De ezekkel az állításokkal baj van.
Mikor én leírom, hogy kamuzol, akkor beidézem, hogy melyik hozzászólásodban melyik mondat volt nem igaz. Ez egy egyszerû dolog.
Ha én kamuzok, akkor másold be ide kérlek, hogy mi az, amit szerinted én mondtam. Mert ami a te hsz-eidben van, meg az enyémekben, az nem egyezik. Innen tudom, hogy kamu, amit mondasz
Mivel állításod szerint olyan dolgokat csinálok és írok, amiket nem, és ezért is nem lehet bebizonyítani, mert nem tudsz ideidézni tõlem olyan hsz-t. Mert nincs.
Szóval bizonyítsd, másold ide. Ha sikerül itt, ebben a topikban megtalálnod minden állításod bizonyítékát az én hsz-eimben, nyilvánosan, külön topikban kérek bocsánatot tõled. Komolyan. Bátran megígérem, mert tudom, hogy ez lehetetlen. Nem lehet megtalálni azt, ami nincs
Kérdeztél, válaszoltam. Én kérdeztem, válaszoltál-e?
Információmegosztás? Nem, nem. Információcsere. Máshogy néz ki a két szó, ezért mást is jelent.
Ettõl függetlenül egy sor információt megosztottam. Világos alapon sötét betûkkel vannak írva, könnyen felismerhetõ. Pl. ismere-e a bunkerek enciklopédiai meghatározását, és a technológia leírását? Mert ha nem, akkor minek akarsz beszélgetni róla? Agyalni feleslegesen?
Én ismerem. Mindenki ismeri, aki hajlandó elolvasni. Akinek van ismerete róla, az tud beszélgetni. Akinek nincs, az legfeljebb fantáziálhat.
Szerintem a bunkernek, óvóhelynek a világon mindenhol, mindig van létjogosultsága. Ezt az általam ismert információkból szûrtem le, amely információk szabadon hozzáférhetõek mindenki számára.
Ez egy kiindulási alap. Egyéni szubjektív vélemények, amelyek fantáziáláson alapulnak, azok nem kiindulási alapok, mert azok nem információk. Ezért nem nevezik annak, hanem véleménynek.