0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Tegnap galambmellet készítettem vacsorára.
Csontjáról óvatosan lefejtettem a húst, így két viszonylag vastag szeletet kaptam. Ezeket lapjában még kettévágtam, sóztam, borsoztam és füstölt szalonnával megtûzdeltem.
Zöldfûszerként kakukkfüvet és rozmaringot használtam, ezeket egy kis kacsazsírral jól bemasszíroztam a húsba.
Felhevített grillserpenyõben húslapáttal lenyomva, kérget sütöttem a húsokra.
Pirított burgonyával és egy pohár szekszárdi vörössel fogyasztottam el.
Fotó, kegyeleti okokból nem készült.
A tegnapi hajtás után,ma egy kis lazítás.
Egy kis lecsó,friss kiflivel és banán turmix.
Csatolmány 5790Csatolmány 5791Csatolmány 5792Csatolmány 5793
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
legyen már inkább sebes pisztráng.... ha már a brown trouth -ra gondoltál, s nem arra hogy barna a panírja.
Don't be a Rambo, Save Your Ammo.
A dánoknál ettem halfasírtot. A kifogott nemes halat kifilézik. Aztán a gerincet a rajta maradó hússal megfõzik. Ezt kézzel leszedik, valamilyen nagyon fehér színû liszttel és fûszerekkel összegyúrják és valamilyen panírba forgatják. Olajban aranybarnára sütik, és már csak enni kell és a sör kell hozzá. Pompás!