Oldala 23 of 54 ElsõElsõ ... 13212223242533 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 221 to 230 of 532

Topic: Hozzászólások áthelyezése, törlése, változtatása

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    Nem'tom, szerintem itt fordítva nézik sokan a dolgot (mármint a tiéden kívül már másoktól is hallottam ezt a nézetet), hiszen ha valakire számíthatsz, akkor semennyire nem fontos, hogy mi a véleménye, vagy milyen a személyisége. Többnyire ezen múlik a társadalom összes normális együttmûködése, együttélése, hogy akkor is képes vagyok emberként gondolkodni, és emberként kezelni a másikat, ha közben a bennem lakó állat széttépné, mert "pöttyös az inged, buzi-e vagy?"

Amúgy anno a vallás topikban Wannabe kollégával parázs vitát folytattunk, akkor a fórumfõnök be is nézett, hogy csituljunk
    Last edited by Dream_walker; 01-27-2015 at 08:22 PM. Indoklás: szóismétlés...

Senior Member mzperiksz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Én is pont azon gondolkodtam ami miatt Bel írt, kérem a moderátort hogy a fegyveres témát tartalmazó hozzászólásaimat törölje.
    Amennyiben átmenetileg engedélyezi a hozzászólások módosítását megteszem én.
    Köszönöm!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!

Rejtett topicok. Senki nem írt semmi szabályelleneset, senki nem írt semmi törvényelleneset, senki nem írt semmi meredeket. (Az olyanokat azonnal törölném.) Akkor nem értem mi a gond. Indexen olyanokat írnak, hogy a hajam égnek áll tõle, erõszak, trollkodás, fenyegetõzés, meg minden. Itt mindenki elmondja a véleményét amivel semmi gond nincs, aztán "törölném ezt, törölném azt". Gondolkodom egy olyan fórumszabályon, hogy nincs tömeges-törlés. Index-en vagy bármelyik más fórumon nem törölnének semmit. Ha van 1-2 hozzászólás, dupla hozzászólás, nyelvtanilag rossz írások, vagy személyes dolog beleírva valahová, azt törlöm, változtatom, de hogy százával töröljek az rengeteg idõ és idegesség. Arról nem is beszélve hogy a fórum értelmetlen ha sok hozzászólás törlõdik. Legutóbb majdnem tönkre is ment bele a fórum. Meg az idézett hozzászólások ugyanúgy megmaradnak, tehát értelme sincs sok.

Senior Member WestBam's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up
    Received: 209
    Given: 243

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Lekvár Hozzászólás megtekintése
    Hadd mondjak valamit:
    Mert csak rágódik az ember...
    Tegnap beszélgettem Raktárossal errõl a "csárli" ügyrõl.
    Azért igen sok minden kiderült ebbõl a topic-ból. Többek között az, hogy valóban minden ember máshogy látja a problémát.
    De ami számomra fontos, az hogy bizony beszélgethetünk szép késekrõl, húzhatjuk a vizet vödörrel, gyújthatjuk a tüzet magnéziummal DE...
    Ha esetleg akkor derül ki valakirõl, hogy homlokegyenest más a véleménye és a személyisége, mikor számítanom kellene rá, na akkor bukta!
    Szóval minél elõbb derül ki, kire bízhatom a hátam, annál jobb! (mindenkinek) Ebbõl nincs sértõdés, itt csak virtuálisan vagyunk egy helyen.

Békesség
    Egy fórum alapján NEM lehet embereket megítélni. Lehet valakivel baromira egyezik a véleményed és jó fejnek tartjátok egymást. Aztán találkozol vele és lehet idegenként kezelnéd mert teljesen más mint amire számítottál, lehet élõben más ember mint a fórumon (nem csak olyanokra gondolok, hogy nyaktól bokáig tetovált zöld a haja ésatöbbi, úgy mint ember). Nekem voltak ilyen tapasztalataim is mivel több fórumon is jelen vagyok/voltam. Szóval itt lehet vitázni de az, hogy valamiben homlokegyenest más a véleményed nem jelenti azt, hogy a "legjobb embert" nem pont a személyében fogod megismerni.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése

Senki nem írt semmi szabályelleneset, senki nem írt semmi törvényelleneset ... Itt mindenki elmondja a véleményét amivel semmi gond nincs, aztán "törölném ezt, törölném azt" ... Arról nem is beszélve hogy a fórum értelmetlen ha sok hozzászólás törlõdik. Legutóbb majdnem tönkre is ment bele a fórum. Meg az idézett hozzászólások ugyanúgy megmaradnak, tehát értelme sincs sok.
    Mivel voltam egy fórumon moderátor ebben egyet kell értsek és maximálisan támogatom.

Nem olyan régen olvastam egy topicot és pár hozzászólás egy pont. Elõtte szöveg volt, alig tudtam kimatekozni mi hiányzik onnan. Aki írta belõle jött. Emberek, ha nem vállaljátok a mondandótokat akkor nem kell leírni. Amit írsz az vagy. Mindenkinek elgurul a gyógyszer néha. És? Majd idõvel lehet jót nevetni az egészen, akár a vitapartnerrel együtt. Ez olyan mintha visszaszívnád. Oviban még ok, alsóban még elmegy de utána már vér ciki.
    Peace!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Igen, nagyjából az olyan lenne mint ha azt mondanák, hogy aki egy faluban lakik a többi falusival, annak mindenrõl ugyanaz a véleménye mint a szomszédainak, mint a polgármesternek, mint a közmunkásoknak és mint az összes többi falusinak.

A lényeg hogy mindenki tartsa be a szabályokat. Abban benne van minden. Se illegálisat ne írjon senki, se túlságosan megbotránkoztatót, se személyes dolgokat, se semmi olyat amit késõbb megbánna. Én se törölgetem száz, meg ezer számra a hozzászólásaimat, pedig nekem aztán van néhány hozzászólásom - (lassan már 10.000 van).
    Senki nem ír semmi olyat ami miatt bárkinek gondja lehetne. Ha mégis lát valaki olyat, akkor szóljon. Rögtön törlöm, ahogy eddig is.

Igazából a munkám is elég stresszes, meg kidobtam valamit a szemétbe amit nem kellett volna. 3000 Ft veszteség. Adófizetõ idõszak van, azzal is gondom lesz. Úgyhogy idõm sincs túl sok mostanában, hogy egyesével töröljek tömegesen hozzászólásokat. Meg ahogy írtam is, az olyasmi nagyon betesz a fórumnak is.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    Gondolom ez a fórum is fent van az archivált/tükrözött gugli szervereken, szóval amúgy is felesleges a hsz-törlés. Ami a netre került, az ott is marad.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A rejtett topicok meg nem nyilvánosak, azt a Google vagy Yahoo, vagy akármilyen keresõ nem látja, nem listázza. Nem mintha lenne bármi is amit láthatna, mert minden szabályos, minden törvényes.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Bp.
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A rejtett topicok meg nem nyilvánosak, azt a Google vagy Yahoo, vagy akármilyen keresõ nem látja, nem listázza. Nem mintha lenne bármi is amit láthatna, mert minden szabályos, minden törvényes.
    Ne is álmodozz ilyenekrõl. Mindent látnak. Ha nagyon érdekel priviben kifejtem, sajnos drága tapasztalat.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Az, hogy nem listázza attól még a keresõrobotjaik látják. Ezt én is megerõsítem.