Oldala 7 of 15 ElsõElsõ ... 56789 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 61 to 70 of 145

Topic: Mobilok és alkalmazások

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 67
    Given: 48

0 Not allowed!
    Most szembesültem vele igazán mekkorák ezek a játékok.
    Külön bob kell nekik vagy valami nagy edc táska.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Apr 2014
    Thumbs Up
    Received: 67
    Given: 48

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Kisss Hozzászólás megtekintése
    Megrendeltem egy ilyet: http://www.everbuying.com/product544392.html
    A gps es az infoszerzes miatt en is az okostelok mellett teszem le a voksom.
    Most, hogy használod mik a tapasztalataid ezzel a teloval?
    akku élettartam, súly/méret, kezelhetõség, tudás?
    Válaszodat elõre is köszi.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 59

0 Not allowed!
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Bacskiskun
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Megjott par napja a doogee dg150-es telo. A menuje es a hasznalata konnyu es tetszetos. Nagyjabol ugyanaz mint a tobbi okostelo. Mukodik mind a 2 sim foglalat. Bar en az egyikbe mobil netes kartyat tettem! Jo vele szorfozni a neten es aranylag gyorsan toltodnek be az oldalak. Az aksijaval viszont nem vagyok megelegedve! Lehetne egy 1000-re miliamperrel tobb is! Ez az 1500 egy napra eleg kozepes hasznalat mellett! Tovabba a ma beakartam kapcsolni a wifi hotspotot rajta es azt irta ki, hogy a wifi kikapcsolasa. Nem volt aktiv az ikonja, mintha lefagyott volna. A telo tobbszori kikapcsolasa sem oldotta meg a problemat, mig vegul az aksi kiveteleve jott rendbe! En vlmi alkalmazasra tippelek, hogy az akadalyozta a mukodeset. (eleg sokat letoltottem ra) Azota megint normalisan mukszik. Vam az volt rajta. 6500ft. Tovabbi teszteles folyamatban van...

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Kisss Hozzászólás megtekintése
    Megjott par napja a doogee dg150-es telo. A menuje es a hasznalata konnyu es tetszetos. Nagyjabol ugyanaz mint a tobbi okostelo. Mukodik mind a 2 sim foglalat. Bar en az egyikbe mobil netes kartyat tettem! Jo vele szorfozni a neten es aranylag gyorsan toltodnek be az oldalak. Az aksijaval viszont nem vagyok megelegedve! Lehetne egy 1000-re miliamperrel tobb is! Ez az 1500 egy napra eleg kozepes hasznalat mellett! Tovabba a ma beakartam kapcsolni a wifi hotspotot rajta es azt irta ki, hogy a wifi kikapcsolasa. Nem volt aktiv az ikonja, mintha lefagyott volna. A telo tobbszori kikapcsolasa sem oldotta meg a problemat, mig vegul az aksi kiveteleve jott rendbe! En vlmi alkalmazasra tippelek, hogy az akadalyozta a mukodeset. (eleg sokat letoltottem ra) Azota megint normalisan mukszik. Vam az volt rajta. 6500ft. Tovabbi teszteles folyamatban van...
    Nagyon beletetted a fülembe a bogarat a múltkor, de én is pont ettõl tartottam, hogy kicsi lenne az aksi :S Ráadásul nekem a meló miatt csak blútúszos hedszettel (fonetikusan leírva milyen bután néz már ki ) lenne jó, az meg még jobban eszi a naftát.
    Viszont lassan érkezik a nagy tesó, ezt találtam a neten a napokban:

http://www.mobilx.hu/hu/mobiltelefon...ostelefon.html

Ez ugyan nem gumiborítású, hanem fémvázas, így a leejtést valószínûleg kevésbé tolerálja, viszont elég masszív így is. Volt anno fémvázas nokiám, az bírta a gyûrõdést. A leejtés ellen viszonylag egyszerû sufnituning is véd, és az a 4000mah aksi az bizony nagyon-nagyon meggyõzõ... Annyira, hogy elgondolkodom a magasabb ár létjogosultságán is.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Senior Member Morpheus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Adjon Isten!
    Nem gondolom, hogy az okos mobil segít a túlélésben, fõleg egy emp-nél. :-) Ráadásul az adótornyokhoz BM-s hozzáférés van, azonnal ki tudják kapcsolni.

Nekünk saját rádiós rendszerünk van, egy papagáj átjátszóval. Ez nem nagy táv, de a papagájokon keresztül elég messzire elmehet az ember. Nekem a 170km volt a max.

