van elvékonyítva . Itt látni talán http://gox.hu/images/wen_bla55/wen_blaze55_27.jpg

Member Éli's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Lekvár Hozzászólás megtekintése
    Nem igazán ajánlom a kihajtogatást, vagy ha igen akkor célszerszámmal, mert könnyen lepattan.
    Egyébként igazad van, ebben a formában szorul a fában. Van ugyan egy gyors acél nagy bicska alakú fûrészem,
    https://www.primanet.hu/termekek/PWS...to-180-mm.html
    ebben sincs egy fog sem kihajtva, csak az élezése zseniális, az is megszorul egy idõ után.
    (Éli-t talán érdekelheti, ez is EXTOOL
    próbálok a zsákomban minél kevesebb helyet igénybe venni, lehetõség szerint . ezért a fûrészbõl is csak ,2db sima fûrészlapot lapot tettem be a hátizsákomba, célszerszámnak ugy mond. ami tökéletesen el is fér, a hátmerevitö mögötti tépõzáras zseb részben.. 1db vasvágólap, és 1db favágásra is alkalmas lap van benne.és legtöbbször a macsétát használom, a fürész helyet. kisebb faágak, bokrok,és gallyak kivágására.

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 114
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Éli Hozzászólás megtekintése
    próbálok a zsákomban minél kevesebb helyet igénybe venni, lehetõség szerint . ezért a fûrészbõl is csak ,2db sima fûrészlapot lapot tettem be a hátizsákomba, célszerszámnak ugy mond. ami tökéletesen el is fér, a hátmerevitö mögötti tépõzáras zseb részben.. 1db vasvágólap, és 1db favágásra is alkalmas lap van benne.és legtöbbször a macsétát használom, a fürész helyet. kisebb faágak, bokrok,és gallyak kivágására.
    Ha tényleg csak sima fûrészlapot visel, akkor a képen látható kb. 50grammos markolatot tegyél mellé, sokkal jobban használható, mint egy marokra fogott fûrészlap.
    Esetleg mini fa fûrészkeretet is készíthetsz az erdõben a lapoknak, viszont az kissé több idõbe telik.
    hobby-furesz-300-mm-femre-fara.jpg
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Hmm tényleg! Két csõdarab bütyökkel, amibe beakasztod a lapot, aztán a csövekbe átívelsz egy faágat és kész is a fakeretes fûrész.
    Hehe árulni is lehetne. Nálam megrendelhetõ 1000 Ft párja +posta. Rozsdamentes ezüstacél csap, vékony falu befûrészelt, fúrt, alumínium csõ,
    Tüttyedteknek opcionális: 1 fafûrészlap, 1 vasfûrészlap, faragott faág.

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Kaptam, evekig elall. image.jpg pereze fejjel lefele, hogy baszna meg!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Bacskiskun
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Annyira dicsertetek az opinel bicskakat, igy hat vettem egy ilyet:
    http://bolthely.hu/ferfiakjatekboltj...ox_bicska_No_9
    Tenyleg nem rossz! A kemenyseget tudja vlki?

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló londonercsecse Hozzászólás megtekintése
    Kaptam, evekig elall. image.jpg pereze fejjel lefele, hogy baszna meg!
    Próbáld úgy feltenni, hogy a Te gépeden legyen fordítva a kép.
    Hátha bejön...