0

Thumbs Up |
Received: 67 Given: 48 |
Most szembesültem vele igazán mekkorák ezek a játékok.
Külön bob kell nekik vagy valami nagy edc táska.
Thumbs Up |
Received: 67 Given: 48 |
Thumbs Up |
Received: 21 Given: 59 |
Itt is egy túlélõteló
http://pmrradio.hu/tulelo-telelefon-...-67-uhf-radio/
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Megjott par napja a doogee dg150-es telo. A menuje es a hasznalata konnyu es tetszetos. Nagyjabol ugyanaz mint a tobbi okostelo. Mukodik mind a 2 sim foglalat. Bar en az egyikbe mobil netes kartyat tettem! Jo vele szorfozni a neten es aranylag gyorsan toltodnek be az oldalak. Az aksijaval viszont nem vagyok megelegedve! Lehetne egy 1000-re miliamperrel tobb is! Ez az 1500 egy napra eleg kozepes hasznalat mellett! Tovabba a ma beakartam kapcsolni a wifi hotspotot rajta es azt irta ki, hogy a wifi kikapcsolasa. Nem volt aktiv az ikonja, mintha lefagyott volna. A telo tobbszori kikapcsolasa sem oldotta meg a problemat, mig vegul az aksi kiveteleve jott rendbe! En vlmi alkalmazasra tippelek, hogy az akadalyozta a mukodeset. (eleg sokat letoltottem ra) Azota megint normalisan mukszik. Vam az volt rajta.6500ft. Tovabbi teszteles folyamatban van...
Thumbs Up |
Received: 151 Given: 4 |
Nagyon beletetted a fülembe a bogarat a múltkor, de én is pont ettõl tartottam, hogy kicsi lenne az aksi :S Ráadásul nekem a meló miatt csak blútúszos hedszettel (fonetikusan leírva milyen bután néz már ki) lenne jó, az meg még jobban eszi a naftát.
Viszont lassan érkezik a nagy tesó, ezt találtam a neten a napokban:
http://www.mobilx.hu/hu/mobiltelefon...ostelefon.html
Ez ugyan nem gumiborítású, hanem fémvázas, így a leejtést valószínûleg kevésbé tolerálja, viszont elég masszív így is. Volt anno fémvázas nokiám, az bírta a gyûrõdést. A leejtés ellen viszonylag egyszerû sufnituning is véd, és az a 4000mah aksi az bizony nagyon-nagyon meggyõzõ... Annyira, hogy elgondolkodom a magasabb ár létjogosultságán is.
Thumbs Up |
Adjon Isten!
Nem gondolom, hogy az okos mobil segít a túlélésben, fõleg egy emp-nél. :-) Ráadásul az adótornyokhoz BM-s hozzáférés van, azonnal ki tudják kapcsolni.
Nekünk saját rádiós rendszerünk van, egy papagáj átjátszóval. Ez nem nagy táv, de a papagájokon keresztül elég messzire elmehet az ember. Nekem a 170km volt a max.
Hamarosan ilyen telóm lesz:
http://pmrradio.hu/tulelo-telelefon-...-67-uhf-radio/
GPS, telefon, és URH rádió! Mindez valódi IP64
Ha már alkalmazás, akkor ZELLO.
A telódból rádiót csinál, persze ha van net. Tehát kicsit sántít a dolog. De elméletileg olyasmire képes, hogy a kézi amatõr rádiódról elérhetsz a telómon. :-) Ehhez kapuállomások kellenek, de már épülgetnek itthon is. Érdemes foglalkozni a témával.
Ja és persze van jó öreg tranzisztoros CB is.... Ötméteres sirio antennával. A múltkor kb 150 km-t hidaltam át.
Szóval telefonra nem költenék. :-)
Thumbs Up |
Received: 151 Given: 4 |
Bõven van olyan túlélési szitu, ahol egy ilyen telefon sokat segíthet
Szép sorjában az s9:
az aksija oké, igazából csoda, hogy nem 4000-nél kezdõdik az összes strapa-okos
a proci okés, bár néhányan elavultnak mondják (érdekes módon a fõbb netes helyekrõl eltûntek az errõl szóló parázs viták...)
kijelzõnél nem emelik ki külön, hogy gorilla üveg, lehet,hogy nem az (akkor hogyan ütésálló?)
512 mega ram, ez elegendõ, nyilván nem játékra vesz valaki ilyen telót
rátehetõ antenna nagyon okés
sim2 microsim, ez necces, van némi átfutási idõ, mire elkészítenek egy ilyen kártyát, ha valakinek nem az van alapból
van az elején három gomb, ütõdésnél simán benyomódhat, nem tudom, szoftveresen ki lehet-e kapcsolni azokat
rádió okés, bár én nem rádiózok (még)
ár nem annyira okés, 100k huf az indulás
ennek a fele körüli összeg az, amit mondjuk én elköltenék telefonra
egyébként tud is, meg mutat is, szóval ideális lenne
nehéz szülés ez, na, legalábbis nekem![]()
Thumbs Up |
Akkor mégegyszer:
ZELLO
http://zello.com/android/
Tökéletes alkalmazás, segít elsajátítani a walkie-talkie használatot.
Ha letöltöttétek, keressétek a Prepper_HU csatornát!!!