0

Több hónapos vagy még annál is tovább tartó munkanélküliség
Természeti katasztrófa (Hó, hurrikán, földrengés, a miatti élelem-, vízhiány, áramszünet)
Gazdasági csõd (kisebb vagy nagyobb, bármilyen okból, esetleg olajhiány miatt)
Társadalmi káosz, bûnözés, erõszakos támadások, közbiztonság hiánya
Háború, polgárháborús helyzet
Célom egyszerûen a mai társadalomtól való eltávolodás, az önellátás
Világvégére készülök (Meteorbecsapódás elpusztítja a Földet, felrobban a Nap, stb.)
Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
Tiszteletem! (Neked is Doom!)
Hadd mondjak valamit: nem nézek le senkit az életmódja miatt és nem gondolom azt hogy "én vagyok az adu ász".
Nagyon sok mindenen, sok élethelyzeten átmentem, és eljutottam "valahova". Volt régen egy szar életem, és most van egy jó életem.
Azt hogy akkor rossz életem volt, azt csak most látom... Tudjátok aki csak egyvalamit ismer, az nem tud választani, nem tud különbséget tenni, mert nincs tapasztalása.
Lehet hogy ennél is lehetne jobb, de most erre nincs rálátásom.
Senkinek nem mondom hogy ganét hordjon,ásson,tyúkszarban turkáljon vagy kapáljon... sajnos a városban ez jön le a falusi, tanyasi életbõl.
Nem akarok népszerûséget kivívni magamnak, vagy az életformámat követõknek, mert nincs miért! Egy kicsit se lesz tõle zsírosabb a kenyerem.
Nincs bennem elfojtott agresszió, az itt nem vezet semmire, ha dühös vagyok vágok egy kis fát...mindenre jó!
Provokálni sem akarok senkit, ha csak abban az értelemben nem, hogy próbálja ki ezt az életformát. Menjen le falusi rokonokhoz egy hétre, de nem úgy mintha az orrát vernék, hanem szabad döntésébõl. Tapasztaljon, okuljon és nyíljon ki a szeme.
A legfontosabb, tegye mérlegbe azt amiket itt hall, és szûrje le a tanulságokat! Én is tanulni jöttem ide, nem magam fényezni...
Ha kell kérdezek és tanulok, és ha kell, beismerem a tudatlanságom, mint más topikokban tettem. Nem a tudatlanság a probléma hanem az, ha valaki nem akar tudni!
Egyetlen sort sem sértésnek, magamutogatásnak... szánok,( nincsenek ilyen perverzióim,) hanem 50 év tapasztalatát osztom meg Veletek.
Békesség.
Én nem piszkálnám az oroszokat!