Oldala 23 of 73 ElsõElsõ ... 13212223242533 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 221 to 230 of 725

Topic: Filmek

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló BragBOL Hozzászólás megtekintése
    A beavatott (2014)

Ez volt már?
    Még nem néztem, de olyan mint a jelen, most itt, ebben a téridõben.
    Úgy hívják õket hogy Autisták

De majd megnézem, lehet tévedek elsõ pillantásra.
    Én már láttam. Érdekes. Itt is a piramis elvének mûködését szemléltetik, avagy ne merj mindennel foglalkozni és ne gondolkodj a másik csoport dolgain. A tanács irányítását is át akarja venni egy addig nem illetékes csoport egy másik csoport erejének felhasználásával. Szövevényes és elgondolkodtató. Elmekontroll is megjelenik egy implantátum által.
    A könyvet is olvastam egy darabig, majd egyszer folytatom azt is, ha ráérek.

Még kettõ könyvet van lehetõségük megfilmesíteni, az 2 vagy 3 film még, úgy ahogy az Éhezõk Viadala esetén történt.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    Mint popcornmozi, nézhetõ, egyszer, unalomûzõként.
    Mint filmmûvészeti/mozgóképes "alkotás", hááát, manapság egy lehányt terítõt is képesek eladni kortárs mûvészetként, szóval ez a skála, amin mérni kell

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Dream_walker Hozzászólás megtekintése
    Mint popcornmozi, nézhetõ, egyszer, unalomûzõként.
    Mint filmmûvészeti/mozgóképes "alkotás", hááát, manapság egy lehányt terítõt is képesek eladni kortárs mûvészetként, szóval ez a skála, amin mérni kell
    Igen ám. Az új filmek egy részének van tényleg egy szép kis üzenete (a Beavatottnak is), de az a körítés (csomagolás) az esetek nagy részében hasonlít arra a bizonyos "lehányt terítõre".
    A Beavatott mondjuk nekem sokkal jobban tetszik mint egy átlagos romantikus film. Van értelme, aktuális is és nem egy lerágott csont kategória.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Thumbs Up
    Received: 5

0 Not allowed!
    Keresem ezt a sorozatot :
    Leírás :
    SAS - Bírod a kiképzést?
    Huszonnégy kimagaslóan fitt civil ember jelentkezik egy heteken át tartó, embert próbáló kiképzésre melyet egy hivatásos SAS tiszt, valamint egy túlélési szakértõ vezet. A helyszín Elefántcsontpart, az emberi küzdelem és a küzdelemben tanúsított nagyság vagy esendõség mindennapos. A katonai elit életének tükre amatõrökkel.
    http://tv.animare.hu/tvmusor.aspx?id...4daf0c63c0e&s=

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!

Ez is érdekes lesz. Elsõ ránézésre nem a zombi hentelésrõl szól... végre. Ez inkább a mélylélektani és környezeti változásokat mutatja be. Swarci egész jól alakítja a "komoly" fatert.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 924
    Given: 955

0 Not allowed!
    Ez tényleg jónak tûnik!

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Megnéztem a Feláldozhatók 3-at. Nagyon lehúzták mindenütt, de szerintem egész nézhetõ volt. Az elsõt persze nem nyomja le, a második meg nem igazán tetszett. Ezzel a harmadikkal nem voltak nagyobb gondok. Volt alaptörténet és sok akció. Fura volt az új csapat, de amennyire sokan lepontozták miattuk a filmet, az szerintem nem volt jogos. A CGI az valami rengeteg volt és nem a legjobb, ami nálam lehúzta a filmet valamennyire. Mel Gibson karakterét pedig nem építették fel, pedig nem ártott volna.

IMDB-n jelenleg 6,2 ponton áll, amivel nagyjából egyetértek. Megéri egyszer megnézni.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A múltkor megvettem DVD-n, most megnéztem "A katona" címû Kurt Russel filmet.

Szerintem régen már láttam, csak nem emlékeztem rá. '98-as film, de átjön belõle egy erõs '80-as évek stílus, ami nálam mindig elõnyt jelent.

Nem írom le hogy mirõl szól, a lényege az, hogy az egyik katona szembeszegül a feletteseivel, mások védelmében. A film tele van akcióval és persze vannak benne elgondolkodtató jelenetek is.

Nem bántam meg, hogy megvettem lemezen.

http://www.port.hu/a_katona_soldier/...i_film_id=3490

http://www.imdb.com/title/tt0120157/

(Hogy ennek a trailer-nek milyen béna zenét választottak.)

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    Tegnap este megnéztük a Jupiter felemelkedése címû filmet. Egy csomó összeesküvéshívõ biztos árgus szemekkel figyelt végig (mármint a filmet, nem minket ), és meg is kapták a maguk adagját.
    Elsõre zagyvaságnak tûnik, és a legtöbb kritikai megjegyzés, ismertetõ, hozzászólás szintén ezt a vonalat erõsíti, végiggondolva mégis egy elég koherens és amúgy logikus sztorivezetése van, motivációkkal, fordulatokkal, stb. Akinek ez zagyvaság, az tulajdonképpen szegényes fantáziával bír, vagy egyszerûen más viselkedést várna el a szereplõktõl. Ez a két dolog nem nagy hiba, manapság sem a szocializáció, sem az oktatás nem fordít kellõ figyelmet a fantázia fejlesztésére (még a használatára sem), és hát alapvetõen elég gyatra az empátia képessége mindenkiben, szintén az elõbbi okok miatt. Akik zagyvának látják, nekik tényleg az, mert agyilag szerények hozzá.

Szerintem érdemes megnézni, legrosszabb esetben is egy kellemes esti kikapcsolódás, ûrhajós lézeres popcornmozi, aki képes észrevenni benne az értékes dolgokat, az meg úgyis megtalálja az értelmét.
    Ha meg valaki szereti a földönkívülis összeesküvéselméleteket, az meg garantáltan jól fog szórakozni

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    "A katona" címû Kurt Russel filmet.
    Szerintem régen már láttam, csak nem emlékeztem rá. '98-as film, de átjön belõle egy erõs '80-as évek stílus, ami nálam mindig elõnyt jelent.
    Nem írom le hogy mirõl szól, a lényege az, hogy az egyik katona szembeszegül a feletteseivel, mások védelmében. A film tele van akcióval és persze vannak benne elgondolkodtató jelenetek is.
    Szerintem is jó film, bár néhol kicsit unalmas mai szemmel, de nem baj...
    Egyébként nem szembeszáll, hanem egy fiatalabb "tenyészkatona" legyõzi, õt meg küldik a süllyesztõbe, és akkor kezd el az élete értelmén gondolkozni...
    De tényleg van mondanivalója az öldöklésen kívül.

A topic keresõszavai: