0
---ez így van..bár mint az épületeknél az alap a fontos...szegény család,vidéki gyerekkor..ettünk amit sikerült..koszos kézzel és télen is a kinõtt ruhákban ami lemaradt a tesókról...utána rövidtávfutás,triatlon,ejtõernyõzés,turista szakkör...aztán napi 16 óra meló..most már kicsit visszább..csak napi pár kilométer séta...aztán ha itt az idõ..hát itt lesz...vár a Valhalla.
| Thumbs Up |
| Received: 152 Given: 4 |
Nem hülyeség azÁtfér vagy nem fér át? Nem. Amúgy igen, az acerola cseresznyére gondoltam, ezért tettem egy vigyorgó szmájlit a mondat végére. De ha nem veszed észre, hogy viccelek, akkor informálódj, kérdezz
Amúgy pont a hozzászólásban is benne van, hogy mindegy, hogy egy vitamin milyen alapú. Legalábbis ebbõl a szempontból mindegy. A 25-ös szorzót vitatom, a szervezet mindenképpen "lecsupaszítja" a vegyületeket felszívódás elõtt, ha az egyik eredetû c-bõl 25ször több kell egységnyi hatás eléréséhez, mint a másikból, akkor ott két egyszerû eset állhat fent:
Az egyik a mérési hiba, a másik meg az, hogy a tiszta aszkorbinsav mégsem olyan tiszta.
A szervezetben nincs olyan, hogy pl. 1 piros c 25 kék c-t ér. Ott csak simán c van. Ha ez az arány fennáll, akkor vagy a piros, vagy a kék az nem c.
Meg vagyok gyõzve. Vitatod a 25-ös szorzót. Tulképpen milyen hülyék azok a sportlaborok, és egyéb intézmények, hogy milliókat költenek olyan klinikai kettõs vakpróbás, és placebós kísérletekbe, ahol ezeket az adatokat ki tudják számolni.Csak meg kellett volna Téged kérdezniük. Sztem nekik is elmondtad volna a véleményedetIngyen...
maradjunk annyiban, hogy én mégis inkább a saját szememnek hiszek.
www.mafelsz.hu, www.quixafe.com facén is
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Neked MONDTÁK ezeket a dolgokat, vagy tényleg a saját laborodban vizsgáltad, és a saját szemeddel láttad az eredményeket? Ha az ellenkezõjét "bizonyítja" be egy laboratórium, akkor az ellenkezõjét állítod? NEM szabad fenntartások nélkül kezelni az amerikai és brittudósok állításait.
Amit Te kipróbálsz és mûködik, az rendben van.
Ha Neked az acelora jött be, és mûködik, akkor használd egészséggel, a saját tapasztalatod alapján. ( De ne teremts rá ideológiát, külföldi laborkísérletekkel alátámasztva!)
Én a borászati C vitamint használom igen jó hatásfokkal, öt éve nem voltam beteg. (De ez egy komplexitás, aminek csupán kis része a C vitamin...)
Nagyon sok botrány világít rá a kutatólaborok méréseinek financiális hátterére, jól írja Zacskóbicska.
Abban a pillanatban, mihelyt valakinek "komoly" érdeke fûzõdik valamely végeredményhez, az a végeredmény igazolódik be. Ne reménykedjünk a pártatlanságban...
Last edited by Lekvár; 03-03-2015 at 08:37 AM. Indoklás: szóismétlés
Én nem piszkálnám az oroszokat!
| Thumbs Up |
| Received: 5 Given: 0 |
Brit tudósok , Pfffffffff..........
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
citromfa 12.000 .- Ft kb 3 kiló citrom terem rajta szezononként.
| Thumbs Up |
Félre ne érts, nem akarlak meggyõzni. Ahogy az elõttem szólók is írták, ha neked bejön a dolog, nyugodtan, én örülök neki, hogy nálad 25-ször jobban hat. De komolyan, ironizálás nélkül, tényleg örülök neki.
Csupán azt az érdekességet jegyeztem meg, hogy ha két adott vegyület kémiailag megegyezik, akkor nincs skála, ahol a hatásukban 25-szörös különbséget találnál. Teljesen mindegy, hogy azt hol és milyen labor vizsgálja. Ha az alaptétel az azonosság, akkor az eredményeknek is közel azonosnak kell lenniük.
Ha az eredmények nem azonosak, akkor viszont hibás az alaptétel, tehát a két vegyület kémiailag nem egyforma, azaz egy tetszõleges gyógyászati c-vitamin semmiképpen nem lehet ugyanaz, amit az acerolából vonnak ki. Ezt a matek, meg a kutatásmódszertan mondja, nem én![]()
| Thumbs Up |
A botrányokat nem nagyon követem, de anno személyesen ott voltam egy megbeszélésen egy kutatást is végzõ intézményben, ahol egy vegyszergyártó cég megmondta, hogy õk nagyon szeretnék, ha az engedélyeztetési kísérletek ilyen és ilyen eredményt hoznának, nem lennének hálátlanok utána.