0

Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Hát még nem kötöttem, de már folyamatban van..a miénk lakóépületnek minõsül, szóval lesz rá könnyedén biztosítás egy huszasért kb.
A vízteres rendszert egy egyszerû cserépkályhába is be lehet építeni és mûködik..korábban a mi házunkban is ilyen üzemelt vagy 10 évig. Még megvan az öntöttvas csõrendszer, ami a kályha belsejében volt. Ha érdekel és el tudod vinni szívesen felajánlom hozzájárulásképpen
Thumbs Up |
Háát nem egyszerû az biztos. Mondhatni stratégiailag jól védhetõ területet választottam
A kaput nem kell rúgdosni, jelenleg elég csak meglökni és bedõl a francba..
Akkor ha jól tudom szomszédok lettünk?
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Küldtem! Köszi!
Thumbs Up |
Thumbs Up |
Ma vettem egy könyvet. Zombi túlélõ kézikönyv a címe Max Brooks írta valaki végigolvasta már? Lehet belõle tanulni dolgokat? Persze nem zombi gyilokra gondolok hanem aminek köze van a valósághoz.![]()
Thumbs Up |
Már elolvastam. A legtöbb szöveg kifejezetten zombi pusztítással kapcsolatos. Nagyon-nagyon minimális mennyiségben és jól elszórva vannak benne olyan részek, amik hasznosak, de józan paraszti ésszel kikövetkeztethetõek, köztük olyanok is, amik más könyvekben nem igazán szerepelnek. Tehát érdemes elolvasni, mert tud egy nagyon kevés újat mutatni, de biztos nem ezzel készülnék még zombie apokalipszisre se.
Thumbs Up |
Nyilván én is szórakoztató célzattal vettem meg a tanulás csak másodlagos, ha tanulni akarnék akkor tuti SAS-t vettem volna de én zombi buzi vagyok![]()