Oldala 13 of 61 ElsõElsõ ... 3111213141523 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 121 to 130 of 610

Topic: Mennyi idõnk van?

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Laci Hozzászólás megtekintése
    2011 szept 11 és 2015 szept 6 között nem volt ilyen holdegyüttállás ami a számisztikában is hasonlóan jött ki ?
    Ezen szempontok alapján a 6-os vagy a 11-es érdekes a számok közül. Ezek a számok amelyeket elõszeretettel használnak fel.
    pl: Hirosima 1945. 08. 06, 2001. 09. 11.

A hónapok 25. napján pedig a nekik nemtetszõ hírességeket és közéleti személyeket likvidálják, akik kimondanak bizonyos leleplezõ erejû tényeket.
    2+5=7 a 7-es pedig a tökéletességet szimbolizálja. Ott van példaként a híres Boeing 777-es, 7up, windows 7, RPG7, AK47 csak hogy példákat mondjak a mindennapokból.
    pl.: Michael Jackson akit 2009. 06. 25-én ölt meg a szabadvakoló orvosa.
    Nem minden hónapban, de szinte éves szinten van egy-kettõ ilyen gyilkosság.
    https://answers.yahoo.com/question/i...6111002AAvrJRD - itt van egy "hivatalos" fórum ahol ezt boncolgatják.
    http://mediaexposed.tumblr.com/post/2864213007/25 - itt egy blogbejegyzés például.
    A hivatalos média is lehozza helyenként ezeket, de az ezek közti összefüggéseket már nem tárgyalják a hírekben.

Nem törvényszerû, hogy ezen a napon gyilkolnak hírességeket és fontos embereket, de több alkalommal esik meg ilyesmi mint holmi véletlenek sorozata.
    Last edited by mmilan21; 03-03-2015 at 11:15 AM.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Laci Hozzászólás megtekintése
    "Röviden: (nem konyhanyelven) -->9/11 -> 9+1+1=11 - ez a szám része a háttércsoportok szentháromságának(11-22-33); ekkor 2001 09 10-én volt a holdciklusnak az utolsó negyed fázisa http://kalender-365.de/holdnaptar.php?yy=2001, idén 2015 09 06-án lesz egy ugyanilyen dátum "

A két dátum között volt olyan holdciklus amikor a számisztika hasonló eredményeket mutatott? szept 6-ra két hatos jön ki , nem három , bár én nem értek a számisztikához .
    Ha mondjuk 2015. (1+5=6) szeptember 6-án GMT 6 óra x perckor kezdik a terv megvalósítását, akkor már megvan a három hatos is.
    Vagy 2015. (1+5=6) szeptember 15-én (1+5=6) GMT 15 óra x perckor kezdõdik, akkor is megvan a három hatos.
    Ha csak ez alapján gondolkodnak, akkor van sok dátum ami szóba jöhet.
    Itt van viszont a döntõ tényezõ, hogy õsz idején nem lehet már nagy mennyiségben növényt termeszteni - várni kell még kb. 6 hónapot rá.
    Ott van még a fél napos sötétség szeptember 20. után és közeleg a tél(aka. GoT). Optimális idõ elzárni a gázcsapokat, vagy azzal fenyegetõzni.
    Az éhínség ilyenkor még nagyobb gondot szokott jelenteni.

2020 szeptember 11-én lesz legközelebb egy "optimális" dátum egy második 9/11-hez hasonló kaliberû eseményhez: http://kalender-365.de/holdnaptar.php?yy=2020

Hogy lesz-e valami akkor az egy jó kérdés. Attól függ, hogy mik a tervek a nagytestrész (szem) házban, hogy egy hasonlattal éljek.

Személy szerint nem tudom, hogy melyik dátum tartogat nagyobb horderejû eseményeket, de érdemes kicsit odafigyelni.
    Leginkább pedig: minden nap készen kell álljon az ember arra, hogy esetleg gyökeresen meg fog változni az élete - itt elsõsorban az ember lelki és mentális oldalára gondolok.

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 86

0 Not allowed!
    Újabb világvége?

Vérhold hozza a világvégét

Néhány keresztény úgy véli, hogy ez a jelenség jelképezi a világvégét és Jézus második eljövetelét. A Jakab Király Bibliája így ír errõl: „A Nap elsötétül és a Hold vérbe borul, mielõtt az Úr hatalmas és borzalmas napja eljõ. ” [Joel 2:31].
    John Hagee, san antonioi (Texas állam) lelkész és szerzõ írt egy könyvet a jelenségrõl. A lelkész szentül hiszi, hogy ez a jelenség egy jelentõs esemény hajnalát jelzi.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    nõi portál ? miket olvasol Te ?

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló astonferi Hozzászólás megtekintése
    nõi portál ? miket olvasol Te ?
    Rákerestem a vörös holdra és pont erre kattintottam

De itt is van valami:
    A Kreml szerint nagy bejelentés várható ezen a hétvégén, miközben jelöletlen fehér kamionok özönlenek a vörös térre, és a világot bejárta a Putyin haláláról szóló pletyka

Sajnos a webkamerán a sötét miatt nem látszik semmi, talán holnap látszik igaz-e: EarthCam - Moscow Cam

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló astonferi Hozzászólás megtekintése
    számolgatok ? osztok - szorzok ? háttérhatalom ? számmisztika ? hallgatni is rossz
    akkor nézzük a valóságot
    Én azért tartom életképtelennek a számmisztikát, mert az általunk ismert természetben semmi sem mûködik az alapján. Mert ha mondjuk fel lehetne sorolni egy fél tucatnyi természeti- vagy életjelenséget, amely ezeket a "tanokat" igazolja, akkor van értelme elgondolkodni rajta, addig sima emberi ötletelés, olyan, mint a jedi vallás a csillagok háborújából.
    A különbözõ, agyilag elmaradt csoportok nem azért csinálnak bizonyos dolgokat bizonyos napokon, mert a sziklaszilárd és szuperhatékony számmisztika azt mondja nekik. Hanem bizonyos dolgokkal bizonyos napokra várnak, hogy saját maguknak igazolják a gyengécske elméleteiket, és az amúgy ezoterikus baromság számmisztika legalább általuk egy kicsit komolyabb dolognak tûnjön. Csak hát az van, hogy a forró teát hiába kevered meg 7szer, óramutató járásával megegyezõen, bizony nem fog elõbb ihatóra hûlni...

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Dream_walker Hozzászólás megtekintése
    Én azért tartom életképtelennek a számmisztikát, mert az általunk ismert természetben semmi sem mûködik az alapján.
    Ez így igaz is, csak hogy én nem a természetrõl beszéltem. Amirõl én beszéltem az egy mesterségesen létrehozott rendszer.

A természeti jelenségeket is képesek hellyel-közzel manipulálni, elég hozzá az egyik 1 MW-os teljesítményû HAARP és/vagy jönnek geoengineering-es repülõk a "GlobálisfelmelegedésGátolása" címén, majd esõt hoz az aeroszolozásuk 3 napon belül. Ezt persze nem kell elhinni, mert az Index is csak "véletlenül" foglalkozott ezen a héten március 9-én a hatalmas "kondenz" csíkokkal, amik az azt megelõzõ éjszakai mûholdképeken voltak láthatóak.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 152
    Given: 4

0 Not allowed!
    Vágom, mirõl beszéltél Ezért is írtam, hogy mivel úgy találták ki gyakorlatilag hasraütésszerûen, annyit ér, mint egy huszadrangó scifi vallás.

A természeti jelenségekbe meg belenyúlnak, és akkor mi van. Azok sem igaziak. Ha fogom a locsolókannám, és végigöntözõm a virágágyást, akkor én manipuláltam a természeti jelenségeket, mert esõt vittem oda, ahol nem volt, és akkor, amikor nem volt? F.szság az egész. A másolat, a mesterségesen létrehozott sosem ér fel az eredetivel, és ebben a dologban ez különösen igaz. Be lehet sz.rni a repcsiktõl meg a harptól, csak minek. Annyit érnek, mint a kitalálóik. Ha bárki elfogadja a hatalmukat, az csupán rá vonatkoztathatóan kellemetlen hír.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Dream_walker Hozzászólás megtekintése
    Vágom, mirõl beszéltél Ezért is írtam, hogy mivel úgy találták ki gyakorlatilag hasraütésszerûen, annyit ér, mint egy huszadrangó scifi vallás.

A természeti jelenségekbe meg belenyúlnak, és akkor mi van. Azok sem igaziak. Ha fogom a locsolókannám, és végigöntözõm a virágágyást, akkor én manipuláltam a természeti jelenségeket, mert esõt vittem oda, ahol nem volt, és akkor, amikor nem volt? F.szság az egész. A másolat, a mesterségesen létrehozott sosem ér fel az eredetivel, és ebben a dologban ez különösen igaz. Be lehet sz.rni a repcsiktõl meg a harptól, csak minek. Annyit érnek, mint a kitalálóik. Ha bárki elfogadja a hatalmukat, az csupán rá vonatkoztathatóan kellemetlen hír.
    Egyet értek. A hatalmuk ránk épül(hatalmi piramis), ezért aki nem támogatja az nem is fogadja el annak a hatalmát.
    Különösebben én sem foglalkozok ezekkel a témákkal, csak ismereti szinten.