0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Köszi srácok!
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Nekünk most pénzbõl az biztos
A telek nekem 1430m2..múltkor mértem a fûnyírást és 2.5 óra volt gyûjtõürítésnyi pihenõkkel![]()
Mivel tervezel fûteni? Nálunk is luxus a gázszolgáltatás, de én nem is bánom mondjuk.
Így nézünk ki DSC04742.jpgDSC04765.jpg
Last edited by Grafitos; 05-05-2015 at 11:34 AM.
Thumbs Up |
Igen..ez volt eddig velem és még most is emiatt vagyok eltûnve, mert a saját kis BIL-emen dolgozgatunk![]()
Thumbs Up |
Hát nekünk még fûnyírónk sincs, illetve ami van, az nem jó, szóval kézzel és sarlóval estünk neki... Olyan 200-250m2 lehet az elõkert, azzal kb megvagyunk. (Meg fametszés, takarítás, gazolás... Igaz ráment kb 6-8 óra... Nem szokta a panelparaszt a szántást...)
Abszolúte fával! Belealkudtam az árba egy spéci sparheltet, az most elég lenne, de ha minden jól megy valószínûleg cserépkályha vagy valami olyan rendszer, ami radiátorok nélkül képes két szintet befûteni.
Majd rakok fel én is képeket, ha egyszer eljutok odáig... Szép lett a kertetek, tetszik a nagy fenyõfa.
Thumbs Up |
Köszi..
Fûtésre a tömegkályhát javaslom megnézni esetleg egy vízteres rendszerrel megspékelve. vagy egy egyszerû vegyestüzelésû kazánt.
Én is imádom az erdei fenyõt..a telek kellõs közepén áll és 15 éves. Még egy kicsit nõ és olyan kilátás lesz a tetejérõl, hogy na
Várjuk a képeket..nagyon kíváncsi vagyok és mégegyszer gratula a vásárláshoz![]()
Thumbs Up |
Hááát... A lakórész most 16m2, ha beépítjük a teraszt, akkor lesz kb 25. Nem férne el egy tömegkályha, a víztereseket meg nem ismerem annyira mint kellene, de tuti drágább, mert csövek, radiátorok, stb...
Igaz is, milyen biztosításotok van, mert azt vágom, hogy csak nyaralóként lehet kötni, de nem nagyon bõbeszédûek a neten a cégek. Eddig ez a legértelmesebb kalkulátor:
nyaralobiztositas_eves.jpg
Thumbs Up |