Oldala 29 of 261 ElsõElsõ ... 1927282930313979129 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 281 to 290 of 2606

Topic: Vírusos fertõzések, baktériumos fertõzések

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ...na akkor +eccer,de utoljára......nem logikus konteó...hogy a háttérhatalom,oltásokkal ,gyogyószerekkel a hosszú életet támogatja,hogy nyírhassák a birkát......közben pedig ördögi tervet szövöget a népesség 90 %-nak a kiirtására.....ez baromság és hülyeség és....vagy Ez vagy Az ,de a kettõ együtt?...
    Pedig, nagyon is létezik a két dolog, együtt. Az európai, észak-amerikai lakosságot lehet nyírogatni. Az afrikai meg csak gondot okoz, mert üldögél az ásványi kincseken és még csak lehúzni sem lehet, mert nincs pénze a szerencsétlennek.
    Elõbbieket megtartják "tehénnek", utóbbiak kapnak ebolát, aids-et, meg hasonlókat.
    Remélem, így már logikus.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Oakland Hozzászólás megtekintése
    Pedig, nagyon is létezik a két dolog, együtt. Az európai, észak-amerikai lakosságot lehet nyírogatni. Az afrikai meg csak gondot okoz, mert üldögél az ásványi kincseken és még csak lehúzni sem lehet, mert nincs pénze a szerencsétlennek.
    Elõbbieket megtartják "tehénnek", utóbbiak kapnak ebolát, aids-et, meg hasonlókat.
    Remélem, így már logikus.
    ...ja...
    ...ma szabin vagyok..pár dolgot elintéztem...meg is fõztem...letoltunk a kutyával egy jó adag tejfölös csirkét,nokedlivel...most a fröccsöm szopogatom....szunyálunk egyet aztán kimegyünk a tóra sétálni beszélgetni....
    ..nehéz-nagyon nehéz....szörnyû ez a kibacott rabszolgasors......

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 21
    Given: 59

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ..nehéz-nagyon nehéz....szörnyû ez a kibacott rabszolgasors......
    Amíg tart a központilag meghatározott mennyiségû szabadságod .
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Senior Member Lekvár's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Szerintem megint eljutottunk egy másik vágányra, volt egy társadalomépítõ topic nem régen, lehet oda kellene cuccolnunk...

Egy fontos dolgot még szeretnék megjegyezni: sokan elfogadják a sorsukat, sõt szeretik azt, és ideológiát gyártanak rá. Nincs ezzel semmi bajom.
    Akik még nem olvasták az alanti idézetben említett két könyvet, sürgõsen tegyék meg.
    Hogy ki mondta az idézetet? Rá lehet keresni, de talán nem is fontos, mert a mondanivaló maga a fontos!

„Most szeretném összehasonlítani a Szép Új Világ(1932) elképzeléseit azzal az elképzeléssel, ami Orwell 1984 könyvében megjelent. Én úgy gondolom, hogy a jövõ tudományos diktatúrái sokkal közelebb fognak állni a Szép Új Világban leírtakhoz, mint az 1984 elképzelései. Nem azért, mert a jövõ politikusai sokkal humánusabbak lesznek, hanem azért, mert a Szép Új Világ módszerei hatékonyabbak. Ha eltudják érni a szolgalét elfogadtatását, szerintem a jelen pillanatban zajló végsõ átalakulás technológiájával olyan rendszert fejlesztünk ki, amelyek képessé teszik az Elitet annak elérésére, hogy az emberek szeressék szolgaságukat. El lehet érni azt, hogy az ember örömét lelje abba, amelyek normális embernek nem okoznak örömöt. Ezek az elnyomó módszerek tökélyre lesznek fejlesztve. De van itt valami más is, mint például a gyógyszerek alkalmazása. Képzeljük, mekkora hatása lenne egy kábítószer, amely az embereket a legreményvesztettebb pillanatban is felvidulttá teszi. Ma az mRNS és tRNS(értsd: hírvívõ és transzfer) felfedezésével ezek könnyen lehetségesek”
    Én nem piszkálnám az oroszokat!

