Oldala 15 of 15 ElsõElsõ ... 5131415
Eredmény 141 to 144 of 144

Topic: Felkészülni,vigyázz! De mire is?

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Dream_walker Hozzászólás megtekintése
    De ezekkel az állításokkal baj van.
    Mikor én leírom, hogy kamuzol, akkor beidézem, hogy melyik hozzászólásodban melyik mondat volt nem igaz. Ez egy egyszerû dolog.
    Ha én kamuzok, akkor másold be ide kérlek, hogy mi az, amit szerinted én mondtam. Mert ami a te hsz-eidben van, meg az enyémekben, az nem egyezik. Innen tudom, hogy kamu, amit mondasz Mivel állításod szerint olyan dolgokat csinálok és írok, amiket nem, és ezért is nem lehet bebizonyítani, mert nem tudsz ideidézni tõlem olyan hsz-t. Mert nincs.

Szóval bizonyítsd, másold ide. Ha sikerül itt, ebben a topikban megtalálnod minden állításod bizonyítékát az én hsz-eimben, nyilvánosan, külön topikban kérek bocsánatot tõled. Komolyan. Bátran megígérem, mert tudom, hogy ez lehetetlen. Nem lehet megtalálni azt, ami nincs

Kérdeztél, válaszoltam. Én kérdeztem, válaszoltál-e?

Információmegosztás? Nem, nem. Információcsere. Máshogy néz ki a két szó, ezért mást is jelent.
    Ettõl függetlenül egy sor információt megosztottam. Világos alapon sötét betûkkel vannak írva, könnyen felismerhetõ. Pl. ismere-e a bunkerek enciklopédiai meghatározását, és a technológia leírását? Mert ha nem, akkor minek akarsz beszélgetni róla? Agyalni feleslegesen?
    Én ismerem. Mindenki ismeri, aki hajlandó elolvasni. Akinek van ismerete róla, az tud beszélgetni. Akinek nincs, az legfeljebb fantáziálhat.

Szerintem a bunkernek, óvóhelynek a világon mindenhol, mindig van létjogosultsága. Ezt az általam ismert információkból szûrtem le, amely információk szabadon hozzáférhetõek mindenki számára.
    Ez egy kiindulási alap. Egyéni szubjektív vélemények, amelyek fantáziáláson alapulnak, azok nem kiindulási alapok, mert azok nem információk. Ezért nem nevezik annak, hanem véleménynek.
    http://magyarprepperforum.org/showth...?950-Fikatopic

Senior Member MAFELSZ's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2015
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ...mire gondolsz...nem én szervezem a találkozókat...Astonferit kérdezd.....én nem Pesten lakom...felénk nincsenek felkészülõk...vagy nem tudok róla....
    nem, nem...nem erre gondoltam, hanem arra, hogy a téma boncolgatása helyett megint az anyázás megy....Komolyan, mint a 8 éves kislányok... Meglett, felelõs gondolkodású férfiak, akik elég érettek ahhoz, hogy a jövõjükkel törõdjenek, szemben a többséggel, ilyen mimózák..Jaj..Mit mondott rólam, meg fõleg mit gondolt...Csúnya bácsi.Ti tényleg nem érzitek, hogy ez kicsit gáz, Nem lehetne ezen felülemelkedni?

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló MAFELSZ Hozzászólás megtekintése
    nem, nem...nem erre gondoltam, hanem arra, hogy a téma boncolgatása helyett megint az anyázás megy....Komolyan, mint a 8 éves kislányok... Meglett, felelõs gondolkodású férfiak, akik elég érettek ahhoz, hogy a jövõjükkel törõdjenek, szemben a többséggel, ilyen mimózák..Jaj..Mit mondott rólam, meg fõleg mit gondolt...Csúnya bácsi.Ti tényleg nem érzitek, hogy ez kicsit gáz, Nem lehetne ezen felülemelkedni?
    ..........jaj már,de félre értetted...
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ..jó Pestieknek...ha az lennék kutyasétáltatás közben is meg lehetne dumálni a dolgokat...
    Köszi.Biztos megtalálnám, ha keresgélném, hogy mikor hol.De ha leírnád, nem kéne keresgélnem. Vagy közvetlen elérést...
    Köszi
    ...van pár jó ismerõs Pesten..erre írtam,hogy a kutya sétáltatás közben is lehetne találkozó...
    tényleg nem tudom mire gondolsz..amint észrevehetted nem válaszoltam,hanem a "témát" átirányítottam oda ahol a helye van,hogy ne zavarja tovább a topicodat..de ott sem fogok reagálni...
    Last edited by Doom; 03-01-2015 at 06:41 PM.

Senior Member MAFELSZ's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2015
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    bocs..akkor a hiba az én készülékemben volt

A topic keresõszavai: