Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
---ezzel tökéletesen egyetértek...
...ha megfigyelted egyszer sem írtam,hogy ne legyen vagy totális baromság....mindössze a kérdés az,hogy mi indokolja Magyarországon?..ez egy egyszerû és nagyszerû kérdés..nem kell túlmisztifikálni...a válaszokkal pedig sokat segítene a tisztelt Fórumközösség...mivel azok akiknek van rá pénze legalább tudják milyen és mit kell beletenni,mivel ismerik a reális veszélyforrást..ami valós fenyegetés...személy szerint én nem látok per pillanat ilyen okot,ami persze nem azt jelenti,hogy nincs..lehet csak az én figyelmemet kerülte el...
A szerencse játéknál az is jobb ha befizet valaki egy nyaralásra..pihen és feltöltõdik..az is felkészülés ha úgy vesszük.
igen ahol indokolt ott jó befektetés,mert életet ment..pl nálatok a keleti-parton van létjogosultsága a tornádók miatt..egy ártéren meg kell emelni az építményeket...a folyamatos háborús zónákba pl.a Gázai övezet szintúgy van létjogosultsága..ezt nem vitatom...
Tehát a kérdés(ez nam csak Neked szól)..
Mi indokolja Magyarországon egy bunker megépítését?Mik azok a belátható idõn belüli gazdasági,társadalmi,politikai,természeti,ipari katasztrófa helyzetek amik indokolttá teszik az építést és a fenntartást?
..ennél egyszerûbben nem tudom feltenni..lécci ne személyeskedjetek már..nincs értelme...ja és a dollár összeomlását hagyjuk már...meg a Z.háborút,meg az ufókat...valódi, kézzelfogható dolgok érdekelnének..gondolom nem csak engem..

Eurozóna összeomlása
Az amerikai dollár összeomlása
A világgazdaság összeomlása
Véletlen, vagy direkt elszabadított járvány
Az tegye fel a kezét, aki tudja: Azok, akik a világot irányítják, tuti olyan terven dolgoznak, hogy mindenkinek jó legyen
És akkor nem beszéltünk az idõjárás változásának lehetséges, gyakorlatilag kiszámíthatatlan következményeirõl.
Van aki aszteroidáktól fél
Illetve a fél az itt nem is jó szó...Készül a károk minimalizálására, saját túlélési esélyeinek növelésére.
A félkészülõk jelmondatát nyilván ismered:
Készülj a legrosszabbra, de reméld a legjobbat. Eredetiben ez így hangzott: "I am prepared forthe worst, but hope for the best" Benjamin Disraeli, volt angol miniszterelnöktõl az idézet.