Hamarosan ilyen telóm lesz:
    http://pmrradio.hu/tulelo-telelefon-...-67-uhf-radio/
    GPS, telefon, és URH rádió! Mindez valódi IP64

Ha már alkalmazás, akkor ZELLO.
    A telódból rádiót csinál, persze ha van net. Tehát kicsit sántít a dolog. De elméletileg olyasmire képes, hogy a kézi amatõr rádiódról elérhetsz a telómon. :-) Ehhez kapuállomások kellenek, de már épülgetnek itthon is. Érdemes foglalkozni a témával.

Ja és persze van jó öreg tranzisztoros CB is.... Ötméteres sirio antennával. A múltkor kb 150 km-t hidaltam át.
    Szóval telefonra nem költenék. :-)

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Morpheus Hozzászólás megtekintése
    Adjon Isten!
    Nem gondolom, hogy az okos mobil segít a túlélésben, fõleg egy emp-nél. :-) Ráadásul az adótornyokhoz BM-s hozzáférés van, azonnal ki tudják kapcsolni.

Nekünk saját rádiós rendszerünk van, egy papagáj átjátszóval. Ez nem nagy táv, de a papagájokon keresztül elég messzire elmehet az ember. Nekem a 170km volt a max.

Hamarosan ilyen telóm lesz:
    http://pmrradio.hu/tulelo-telelefon-...-67-uhf-radio/
    GPS, telefon, és URH rádió! Mindez valódi IP64

Ha már alkalmazás, akkor ZELLO.
    A telódból rádiót csinál, persze ha van net. Tehát kicsit sántít a dolog. De elméletileg olyasmire képes, hogy a kézi amatõr rádiódról elérhetsz a telómon. :-) Ehhez kapuállomások kellenek, de már épülgetnek itthon is. Érdemes foglalkozni a témával.

Ja és persze van jó öreg tranzisztoros CB is.... Ötméteres sirio antennával. A múltkor kb 150 km-t hidaltam át.
    Szóval telefonra nem költenék. :-)
    Bõven van olyan túlélési szitu, ahol egy ilyen telefon sokat segíthet

Szép sorjában az s9:

az aksija oké, igazából csoda, hogy nem 4000-nél kezdõdik az összes strapa-okos
    a proci okés, bár néhányan elavultnak mondják (érdekes módon a fõbb netes helyekrõl eltûntek az errõl szóló parázs viták...)
    kijelzõnél nem emelik ki külön, hogy gorilla üveg, lehet,hogy nem az (akkor hogyan ütésálló?)
    512 mega ram, ez elegendõ, nyilván nem játékra vesz valaki ilyen telót
    rátehetõ antenna nagyon okés
    sim2 microsim, ez necces, van némi átfutási idõ, mire elkészítenek egy ilyen kártyát, ha valakinek nem az van alapból
    van az elején három gomb, ütõdésnél simán benyomódhat, nem tudom, szoftveresen ki lehet-e kapcsolni azokat
    rádió okés, bár én nem rádiózok (még)
    ár nem annyira okés, 100k huf az indulás

ennek a fele körüli összeg az, amit mondjuk én elköltenék telefonra
    egyébként tud is, meg mutat is, szóval ideális lenne

nehéz szülés ez, na, legalábbis nekem

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Bacskiskun
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Dream_walker Hozzászólás megtekintése
    Nagyon beletetted a fülembe a bogarat a múltkor, de én is pont ettõl tartottam, hogy kicsi lenne az aksi :S Ráadásul nekem a meló miatt csak blútúszos hedszettel (fonetikusan leírva milyen bután néz már ki ) lenne jó, az meg még jobban eszi a naftát.
    Viszont lassan érkezik a nagy tesó, ezt találtam a neten a napokban:

http://www.mobilx.hu/hu/mobiltelefon...ostelefon.html

Ez ugyan nem gumiborítású, hanem fémvázas, így a leejtést valószínûleg kevésbé tolerálja, viszont elég masszív így is. Volt anno fémvázas nokiám, az bírta a gyûrõdést. A leejtés ellen viszonylag egyszerû sufnituning is véd, és az a 4000mah aksi az bizony nagyon-nagyon meggyõzõ... Annyira, hogy elgondolkodom a magasabb ár létjogosultságán is.
    Valoban sokkal jobbak a technikai adatai, de ez meglatszik az aran is! Nalam szempont volt a 20k koruli ar!

Senior Member Morpheus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Akkor mégegyszer:

ZELLO
    http://zello.com/android/

Tökéletes alkalmazás, segít elsajátítani a walkie-talkie használatot.

Ha letöltöttétek, keressétek a Prepper_HU csatornát!!!

A topic keresõszavai: