0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Ezen szempontok alapján a 6-os vagy a 11-es érdekes a számok közül. Ezek a számok amelyeket elõszeretettel használnak fel.
pl: Hirosima 1945. 08. 06, 2001. 09. 11.
A hónapok 25. napján pedig a nekik nemtetszõ hírességeket és közéleti személyeket likvidálják, akik kimondanak bizonyos leleplezõ erejû tényeket.
2+5=7 a 7-es pedig a tökéletességet szimbolizálja. Ott van példaként a híres Boeing 777-es, 7up, windows 7, RPG7, AK47 csak hogy példákat mondjak a mindennapokból.
pl.: Michael Jackson akit 2009. 06. 25-én ölt meg a szabadvakoló orvosa.
Nem minden hónapban, de szinte éves szinten van egy-kettõ ilyen gyilkosság.
https://answers.yahoo.com/question/i...6111002AAvrJRD - itt van egy "hivatalos" fórum ahol ezt boncolgatják.
http://mediaexposed.tumblr.com/post/2864213007/25 - itt egy blogbejegyzés például.
A hivatalos média is lehozza helyenként ezeket, de az ezek közti összefüggéseket már nem tárgyalják a hírekben.
Nem törvényszerû, hogy ezen a napon gyilkolnak hírességeket és fontos embereket, de több alkalommal esik meg ilyesmi mint holmi véletlenek sorozata.
Last edited by mmilan21; 03-03-2015 at 11:15 AM.
| Thumbs Up |
Ha mondjuk 2015. (1+5=6) szeptember 6-án GMT 6 óra x perckor kezdik a terv megvalósítását, akkor már megvan a három hatos is.
Vagy 2015. (1+5=6) szeptember 15-én (1+5=6) GMT 15 óra x perckor kezdõdik, akkor is megvan a három hatos.
Ha csak ez alapján gondolkodnak, akkor van sok dátum ami szóba jöhet.
Itt van viszont a döntõ tényezõ, hogy õsz idején nem lehet már nagy mennyiségben növényt termeszteni - várni kell még kb. 6 hónapot rá.
Ott van még a fél napos sötétség szeptember 20. után és közeleg a tél(aka. GoT). Optimális idõ elzárni a gázcsapokat, vagy azzal fenyegetõzni.
Az éhínség ilyenkor még nagyobb gondot szokott jelenteni.
2020 szeptember 11-én lesz legközelebb egy "optimális" dátum egy második 9/11-hez hasonló kaliberû eseményhez: http://kalender-365.de/holdnaptar.php?yy=2020
Hogy lesz-e valami akkor az egy jó kérdés. Attól függ, hogy mik a tervek a nagytestrész (szem) házban, hogy egy hasonlattal éljek.
Személy szerint nem tudom, hogy melyik dátum tartogat nagyobb horderejû eseményeket, de érdemes kicsit odafigyelni.
Leginkább pedig: minden nap készen kell álljon az ember arra, hogy esetleg gyökeresen meg fog változni az élete - itt elsõsorban az ember lelki és mentális oldalára gondolok.
| Thumbs Up |
| Received: 33 Given: 86 |
Újabb világvége?
Vérhold hozza a világvégét
Néhány keresztény úgy véli, hogy ez a jelenség jelképezi a világvégét és Jézus második eljövetelét. A Jakab Király Bibliája így ír errõl: „A Nap elsötétül és a Hold vérbe borul, mielõtt az Úr hatalmas és borzalmas napja eljõ. ” [Joel 2:31].
John Hagee, san antonioi (Texas állam) lelkész és szerzõ írt egy könyvet a jelenségrõl. A lelkész szentül hiszi, hogy ez a jelenség egy jelentõs esemény hajnalát jelzi.
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
nõi portál ? miket olvasol Te ?![]()
| Thumbs Up |
Rákerestem a vörös holdra és pont erre kattintottam
De itt is van valami:
A Kreml szerint nagy bejelentés várható ezen a hétvégén, miközben jelöletlen fehér kamionok özönlenek a vörös térre, és a világot bejárta a Putyin haláláról szóló pletyka
Sajnos a webkamerán a sötét miatt nem látszik semmi, talán holnap látszik igaz-e: EarthCam - Moscow Cam
| Thumbs Up |
| Received: 152 Given: 4 |
Én azért tartom életképtelennek a számmisztikát, mert az általunk ismert természetben semmi sem mûködik az alapján. Mert ha mondjuk fel lehetne sorolni egy fél tucatnyi természeti- vagy életjelenséget, amely ezeket a "tanokat" igazolja, akkor van értelme elgondolkodni rajta, addig sima emberi ötletelés, olyan, mint a jedi vallás a csillagok háborújából.
A különbözõ, agyilag elmaradt csoportok nem azért csinálnak bizonyos dolgokat bizonyos napokon, mert a sziklaszilárd és szuperhatékony számmisztika azt mondja nekik. Hanem bizonyos dolgokkal bizonyos napokra várnak, hogy saját maguknak igazolják a gyengécske elméleteiket, és az amúgy ezoterikus baromság számmisztika legalább általuk egy kicsit komolyabb dolognak tûnjön. Csak hát az van, hogy a forró teát hiába kevered meg 7szer, óramutató járásával megegyezõen, bizony nem fog elõbb ihatóra hûlni...
| Thumbs Up |
| Thumbs Up |
Ez így igaz is, csak hogy én nem a természetrõl beszéltem. Amirõl én beszéltem az egy mesterségesen létrehozott rendszer.
A természeti jelenségeket is képesek hellyel-közzel manipulálni, elég hozzá az egyik 1 MW-os teljesítményû HAARP és/vagy jönnek geoengineering-es repülõk a "GlobálisfelmelegedésGátolása" címén, majd esõt hoz az aeroszolozásuk 3 napon belül. Ezt persze nem kell elhinni, mert az Index is csak "véletlenül" foglalkozott ezen a héten március 9-én a hatalmas "kondenz" csíkokkal, amik az azt megelõzõ éjszakai mûholdképeken voltak láthatóak.
| Thumbs Up |
| Received: 152 Given: 4 |
Vágom, mirõl beszéltélEzért is írtam, hogy mivel úgy találták ki gyakorlatilag hasraütésszerûen, annyit ér, mint egy huszadrangó scifi vallás.
A természeti jelenségekbe meg belenyúlnak, és akkor mi van. Azok sem igaziak. Ha fogom a locsolókannám, és végigöntözõm a virágágyást, akkor én manipuláltam a természeti jelenségeket, mert esõt vittem oda, ahol nem volt, és akkor, amikor nem volt? F.szság az egész. A másolat, a mesterségesen létrehozott sosem ér fel az eredetivel, és ebben a dologban ez különösen igaz. Be lehet sz.rni a repcsiktõl meg a harptól, csak minek. Annyit érnek, mint a kitalálóik. Ha bárki elfogadja a hatalmukat, az csupán rá vonatkoztathatóan kellemetlen hír.
| Thumbs Up |