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Egy fontos dolgot még szeretnék megjegyezni: sokan elfogadják a sorsukat, sõt szeretik azt, és ideológiát gyártanak rá. Nincs ezzel semmi bajom.
    Ha eltudják érni a szolgalét elfogadtatását, szerintem a jelen pillanatban zajló végsõ átalakulás technológiájával olyan rendszert fejlesztünk ki, amelyek képessé teszik az Elitet annak elérésére, hogy az emberek szeressék szolgaságukat.
    ...Az miért olyan elfogadhatatlan,hogy valaki jól érzi magát a bõrében?...
    Hogy teszi a dolgát és a Kereteken belül a legjobbat hozza ki az életébõl...ami Neki megfelelõ?....hogy nem pótcselekvésekkel teszi magát boldoggá,hanem van mersze és indíttatása,bátorsága,hogy meglépje ami Neki jó?..hogy ezt a háttérhatalom erõszakolná Rá?...nem...csupán a keretek vannak kijelölve azon belül mindenki a saját sorsáért felelõs..
    Sokszor leírtam már..+ eccer megteszem...
    ..vannak törvények és elvárások amik a társadalmi együttélést szabályozzák...ezt illik betartani..mert ha nem...az sem morálisan sem törvényileg nem tolerált dolog...no meg nem vagyunk bunkók ugyebár...
    ..aztán ezen kívül mindenki azt csinál amit akar....tanulhat,dolgozhat amit akar,kirándulhat,a pénzét arra költi amire akarja,ott vesz ingatlant és telepedik le ahol akar..és határok sem nagyon vannak...lehet nyelvet tanulni,külföldön melózni,akár a világ túlsó végén is...
    Jaaaaaaaaa,hogy tenni kell érte...tanulni,spórolni,felkelni reggel vagy éjjel 2-kor a vizes kukoricába drótot toldani....ez szörnyû,tényleg borzasztó ez a háttérhatalom...nem ad ingyen semmit...
    Szóval a rabság, a börtön,az érzés,hogy rabszolga vagyok...csak a saját fejben létezik a valóságban nem....ezt a falat ..aki úgy érzi saját maga húzta ,maga köré...nem mások építették...

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    http://vilaghelyzete.blogspot.hu/201...l#comment-form
    ...hát pont ide illik ez a "gyöngyszem"..
    ..a minden rossz ami van,mindent söpörjünk el ami van,nem kell pénz,nem kell jog és törvény,nem kell tulajdonjog,,,változást...oszt hogyan jófiú..
    ...az megvan mindenkinek,ha ezek a lázálmok valóra válnának mi lenne?..
    Leállna a termelés ,a szállítás,az ipar,mezõgazdaság,a dédelgetett földecskét elvenné akinek kell,a szépasszonyt megerõszakolnák....káosz,vérengzés,éhezés,j árványok és halál,halál,halál....most õszintén ki akarná ezt?

Törölt_fórumtag2
    Guest

0 Not allowed!
    Leállna a termelés ,a szállítás,az ipar,mezõgazdaság,a dédelgetett földecskét elvenné akinek kell,a szépasszonyt megerõszakolnák....káosz,vérengzés,éhezés,j árványo k és halál,halál,halál....most õszintén ki akarná ezt?
    Éppen, ez történik a hazánkban.

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    http://www.businessinsider.com/afp-m...fficial-2015-4
    "Titokzatos kór szedi az áldozatait nigériában" Enyhe tünetek, a diagnózis után 24 órán belül 80%-os esetben gyors halál. (23 fertõzöttbõl 18 halott)
    Valami mérgezésnek tûnik, de ki tudja. Ebola reboot?

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 934
    Given: 971

0 Not allowed!
    Biztos valami a szennyezett vízben van valami. Nem szívesen élnék Afrikában.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Megjelent a sajtóban egy olyan verzió, hogy növényvédõ szer mérgezés lehetett, mert 1. minden biológiai teszt negatív lett és 2. nem terjed járványszerûen. Isten nyugosztalja az áldozatokat, õket ez már nem vigasztalja.