0
Vannak itt, a fórumon, olyanok akik sokkal közelebbrõl ismerik.
Nem kívánok az õ nevükben is beszélni. Õk sokkal objektívebben tudnának ebben a témában nyilatkozni.
Nem messze lakom Papicától, látásból ismerem. A benyomásom, hogy ugyanolyan csóró, átlag polgár, mint, akár jómagam.
Viszont, nagyon sok ismeretet átadott az írásain, videóin keresztül, amiért hálás vagyok neki. Nem hallottam, hogy bárkitõl is pénzt kért volna.
A véleményem, hogy egyszerûen csak tenni akar és keresi a lehetõségeket, kapcsolatokat. Ezért még nem kárhoztatok el senkit.
Amit írsz, az nagyon nem konkrét dologról szól. Csak feltételezés, amit szerintem kár volt másokkal megosztani.
Tudod, a pletykák így indulnak el...
| Thumbs Up |
| Received: 231 Given: 273 |
Szintén jelezném, hogy nem értek egyet sem a "befutott" sem a "tápozzák" dologgal. A tudás amit átad a videókkal viszont "megfizethetetlen", természetesen ingyen és szerintem még a yt sem tol neki vissza zsét mert akkora nézettsége nincs a videóinak (amit ha tolnák biztosan nem egy vacak kamerával venne fel hanem minimum egy eos 70d-vel vagy legria hf g-vel).
Most komolyan érdemes ezen vitatkozni? Mindenkirõl beszélnek mindent. Itt meg különösen hajlamosak vagyunk bizonyos dolgok mögé...bizonyos dolgokat látni, még ha ott sincsenek. Ezért írogatunk ide is. Én csak és kizárólag nagyon hasznos és fontos dolgokat láttam tõle. Hitelesnek tartom úgy, hogy soha egy percet sem beszéltem vele. Tiszteletem azoknak akik kiállnak és vállalva arcukat, gondolataikat elmondják és átadják a köznek a tapasztalatokat. Most komolyan...tõlem az IÁ is lehet mögötte...ha kiderülne...az nem egy rossz pont Papicának, hanem egy jó az IÁ-nak
.
"Az egyszerûség a végsõ kifinomultság." - LD
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Jó szándékkal szólam hogy ne hagyjátok magatokat megvezetni. Ezért nem kellene nekem ugrani. Szomorú ha egy társaságban tabu témák vannak amit nem lehet megvitatni.
Hogy tudjátok semmi közöm a figurához de felismerem a módszert ahogy felépítenek valakit, aki aztán a megadott irányba vezeti az embereket. A könyveit én is olvastam és megnéztem a videókat és az a véleményem, hogy bár egyenként hasznos lehet amit mond de ezekbõl a videókból ÖSSZESSÉGÉBEN nem kaptam használható információt és több esetben féligazságokat mond ami a hazugság legveszélyesebb formája. Nem tudom nem észrevenni a két könyvben hogy viszonyul a rendvédelmi szervekhez, nektek nem tûnik fel mennyire különbség van ebben a témában??? Milyen érdekes hogy most már egyre profibb technikája is van!
Lehet én vagyok üldözési mániás de inkább az legyek mint birka! A személyeskedõ hozzászólásokat pedig visszautasítom, én nem személyeskedtem kérek mindenkit a normális párbeszéd kereteinek betartására.
..még mindíg várnám nagy tisztelettel,hogy mi indokolja a bunker építést Magyarországon...
...egy válasz érkezett,,"azért,mert Svájcba is van!"..
..van esetleg olyan szaki aki kifejtené bõvebben miért is kell bunker ???
--nézzük....
Természeti katasztrófa?..az árvíz ellen nem jó,szélviharok ellen (Mo.on max 130 km/ó) értelmetlen,tûzvész ellen minek?...villámcsapáskor,csak igen jó reakció idejû emberke ér le..hideg ill. hóhelyzetnél felesleges..földrengésnél pedig....na hát ez megint a matematikailag elhanyagolható kategória...nem tudom,kihagytam valamit?
Ipari katasztrófa..a környezetszennyezésre,globális felmelegedésre nem jó...aki vasút,kikötõ vagy ilyen gyár ,telephely mellett lakik..az megint csak igen jó idõt kell hogy fusson(már ha otthon van),mert ezek nincsenek bejelentve.
Bûnözés,zavargás,erõszak...addig életképes amíg fel nem fedezik(vagy a markolós aki ásta ki nem kotyogja a kocsmába),de ha megtalálják..hát fél üveg benzin vagy pálesz és lángol az egész..halálos csapda...
gazdasági csõd..az építése az biztos ,hogy az,a fenntartása a folytatás....
polgárháború...megjósolhatatlan meddig tart és mikor kezdõdik...amúgy is kifullad Mo-on egy kis Pesti cécóba...nyugodtan lehet mászkálni,nem kell ücsörögni a ciszternába...
Háború hagyományos....azt ugye senki nem gondolja,hogy mongol lovasok fognak vágtatni vagy mustárgázt dobál a tüzérség....B-52-tõl sötétlik az ég és T- 52-ek vívnak a tigrisekkel....az akkor volt...Bár az Ukrán konfliktus hasonlít erre,de kérdem én...nálunk milyen sérelmek vezetnének ilyen csatározáshoz?....
..a mai modern hadviselés..egyrészt a virtuális térben folyik,más rész olyan technika van ami ellen nem véd a bunker..drónok,mûholdak,kis létszámú és jól képzett haderõnemek..a mai technikával már nem is kell látni az ellenfelet..a robotok háborúznak...ez megint a matematikailag elhanyagolható kategória,hogy mit tudom én..Cserkeszõlõ hatodik utcájában lévõ 22 éves családi ház stratégiai célpont lenne egy másfél millió dolláros robotrepülõgépnek...és ha mégis..megint itt a kérdés otthon van a boldog bunker tulajdonos és tud idõben reagálni?
Atomháború..ott a kis demó..ott látni,mekkora sugarú a pusztítás....csakhogy ki mondja meg és mikor,hogy a rakéta,bombázó úton van és a hátsókert a célpont?..ha valahol elengednek egyet..senki nem tudja csak a szervek...az meg a félnyolcas hírek elõtt célba ér....egyébként sem értelmes ez a hidegháborús készülõdés egy totális atom apokalipszisre...ja.. és közvetlen találatot nem bírja ki...és ha be is válik egy apokalipszis és feljön a bunkerész fél év múlva...minek?..nincs semmi...nem lehet vetni,nincs víz,nincs napfény,nincs gyümölcs,sem állatkák....a pár megmaradt rákos szerencsétlen meg a szemétbe turkál és megeszi egymást...inkább fel sem kell jönni ..
Szóval a krumpli,zöldség tároláson kívül személy szerint nem látom értelmét!De nagyon kíváncsi vagyok mások álláspontjára!
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Doom
Milyen szkeptikus lettél mostanság!:-D Szerintem akkor van értelme egy bunkernek ha saját erõbõl a csapat meg tudja építeni. Akkor le lehet ott tárolni felszereléseket amit 1. nem kell cipelni 2. nem vágnak sittre miatta a zsaruk. Elméletileg lehetne támpontnak használni egy gerillaharcban de ahhoz több kell és rengeteg felszerelés.