Oldala 29 of 46 ElsõElsõ ... 19272829303139 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 281 to 290 of 451

Topic: Lábbeli (bakancs, cipõ, túracipõ, surranó és minden más)

MPF támogató mossberg-operator's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Ma horgasztunk, s hulye fejjel otthonhagytuk a meritohalot, szoval amikor fogas volt, beleptem a toba a Jack Pyke bakancsba, s kezzel alanyulva dobtam a halat a partra,mint valami medve. 5 oraval kesobbb meg 10 centis ho esett, ugyhogy kamasli elo, auto marad ahol all, s gyalogoltam vagy 5-6 kilometert a hohordasban. Bakancs, dzseki okes, csak a szemembe ment allandoan a hopehely. Lehet, hogy siszemuveget kellett volna feltennem? image.jpg image.jpg http://www.amazon.co.uk/Jack-Pyke-Hu...ack+pyke+boots
    Last edited by mossberg-operator; 12-26-2014 at 09:54 PM.

Junior Member
    Csatlakozás dátuma
    Jan 2015
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Sziasztok! Szeretnék felvilágosítást kapni egy eredeti Alt-Berg csizmáról! Kaptam idén karácsonyra egy 1989-es "állítólag" bakancsot 43-as méret és nem találok róla semmi információt! Érdekelne a története meg az hogy kõrübelûl mennyit érhet!
    képet mellékeltem hozzá!
    Elõre is köszönöm S. Tamás

20150110_183820.jpg20150110_183832.jpg20150110_183847.jpg20150110_183855.jpg

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    ..Ha "helyzet " van csak hosszú szárú, bõr bakancs....Csatolmány 5025

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 5

0 Not allowed!
    Ma teszteltem , tsz veszkó + bélés nekem - 3-ig jó ... :-)

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Túl az elsõ bevetésen a Haix 2008 M. EZ nem a bakancs reklámja, (ne kössetek belém ez miatt) csupán az elsõ jó és rossz tapasztalataim leírása.

Ami tetszett:
    Súlyát elfogadhatónak tartom. Majdnem teljes magasságban békanyelves. Valódi bõr reáöntött terepes talpal. Belül ergonómiailag tervezett talprésszel.
    Teljesen vízállónak mondja a gyártó. (hozzátenném a békanyelv magasságáig)
    Kint a terepen nem kíméltem köves földet rugdaltam, magas dombra mentem fel, oldalazva is tartotta a bokámat, a talp bordázata belenyomódott a talajba nem csúszott.
    Talpamat jól körül fogta a bakancs belseje, sarokcsontom nem fájdult meg a hosszú menet után.

Ami nem tetszett:
    A számomra irreálisan magas ára, nem írom le nézzetek utána a neten.
    Megjegyzem mivel új a bakancs, erõsen korlátozott volt lábfejem mozgása, ez idõvel javulni fog remélem.
    Több hét használat után ha beáll a bakancs a lábamhoz (vagy a sarkam keményedik be) egész lábasbárány lesz belõle.
    (Mint anno kopasz koromban. Sokba fájt nékem a sarkam feltörése.)

Képek a bakancs elsõ bevetése után tisztítatlanul, és a bõrhiányos sarkamról.

haix01.jpg haix02.jpg

Doom
    Guest

0 Not allowed!
    Teljesen vízállónak mondja a gyártó.
    Csatolmány 5276

Nem csak a gyártó ...én is azt mondom....amúgy próbáld ki otthon az "ásványvíz tesztet"...bele rakasz a bakancsba két palack ásványvizet és addig engeded a kádat míg nem mozog vagy a békanyelvig (amíg úgy érzed vízállónak kell lennie...aztán hadd fürödjön....félóra múlva belenyúlsz,ha nedves mehet vissza ahonnan jött...ha száraz,teszteld tovább...ez minden bakancsra korrekt teszt...
    ui...semmit nem törik..egy év múlva is ugyan olyan érzés belülrõl...ez a bakancs "megtanít járni"
    Last edited by Doom; 04-01-2015 at 02:36 PM.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Doom, köszönöm a megerõsítést. Kíváncsiságból elvégzem majd a fürdetési tesztet ahogy írtad.
    Jelenleg oly lányos a járásom, (feltört sarkaim miatt) friss harmatos fûben nem is gumicsizmában lépkednék, hanem elkéstem a WC-rõl.
    Tudom fiúk ez csak múló állapot.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    61
    Thumbs Up
    Received: 967
    Given: 990

0 Not allowed!
    Én most gondolkodom hogy új cipõ kell. Tegnap rájöttem hogy jó nagy lyuk van mindkét cipõm talpán. Nem volt kellemes a hólében gázolni. Mire haza értem csavarni lehetett jeges vizet a zoknimból.

De jól bírta. Vagy másfél éven át hordtam, minden egyes nap.

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Én most gondolkodom hogy új cipõ kell. Tegnap rájöttem hogy jó nagy lyuk van mindkét cipõm talpán. Nem volt kellemes a hólében gázolni. Mire haza értem csavarni lehetett jeges vizet a zoknimból.

De jól bírta. Vagy másfél éven át hordtam, minden egyes nap.
    Ilyenkor jön a jó öreg sziloplaszt üvegszál erõsítéssel. Az utóbbinál arra gondolok, amit bármelyik festékboltban kapsz a gipszkarton illesztéseinek eltüntetéséhez. Ajánlom szíves figyelmedbe, életet és pénztárca soványodást menthet! Egyébként az ilyen idõkre vegyél egy dán bakancsot, írtam már róla. Ne a B-modellt, hanem a brutálisabbat. Azzal el leszel egy-két évtizedig még akkor is, ha nem gondozod.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Pityubá Hozzászólás megtekintése
    Nos az õszi Mecseki túrán kifogtuk a Meleg-mányi völgyi patak áradását, és utunk sajna átvezetett rajta néhányszor.
    Magas szárú bõrbakancsot hordunk kamáslival, így minimális vizesedéssel történt átkelés a majdnem térdig érõ vízben.
    Íme másnap amikor kezdett apadni megörökítettem csapattársam átkelését akkor épp vízért mentünk a forráshoz.

Mindenki döntse el maga milyen feladatra, milyen bakancsot visz magával.
    Ebben a helyzetben a textil bázisú bakancsok a 3 napot nem bírták volna ki átázás nélkül, kívül vizes bakancsot esélyünk sem volt a terepen pótlólagosan impregnálni.
    Bakancsvásárláshoz az õszi Mecseki tábor adta meg az indíttatást, csapattársam élesben tesztelte a Haix 2008 M bakancsát az áradó patakon, a videón ez látható.
    Szorosra húzott bakancsfûzõvel kicsit a száránál lett vizes a zoknija. Decathlonos kamáslit hordunk. Ekkor határoztam el nékem is ez a típus kell.

Sajnos nubuk bõr szabad nyelves Landrover bakancsom a pataon történõ átkeléseknél teljesen átázott.

A topic keresõszavai: