Oldala 142 of 222 ElsõElsõ ... 4292132140141142143144152192 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,411 to 1,420 of 2213

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Én múltkor 3 Tescos grillbegyújtó kockát vittem. Felkaparás nélkül elsõ szikráztatásra indult, és szépen begyújtotta a kicsit nedvesebb ágakat is.

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló venosz Hozzászólás megtekintése
    Izé...

Azért az öngyújtó nevû szerkezet is van a zsákban, esetleg az Irinyi által feltalált gyufa csodakészülék?
    Be szoktam lehelni az anód rudat, amíg be nem gyullad magától. Próbáld ki te is, ha elég kemény vagy, sikerülni fog.

MacIver
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    Én múltkor 3 Tescos grillbegyújtó kockát vittem. Felkaparás nélkül elsõ szikráztatásra indult, és szépen begyújtotta a kicsit nedvesebb ágakat is.
    Melyik begyújtókocka fajtát?

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 5

0 Not allowed!
    Megvettem én is , de itt valamivelolcsóbb most : http://www.energofish.hu/product.php...%C3%81T/10588/
    Melóhelyre hozta a pósta , nem nagyon volt idõm nézegetni , úgy néztem megvan a zsinór helye az aljában , holnap megpróbálom , akkor ott is összehúzható lessz . Jó hozzsú a kabát , tetszik , bõven alá is tudok öltözni .

Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ...voltam a horgászboltban....Energo Team Outdoor Capture Kabát 9900,- pénz volt nagyon jó meleg és jó hosszú...a hátsó zsebbe elfér a vízhatlan nadrág vagy a kamásli és nem zavaró,a hátizsák övrésze alatt van a zseb..
    Az OutDoor Capture téli kabát -20 Celsius fokig megfelelõ komfortérzetet biztosít. A szélsõséges idõjárási viszonyoknak ellenálló, 100 %k-ig vízálló, strapabíró anyagból készül. A kabát hónaljrészéhez apró szellõzõ nyílás került, mely nem rontja a kabát hõtartását, ellenben lehetõvé teszi az emberi test párolgása során keletkezõ vízgõz egy részének eltávozását. Szabása tökéletes, nem akadályozza a mozgást. Kapucnival és a csuklónál gumírozott belsõvel készül, ami javítja a kabát hõháztartását és a csapadék bejutását is nehezíti. A praktikus használatot zsebek segítik. A kabát belsejébe két darab, a derékrésznél egy nagyméretû és az elején 3 darab zipzárazható, illetve két darab zipzár nélküli zseb kapott helyet. Univerzálisan, a horgászat mellet az élet számos területén használható, legyen szó túrázásról vagy kinti munkáról.
    Csatolmány 4823

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló MacIver Hozzászólás megtekintése
    Mi ezt a fajtát használjuk, Kézzel szétmorzsolni szikravetõvel begyújtani. Azonnal gyullad és sokáig ég.

MacIver
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Pityubá Hozzászólás megtekintése
    Mi ezt a fajtát használjuk, Kézzel szétmorzsolni szikravetõvel begyújtani. Azonnal gyullad és sokáig ég.

Köszi. Nekem tizenvalahány fajta van, preparálás nélkül nagyon nehéz csak szikrával indítani mindegyiket (persze nem egyformán, mert a többségét szinte lehetetlen). Ezt még nem próbáltam, de több hasonlót igen.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A doboza már nincs meg sajnos. De egy tömbben van, csak rovátkolt, fehér és írtó büdös..vágod már, hm?
    Elsõ szikrára gyulladt.

Idézet Eredeti hozzászóló MacIver Hozzászólás megtekintése

MacIver
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Grafitos Hozzászólás megtekintése
    egy tömbben van, csak rovátkolt, fehér és írtó büdös..vágod már, hm?
    Köszi. Ez a leírás ráillik legalább 5-6 fajtára, csak abból, ami nálam is van.
    Mindenesetre vegyél még belõle, ha mindig beindítható szikrával.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Oakland Hozzászólás megtekintése
    Be szoktam lehelni az anód rudat, amíg be nem gyullad magától. Próbáld ki te is, ha elég kemény vagy, sikerülni fog.
    ?

Senior Member Lekvár's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló venosz Hozzászólás megtekintése
    ?