0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Thumbs Up |
Received: 21 Given: 59 |
Hivatalos telefonszervizben is ezt csinálják.
Ahogy kopik a teszt sim kártya, levágják micro-nak, majd nano-nak, aztán kuka.
![]()
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
Hamarosan megírom a tesztet, egy hónapja használom.
Párszor földhöz vágtam, megjárt sarat, vizet, tehénszart.
A két sim különbözõ méretû, bármelyikrõl indul a másik nélkül.
Az elején lévõ gombok közül (ha nincs kinyitva a képernyõ) csak a középsõt tudod benyomni és semmi mást nem csinál, csak mutatja a beállított idõig a zárolt képernyõt.
A kikapcsológomb csak kikapcsolásra szolgál és elég macerás benyomni, véletlen kikapcsolás nincs.
A rádió KIKAPCSOLT állapotban is mûködik!!
Az elem egy csoda, közel egy hetet bír, ma aktívan zelloztam, stb 20%-ot merült.
Rádió hallgatás, internet, gps, walkie-talkie stb folyamatos használata mellett három napot bírt.
15 perc alatt tölt fel nulláról!!!
Az ára 60.000- volt, de vedd meg százért.![]()
Thumbs Up |
Last edited by raktaros; 01-24-2015 at 08:18 AM.
http://www.dailymail.co.uk/sciencete...-criminal.html En felraktam mindenre, regi telo elo a fiok melyerol...
Thumbs Up |
Lefordítanád nekünk?
Ha fel tudod rakni azokra, akkor mégsem olyan régiek.
Van egy régi semmire nem használható WM5 pda-m arra szeretnék ilyesmit...
A lenyege, hogy minden Apple cuccra felrakod, kameramod, mozgaserzekelesre felvesz, s teszi fel a felvetelt valami szerverre,majdnem eloben nezheted a sajat, nalad levo telefonom, ami jelez, ha valami tortenik, hivhatod a rendorseget, hogy eppen betornek a hazadba, most. Ha a betoro, raharap az I-padodra, telora, mikor megmarkolja, milyen klafa kep lesz az arcarol! Ha osszekombinalod mas szoftverrel, ami kepeket keszit, s lo a netre, miutan ellpotak a telot, meg koordinatakat kuldetsz a telefon elhelyezkedeserol (ami valoszinuleg a betoro haza) a rendorsegnek konnyu dolga van...ez utobbi ket funkciohoz mas app kell, de letezik. Tehat csapdakent mukodik. Hiaba lopjak el, a felvetel azonnal mentesre kerul...most keszitik androidra is. Ja, s ingyenes. Valoban nincsenek regi cuccaim, de egy resze ceges, meg ingyen adtak...2 I-pad mini, 2 I-phone 5, meg egy I-phone 6. Ezekel keresztbe nezhetsz mindent....Kiraly! Ezt nekem talaltak ki, s nem is bonyi felrakni. Nem vagyok egy guru...
Last edited by mossberg-operator; 01-24-2015 at 11:13 AM.
Thumbs Up |
Received: 151 Given: 4 |