Oldala 14 of 15 ElsõElsõ ... 412131415 UtolsóUtolsó
Eredmény 131 to 140 of 144

Topic: Felkészülni,vigyázz! De mire is?

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Majd személyesen elbeszélgetek vele ha az megoldás. Egy barátom írt néhány kritikát a Youtube-os videóihoz, simán törölte. Ha én írok kritikát az biztos értékelni fogja!:-D

Senior Member mzperiksz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Szerintem Gazda-nak volt egy véleménye ami koránt sem személyeskedés.
    Az erre reagáló "Papica fanok" hozzászólása viszont már igen, ezért nem hiszem hogy minket kellene figyelmeztetni
    Nekem sem szimpatikus, én is kaptam érte beszólásokat mikor elmondtam a véleményem...

Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    A fórumon egymás felé ne legyen személyeskedés. Ez a 3. pont a szabályzatban. http://magyarprepperforum.org/showth...?3-Szab%E1lyok

Papica is fórumtag, még ha eddig még nem is írt ide, de olvasni szokott itt néha, többször is láttam már bejelentkezve.

Akinek gondja van vele, az szerintem írjon neki a fórumon kívül, biztosan van email címe, ahogy a Youtube hozzászólásait is biztosan olvassa. De nem szeretném ha a fórumon valaki személyeskedne vele. A morál rombolása sose jó.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up
    Received: 887
    Given: 921

0 Not allowed!
    Véleménye mindenkinek van, vagy sokaknak, de a lényeg hogy akinek baja van másokkal, azt ne itt a fórumon.

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nincs személyes ellentétem Papicával. Hozzászólásommal arra próbáltam felhívni a fórum közösségét, hogy óvakodjanak az ilyen gyors érlelésû megmondóemberektõl mert a titkosszolgálatok pont az ilyeneken keresztül figyelik és IRÁNYÍTJÁK a jó szándékú polgárokat. Részemrõl a témát befejeztem akinek van rá szeme belátja hogy igazam van ami meg nem az magára vessen.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up
    Received: 887
    Given: 921

0 Not allowed!
    Néhány észrevétel: Nem lehet "gyors érlelésû", mivel a Youtube-ra 2009 óta tölt fel videókat, ami 6 évet jelent. Nem futtatja senki, mert akkor jóval több nézõje és feliratkozója lenne, egyszerûen készíti a videóit, meg ha jól tudom van egy fórumuk, ami már elég régóta megvan. Én nem ismerem személyesen, de pont ezért nincs is véleményem. A videói jók, a könyve is tetszett. Bogrács gulyásoznak az erdõ szélén, én nem látok abban semmi kivetnivalót.

Amúgy meg senki ne felejtse el amit írni szoktam - nem személyre szabva, hanem általánosságban: Ne bízz senkiben!

Bárkit elárulhatnak a barátai vagy akár még a családja is. De ez az "Emberi természet" topicba való téma.

Senior Member MAFELSZ's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2015
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ..jó Pestieknek...ha az lennék kutyasétáltatás közben is meg lehetne dumálni a dolgokat...
    Köszi.Biztos megtalálnám, ha keresgélném, hogy mikor hol.De ha leírnád, nem kéne keresgélnem. Vagy közvetlen elérést...
    Köszi

Senior Member MAFELSZ's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2015
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem sokáig tartott az egymás szapulása-mentes idõszak. Mi lenne, ha a témában folyna a duma? Csak kérdezem.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló MAFELSZ Hozzászólás megtekintése
    Köszi.Biztos megtalálnám, ha keresgélném, hogy mikor hol.De ha leírnád, nem kéne keresgélnem. Vagy közvetlen elérést...
    Köszi
    ...mire gondolsz...nem én szervezem a találkozókat...Astonferit kérdezd.....én nem Pesten lakom...felénk nincsenek felkészülõk...vagy nem tudok róla....

