Oldala 14 of 61 ElsõElsõ ... 4121314151624 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 131 to 140 of 610

Topic: Mennyi idõnk van?

Senior Member Lekvár's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Lehet hogy így van, de ebbe a cikkbe még jó hogy a jetit nem keverték bele!
    Én nem piszkálnám az oroszokat!

Senior Member Yrkon's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Veszprém megye
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló raktaros Hozzászólás megtekintése
    Rákerestem a vörös holdra és pont erre kattintottam

De itt is van valami:
    A Kreml szerint nagy bejelentés várható ezen a hétvégén, miközben jelöletlen fehér kamionok özönlenek a vörös térre, és a világot bejárta a Putyin haláláról szóló pletyka

Sajnos a webkamerán a sötét miatt nem látszik semmi, talán holnap látszik igaz-e: EarthCam - Moscow Cam
    A kamionok nagy valószínûséggel a katonai parádéra épülõ tribünöket, egyéb cuccokat hozták. Ugyan a felvonulás kicsit még odébb van, de lesz fõpróba is. Viszont a sok-sok hadgyakorlat, ami most megy sokkal aggasztóbb. Addig-addig gyakorolnak, amíg mindenhol gombafelhõk nõnek ki a földbõl... Én mindenesetre nekiesek a kertnek, cserélem a vízkészletemet, meg veszek némi konzervet, jódtablettát.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    2015-09-15, 12:00 h
    Akkor, ha jól számolom 195-200 nap.
    Ez pont elég! :-)
    ..eddig ezzel foglalkozott a " teljes apparátus"....semmi olyat nem találtunk ami reális fenyegetést jelentene!....ettõl függetlenül véletlenek lehetnek...de nincs sehol semmi készülõdés vagy ilyesmi...

Senior Member Morpheus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Doom Hozzászólás megtekintése
    ..eddig ezzel foglalkozott a " teljes apparátus"....semmi olyat nem találtunk ami reális fenyegetést jelentene!....ettõl függetlenül véletlenek lehetnek...de nincs sehol semmi készülõdés vagy ilyesmi...
    Küldjek meghívót? :-) :-) :-)

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    ettõl függetlenül véletlenek lehetnek...de nincs sehol semmi készülõdés vagy ilyesmi...
    Nincs készülõdés?? Nem fogják kiplakátolni az utcára abban biztos lehetsz.

Amerika:
    A DHS bevásárolt kb. 3,5 milliárd(!) lõszert az elmúlt 5 év alatt.
    A pénzügyi szektor kb. 3000 vezetõ egyénisége túlélõ csomagot kapott és kiképzésen vesz rész alapvetõ túlélési ismeretek címén.
    Épülnek tovább a FEMA táborok. A Haliburton nem tétlenkedik. Meg lesz hamarosan az az 50 milliós összbefogadó kapacitás!
    Az NSA új adatparkja, ha jól tudom már el is készült 100 év tárolókapacitással.

Kína:
    Növelték az aranytartalékukat, mert a jüant akarják az új világvalutának. Errõl egy hatalmas reklámposzter is tanúskodott.
    Megy a hadi és informatikai fejlesztés rohamléptékben, gigavállalatok kormánykézen. Megelõzték Amerikát a nemzeti össztermék szintjén.
    Kb. 1 millió 24 órán belül bevethetõ katona. Plusz 72 órán belül még 2 millió.

Oroszország:
    Õk is vásárolják az aranyat az utóbbi években.
    2000 db azonnal bevethetõ T90-es, plusz 12500 darab használaton kívüli, de még bevethetõ tank.
    Iskander típusú rakéták EMP fegyverekkel.

Európa:
    Németország és más országok visszakérik az aranytartalékukat az USA-tól.
    Hadgyakorlatok Európa szerte(ez eddig megszokott) és az Orosz határtól nem messze(ez már szokatlan).

Magyarország:
    Viszonylagos csend van hivatalosan.
    Omladozik a pénzügyi rendszer, A Takarékszövetkezetek, Budacash, Quaestor, meg egy pár bank. A Nemzeti Bank továbbra is külföldi kézen van.
    A Magyar gazdaság kevesebb mint 10%-a van állami kézben. Ez azt jelenti, hogy nincs meg az a krízishelyzetekben szükséges 30%-os minimum. A magánszféra nem az állam érdekét nézi szükséghelyzetben sem.
    Az idióta elit szféra tömi a saját zsebét és svájci számláját a pénzkötegekkel. A butítás megy ezerrel, a tré kettõ, retek klub és társaival. Nincsen felkészülve az ország kb. 95%-a.
    Az általános társadalmi elégedetlenség növekszik, ahogy a szegénység is. Nem a gyilkosságok száma mutatja fõként az elszegényedést, az inkább a butított/elrontott emberek sara.

Világ:
    A "Fény éve" az idei - állítja valamelyik elitista csoportosulás(vagy a fényhozóé?).
    Néhány tekintélyes pénzügyi szakember válságot, nagy fordulatot és változásokat prognosztizál.

Hogy az események milyen gyorsan és mikor indulnak be, az egy jó kérdés, de viszont addig is érlelõdik az "anyag". Nem egyik napról a másikra, hanem 1, maximum 4 hét, amire beindulnak az események - legalábbis ez az én scenario-m szerint.
    Mi fog történni? Nem tudom. Nem ismerem a szükséges változók kb. 90%-át, így biztosat nem tudok mondani.

Doom: egyébként nyugodtan rákereshetsz Googléban a dolgokra(ha van rá idõd). Olvass el pár tucat cikket és alattuk az összes hozzászólás(ezek is fontosak) - ezután remélhetõleg lesz már valamilyen -jelenlegitõl különbözõ- véleményed/információd a témáról.

Jómagam az idõk során olvastam sokfélét, de biztosat még mindig nem tudok mondani. Csak annyit hogy -szerintem- közeleg a változás lajstroma. Valamire készülnek a kormányok és az a valami már körvonalazódik(ÚVR?).
    Last edited by mmilan21; 03-30-2015 at 09:13 PM.

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Morpheus Hozzászólás megtekintése
    Küldjek meghívót? :-) :-) :-)
    ..leköteleznél.....

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    egyébként nyugodtan rákereshetsz Googléban a dolgokra(ha van rá idõd). Olvass el pár tucat cikket és alattuk az összes hozzászólás(ezek is fontosak) - ezután remélhetõleg lesz már valamilyen -jelenlegitõl különbözõ- véleményed/információd a témáról.
    ...errõl már leszoktam...ugyan olyan irányított információ,mint a televízió....na mindegy,de azért jó szórakozást...

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    ...errõl már leszoktam...ugyan olyan irányított információ,mint a televízió....na mindegy,de azért jó szórakozást...
    Egy részrõl igen. Irányított információ.
    Viszont én nem feltétlenül a Google-t használom, vagy amikor igen akkor nem vagyok bekategorizálva a böngészõ sütik alapján.

Természetesen ezen felül is cenzúráz alapból a Google, évente több millió bejegyzést vesznek le a találati listájukról.

MPF támogató Mizu's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Akkor szept. 15..
    Ez legalább valamiféle konkrétum.

Ha bejön akkor az baj, mert közel van, tél elõtt (nagy lesz a téli emberveszteség)...stb.

Ha nem lesz galiba, akkor az jó, lehet tovább készülni.
    http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png

Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
    http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/

Senior Member Morpheus's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Nov 2014
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    "A hadgyakorlat 2015-09-15-ig tart!"
    https://www.facebook.com/Enigmatv/posts/916493895038776