Oldala 26 of 54 ElsõElsõ ... 16242526272836 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 251 to 260 of 532

Topic: Hozzászólások áthelyezése, törlése, változtatása

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    mikor még úgy úgy láttad a dolgokat mint itt a többség.
    ...jó..hát ha nem válaszolsz megpróbálom értelmezni...
    Bejelentkezett MAFELSZ és belecsapott a lecsóba...személy szerint nekem tetszett ?...Nem...nem tetszett...most sem tetszik a reklám,de tovább léptem.
    Hogy a könyv reklám tetszik itt?...Nem tetszik!...de akarok egy ilyen könyvet...egy dedikáltat..mert MAFELSZ eddigi hozzászólásai alapján érdemesnek tartom a mû elolvasását...de én személyesen akarom átvenni tõle egy kézfogás és esetleg egy kávé kíséretében...mert ÉN ilyen vagyok...ÉSSS..nekem így JÓÓÓÓ..és szeretném megadni a tiszteletet a munkájáért!
    Másik dolog,hogy vágtam a bunkerépítést a FELKÉSZÜLNI?VIGYÁZZ::: topicban....igen vágtam,mert Nem értek egyet a bunkerrel...MOST SEM...mert én mobilitás Párti vagyok és városi túlélõ..nem önellátó...AZÉRT MERT NEKEM így Jó és így érzem helyesnek..de ettõl még tisztelem és kíváncsi vagyok más jellegû túlélõk módszereire
    ..csak zárójelben MAFELSZ volt az egyetlen aki felülemelkedett a dolgokon és adott VÁLASZT a KÉRDÉSEIMRE...pedig az Õ vállalkozását vágtam...EZ az én szememben olyan emberre vall,aki érdemes a megismerésre és a barátságra...
    Csak azért mert a kideríthetetlen kilétû többség mond valamit..ÉN nem fogok birka módjára bégetni csak azért,hogy hÚÚÚ de nagyon szimpi legyek....Nekem van Véleményem...ami a SAJÁTOM..nem a többségé...

Jól értettem amit írtál?
    Last edited by Doom; 03-04-2015 at 06:32 PM.

Senior Member mzperiksz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Nekem is van véleményem, ami a sajátom, nem a többségé.
    Véleményem szerint qrva nagy pofátlanság más hátán(Túlélõ) felkapaszkodni, más oldalakon ezt kemény pénzért mérik...
    A prepper keresõszóra elõ helyen hozza a gúgli ezt a fórumot, a hozzászólásaiban(láblécben) szerelpõ oldalak "hírnevének" ez nagyon jót tesz.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mzperiksz Hozzászólás megtekintése
    Véleményem szerint qrva nagy pofátlanság más hátán(Túlélõ) felkapaszkodni, más oldalakon ezt kemény pénzért mérik...
    A prepper keresõszóra elõ helyen hozza a gúgli ezt a fórumot, a hozzászólásaiban(láblécben) szerelpõ oldalak "hírnevének" ez nagyon jót tesz.
    Tökéletesen egyet értünk ..EZ pofátlanság...
    Akkor egy kis történet...
    ..amikor riadt szemû kiscsikóként a céghez kerültem semmim sem volt..semmim...irigykedve néztem a kollégák autóit,házait,hogy pecáznak,nyaralnak....aztán megkérdeztem,hogy csináljátok vazze?...volt a ki ki röhögött.."sose tudod meg!"..volt aki ..." na gyere csak! ..így kell vállalkozást csinálni,nyomtass névjegykártyát,stb,stb"..és adott 50 ezret kölcsön és részletre oda adta a trabantját...
    ..amerre jártam tukmáltam a névjegykártyát..ha kellett -hanem....aztán jöttek a melók...jöttek a dolgok..lakás,jobb autó..minden..asszonyka,gyerekek...
    ...hogy pofátlan voltam e,amikor tukmáltam a névjegykártyákat---IGEN AZ VOLTAM---megérte?...IGEN MEGÉRTE!

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 59

0 Not allowed!
    1. többség: az itt fórumozó emberek többsége.
    2. dolgokat: jövõt, vagyis a jövõben esetleg bekövetkezõ történéseket.
    3. mikor még: nincs türelmem visszakeresni a dátumot, a lényeg hogy akkor mikor még készülni akartál a nehézségekre, nem pedig kiélvezni a jelent.
    4. úgy láttad: bocs, rosszul fogalmaztam, helyesen: úgy gondoltad.