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló MAFELSZ Hozzászólás megtekintése
    Köszi
    ki szoktuk írni a szervezõdés, baráti találkozó topicba illetve megy kör sms aki kéri.
    amúgy zugló gyöngye mûintézmény a helyszín mindig vagy Göd Szakáts horgásztó.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    ..minden topicban ezt csinálod,keresed kibe lehet belekötni,utána kimért ,okoskodó stílusban lenyomod a sárba..közben azt hangoztatod,hogy az Õ érdekében mert beléd kötött és te tudod mi a jó neki...ebben a topicban is te kezdted..a te neved szóba sem került,csak neki álltál kötekedni...elkövettem azt a hibát,hogy vissza szóltam, "hogy nincsenek érveid,csak személyeskedsz"...nos ez olaj volt a tûzre,mert alig vártad,hogy élvezkedjél egy kicsit...
    A múltkori vitában a "ki húzza tovább topicban" ráéreztél,hogy van lelkem és sebezhetõ vagyok ebbõl a szempontból...ki is kívánod használni a rést a pajzson,hogy beteges hobbidat gyakorold rajtam és élvezd az eredményt...csakhogy ezt sokszor nem lehet eljátszani..már nem..sajnos más játékot kell keresned...a homokot javasolnám azzal a bizonyossal...
    ..nem mintha...azt is keresem..a többire ott a híradó....
    ..még egy gondolat,..szerintem nem kell MAFELSZ.túlélõ kollégát a szárnyaid alá venni és a nevében eljárnod,kikérni magának ,hogy "szétcincálom "..a dolgait...van Õ olyan fasza gyerek,hogy kiáll magáért....
    ..a te pályádon a, te stílusodban játszom,a te szabályaidat követve...nekem ez idegen,de kezdek belejönni,bár vigyázok,hogy ne váljak ilyen emberré,mert egyébként nem tetszik...de hát néha nem lehet kikerülni a gondokat és szembe kell velük nézni...harcolni ellene..szóval te és az írásaid csak egy újabb megoldandó probléma...
    ..már megbocsájts,de mirõl beszélsz?...milyen információt osztottál meg az elmúlt hozzászólásaidban ebben a topicban?...azt hogy nézd meg a Wikipédiát?......tényleg ennyire debilnek látod az embereket....az érvek tisztel uram????..ahogy a kolléga tette elõrébb...
    .. kérdés Hazánkra vonatkozik....nem tudok róla,hogy itthon tömegével képeznék a katonákat..ha te másként tudod tisztelettel meghallgatjuk...
    ..ami egyébként kiválóan alkalmas sport rendezvények lebonyolítására...

..ezt te csinálod nem én...feltettem egy egyszerû kérdést...megírtam,hogy szerintem ,a különbözõ katasztrófa helyzetek amik elõfordulhatnak Magyarországon miért nem jó a bunker...lehet nincs igazam,de ezt meg lehet beszélni...észérvek helyett,okosan kifejtve... pont te futod a felesleges köröket a személyemet ócsárolva és rossz színben tüntetsz fel..azt írod ..kamu...vedd már magad észre..te vagy aki kamuzik...
    De ezekkel az állításokkal baj van.
    Mikor én leírom, hogy kamuzol, akkor beidézem, hogy melyik hozzászólásodban melyik mondat volt nem igaz. Ez egy egyszerû dolog.
    Ha én kamuzok, akkor másold be ide kérlek, hogy mi az, amit szerinted én mondtam. Mert ami a te hsz-eidben van, meg az enyémekben, az nem egyezik. Innen tudom, hogy kamu, amit mondasz Mivel állításod szerint olyan dolgokat csinálok és írok, amiket nem, és ezért is nem lehet bebizonyítani, mert nem tudsz ideidézni tõlem olyan hsz-t. Mert nincs.

Szóval bizonyítsd, másold ide. Ha sikerül itt, ebben a topikban megtalálnod minden állításod bizonyítékát az én hsz-eimben, nyilvánosan, külön topikban kérek bocsánatot tõled. Komolyan. Bátran megígérem, mert tudom, hogy ez lehetetlen. Nem lehet megtalálni azt, ami nincs

Kérdeztél, válaszoltam. Én kérdeztem, válaszoltál-e?

Információmegosztás? Nem, nem. Információcsere. Máshogy néz ki a két szó, ezért mást is jelent.
    Ettõl függetlenül egy sor információt megosztottam. Világos alapon sötét betûkkel vannak írva, könnyen felismerhetõ. Pl. ismere-e a bunkerek enciklopédiai meghatározását, és a technológia leírását? Mert ha nem, akkor minek akarsz beszélgetni róla? Agyalni feleslegesen?
    Én ismerem. Mindenki ismeri, aki hajlandó elolvasni. Akinek van ismerete róla, az tud beszélgetni. Akinek nincs, az legfeljebb fantáziálhat.

Szerintem a bunkernek, óvóhelynek a világon mindenhol, mindig van létjogosultsága. Ezt az általam ismert információkból szûrtem le, amely információk szabadon hozzáférhetõek mindenki számára.
    Ez egy kiindulási alap. Egyéni szubjektív vélemények, amelyek fantáziáláson alapulnak, azok nem kiindulási alapok, mert azok nem információk. Ezért nem nevezik annak, hanem véleménynek.

A topic keresõszavai: