Oldala 3 of 5 ElsõElsõ 12345 UtolsóUtolsó
Eredmény 21 to 30 of 41

Topic: GTA ( Grand Theft Auto )

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 934
    Given: 972

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Medve Hozzászólás megtekintése
    PhysX-et felraktad?
    Az NVIDIA driver. Nekem nincs NVIDIA kártyám.

Gondolom, ezt már próbáltad.
    Próbáltam, de nem lehet kijelölni hogy adminként futtassam. Ha meg anélkül gépelek be oda valamit, akkor azt írja ki hogy hozzáférés megtagadva.

Most nagy frissítést csinálok a Win-ben, hátha az segít.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Medve Hozzászólás megtekintése
    Gondolom, ezt már próbáltad.
    Újra próbáltam adminként futtatni. Sikerült, ki is írta a parancssor bevitele után, hogy sikeresen befejezõdött. De a problémát nem oldotta meg. :-(

Meg elvégeztem a Steam-el egy fájellenõrzést. De a szerint nincs gond a fájlokkal.

Nem maradt semmi más tipp, kivéve a gyanús fájlok a fura szervereken, de azokat biztos nem töltöm le.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Sokan arra is panaszkodnak hogy hiányzik a playGTAV.exe vagy a GTA5.exe . Nekem az elsõ fájl hiányzik.

Senior Member Medve's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Thumbs Up
    Received: 4
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Az NVIDIA driver. Nekem nincs NVIDIA kártyám.
    Az lényegtelen... Nekem is HD 7770-em van. Mégis a Mass Effect 3 hiányolta a physx-et. Ugyan is a PhysX egy feature az nvidia pedig dedikált magot szolgáltat neki, ha nincs nvidia kártyád akkor a CPU processzoroddal számoltatja a dolgokat. http://www.nvidia.com/object/physx-9...02-driver.html Próbáld meg.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ma kijött egy javítócsomag a fejlesztõktõl és azóta megy a játék. Tudtam én hogy nem a gépemmel volt gond.

Most két dolgot szeretnék kitalálni. Az egyik hogy hogy kapcsolhatom ki a bal sarokban a "Save Replay" feliratot, a másik pedig hogy miért néz ki olyan rosszul az összes árnyék a játékban. A többi dologgal úgy tûnik hogy nincs gond.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Túl vagyok az elsõ néhány órán. Eddig tetszik. Az Online játékba csak belenéztem, de az is érdekes lesz.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A sztori mód elég komplikált. Váltogatni kell a karakterek között, ami néhol zavaró. Úgy tûnik hogy nem is mûködik mindig, csak ha távol vannak egymástól, ami idegesítõ is, mert nyomom a gombot és nem történik semmi, nem vált át. Amúgy nem rossz, a története se, csak ha egyszerre 2-3 szálon fut és folyamatosan váltogatni kell, az úgy valahogy furcsa.

GTA 3-ban tetszett a rave-zene. A GTA 5 inkább a San Andreas-hoz hasonlít, viszont a rap a GTA 5-ben nem a legjobb. San Andreasban a régi klasszikus gangster rap számok adták a hangulatot, a GTA 5-ben viszont a mostani rapperek vannak az ultrabéna számaikkal. Sose értettem például hogy Lil Wayne-bõl hogy lett sztár. Olyan a hangja mint a tüzelõ macskánknak. Van aki élvezettel hallgatja ahogy ez a rapper nyervákol?

Az online módot is tesztelem, most ráálltam a kisboltok és a benzinkutak kirablására. Nem csak a 3 csillagos körözés a gond utána, hanem az is hogy a játékban nagyon van alkotmányos viselés. Megyek, ráparancsolok a pénztárosra hogy lökje ide egy szatyorban a lét, erre elõkap a pult alól egy fegyvert és elkezd rám lõni. De olyan is volt hogy pakolja bele a reklámszatyorba a pénzt, aztán jön egy középkorú nõ, egy vásárló, látja hogy mi történik, elõkap a retiküljébõl egy pisztolyt és elkezd rám lõni.

Komoly üldözések is vannak, nem csak a rendõrséggel. A többi játékos is padlógázzal kergeti egymást. Meg olyan is van hogy a játékosok egymást, a rendõrség meg mindenkit üldöz. Vagy olyan is van, hogy a rendõrség elkezd egy játékost üldözni, aztán én meg követem a rendõröket hogy odavezessenek a játékoshoz. Aztán amikor kitör köztük a balhé, akkor én is beszállok.
    Elég sok lehetõség van a GTA Online-ban, de még csak tapogatózom.

Olyan is volt, hogy egy gettóbanda együtt üldögél valahol, odamentem hozzájuk és közel figyeltem õket. És felidegesedtek emiatt aztán elkezdtek lõni rám. Ki is nyírtak. Érdemes elkerülni õket. A járókelõkkel általában nincs gond. Könnyû õket leütni, nem tudnak verekedni.

Lehet ruhát, cipõt venni. A fegyverek, golyóállómellények szintekhez vannak kötve. Általában még csak pisztollyal rohangálok, de a benzinkútrabláshoz az is bõven elég.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Bementem egy sztriptízbárba, sejtettem hogy bikiniben lesz minden táncos. Tényleg, a rúdtáncosok abban voltak. Gondoltam hogy kérek egy magántáncot is, biztos voltam benne hogy ez is bikinis lesz. De nem. A játékban félmeztelenül táncolnak a nõk. Ez azért meglepett, fõleg hogy eddig nem volt ilyen egy GTA-ban se. Eddig még mindegyikben bikiniben voltak. Most már kíváncsi vagyok hogy mennyit mutatnak a prostiknál. Az elõzõ játékokban annál csak a mozgó autó jelezte hogy történik valami.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Grand Theft Auto mozifilm 2016-ban?

http://www.imdb.com/title/tt4590930/

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem nagyon értem a GTA 5 történetét. Vagyis inkább azt hogy miért viszonyulnak egymáshoz úgy a karakterek.

Michaelt elkapták és tanúvédelmi program alatt állt. Rengeteg pénzzel, villában, gazdagon. Akkor miért van az, hogy a többi bûnözõ dolgozik vele? Nem gondolják hogy az veszélyes rájuk nézve ha besúgóval mennek gyémántüzletet rabolni? Michael hátra hagyta Trevort is, aki most megtalálta. Én azt hittem hogy majd agyonveri, ehelyett egy kis vitatkozáson kívül semmi nem történt és megint nagy barátok. Sok éven át Trevor szegényen csövezett, míg Michael gazdagon élt, és Trevor nem haragszik rá?

A másik gond, hogy Trevor egy dühöngõ õrült, de annyira hogy az már túl durva még játék szinten is. És a játék arra kényszerít, hogy az õ karakterével is játsszak.

http://static.trustedreviews.com/94/...rs-Trailer.jpg

A topic keresõszavai: