Eredeti hozzászóló
Dream_walker
Ez nem off. Ez kell ahhoz, hogy az olvasó tudja, hogy mit olvas. Mert úgy néz ki, nem tudja.
Leírod, hogy becsmérellek (kamu, mert nem teszem), nem vagy nekem szimpatikus (ne érzékelést írj, hanem idézd ide az írásomat, amelyben ezekkel a szavakkal ezt mondtam neked), gyûlöllek (szintén idézd, amikor ezt leírtam neked).
Azt mondod, hogy engem irritál, amit írsz. Kamu, mert ezt sem írtam soha. Nem értek egyet veled, ezt sokszor leírtam. Ez nem irritáció, nem kell ilyen nagy szavakat használni, nem indítanak meg bennem semmit. Ezt hvják véleménykülönbségnek. Ha nem tetszik, az megint nem az én problémám. Akkor sem, ha azt írod rá, hogy milyen csúnya személyeskedõ vagyok emiatt. Mivel tudom, hogy nem vagyok, csak te nem helyesen értelmezed a helyzetet. Azonban én kizárólag azért tudok felelõsséget vállalni, amit mondok, nem pedig azért, amit te megértesz belõle. Az a te dolgod.
Ez itt pedig nem off. Ez a téma szerves része. Amolyan használati utasítás. Ha leírom azt, hogy "a" betû, akkor azt "a" betûnek kell értelmezni, nem b vagy c betûnek.
A bunkerekrõl beszélgetünk. Bõvebb értelemben az egyik új tag beköszönõ írásának a szétcincálásáról. Nem tetszik a véleményed a dologról, nem értek egyet vele. Ha ezt leírom, az nem off. Bár elhiszem, sok embernél ezzel elérhetnéd, hogy visszavonulót fújjon. A megfelelõ "varázsszavak" kellenek hozzá. Ezek pedig nem mindenkinél mûködnek.