Off:
    Kedvellek Doom, sokszor vannak jó kérdéseid, gondolataid.
    De egy ideje inkább csak olvasom, mert idõnként olyan hangulatod van, hogy nem látom értelmét hozzászólni.
    Vannak kevésbé türelmes emberek, akiknél ilyenkor a kérdéseid/válaszaid kiverik a biztosítékot és talán azért fajulhatnak el a dolgok.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Senior Member mzperiksz's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    May 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Azért azt te is tudod hogy ez teljesen más...

Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ..amerre jártam tukmáltam a névjegykártyát..ha kellett -hanem....aztán jöttek a melók...jöttek a dolgok..lakás,jobb autó..minden..asszonyka,gyerekek...
    ...hogy pofátlan voltam e,amikor tukmáltam a névjegykártyákat---IGEN AZ VOLTAM---megérte?...IGEN MEGÉRTE!

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    1. többség: az itt fórumozó emberek többsége.
    2. dolgokat: jövõt, vagyis a jövõben esetleg bekövetkezõ történéseket.
    3. mikor még: nincs türelmem visszakeresni a dátumot, a lényeg hogy akkor mikor még készülni akartál a nehézségekre, nem pedig kiélvezni a jelent.
    4. úgy láttad: bocs, rosszul fogalmaztam, helyesen: úgy gondoltad.

Off:
    Kedvellek Doom, sokszor vannak jó kérdéseid, gondolataid.
    De egy ideje inkább csak olvasom, mert idõnként olyan hangulatod van, hogy nem látom értelmét hozzászólni.
    Vannak kevésbé türelmes emberek, akiknél ilyenkor a kérdéseid/válaszaid kiverik a biztosítékot és talán azért fajulhatnak el a dolgok.
    ..én is kedvellek.....na jó ezt hagyjuk...
    ..kis megingásom volt ezt jól láttad,de per pillanat gõzerõvel készülök...mert...mert készülök(nem mondhatom meg)..majd nemsokára meglátja mindenki....

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    Az a szörnyû, hogy egyetértek veled.
    Valóban, így látom én is.
    Last edited by Törölt_fórumtag2; 03-04-2015 at 07:04 PM.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Azért azt te is tudod hogy ez teljesen más...
    ...hát persze,hogy más....nem védem és támadom a dolgot..vonatkoztassunk el ettõl és prepperkedjünk egy kicsit....árt ez a dolog(reklám)bármelyikünknek is ,azon kívül,hogy bosszantó?... mi felhasználók vagyunk, nem a fórum tulajai,nem mi mondjuk meg ,hogyan menjenek a dolgok...az Úr egyszerûen kihasználja a lehetõséget...szabad?...szabad!...azért ez egy jó vonása egy felkészülõnek nem?..Mindent a magunk javára kell tudni fordítani,ha itt az Esemény...mindent..aki már most ezzel a szemlélettel él,annak még a kapcsolót sem kell átfordítani..megy magától....az külön szépség,ha ezzel senkinek sem árt....szóval ne a csõlátás és a vak gyûlölködés vezessen titeket...lépjetek egyet hátra és okosan közelítsétek meg a dolgokat..
    Még egyszer..nem védek és nem támadok senkit....csak gondolkodok.

Senior Member Lekvár's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Rendben, töröltem azt a sort.

Lekvár, úgy fogalmaztad meg amit írtál hogy az félreérthetõ volt. Gondolom hogy nem volt szándékos, de töröltem azt a sort amit odaírtál Doom-ról.
    Köszönöm hogy törölted a sort, valóban félreérthetõ volt.
    Helyesen átfogalmazva:
    Ahogy Doom írta, amíg prepperként gondolkodott: ez egy nagy kocsmai társaság körben ülve, de nincs sör az asztalon. (nem szó szerint idézve)

(Mint tudjuk, abbahagyta a prepperkedést és már csak pecázni jár...!)
    Last edited by Lekvár; 03-04-2015 at 09:09 PM.
    Én nem piszkálnám az oroszokat!

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 933
    Given: 971

0 Not allowed!
    Örülök hogy lassan megoldódik a probléma/félreértés.