Oldala 4 of 5 ElsõElsõ ... 2345 UtolsóUtolsó
Eredmény 31 to 40 of 42

Topic: Koldulás, kéregetés

Senior Member Lekvár's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 1
    Given: 0

0 Not allowed!
    Azért tudok olyan "koldus maffiáról" akiknek megy a szekér, mégpedig legálisan. Narancssárga lepedõkben kéregetnek igen jó hatásfokkal.
    Csak õk nem a 60 ropis késre gyúrnak.
    Én nem piszkálnám az oroszokat!

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Lekvár Hozzászólás megtekintése
    Azért tudok olyan "koldus maffiáról" akiknek megy a szekér, mégpedig legálisan. Narancssárga lepedõkben kéregetnek igen jó hatásfokkal.
    Perszehogy nem, mert õk húst csak titokban esznek

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Off:
    Milyen kínai késeket érdemes megvenni? Esetleg ebay linket tudnátok adni? Nemrég majdnem levágtam az ujjam egy összecsukhatóval, használat közben összecsuklott és becsípte az ujjam az egy (talán eredeti?) böker kés volt.
    Ilyen: Bár kétlem, hogy eredeti. Most egyébként ezt használom is.
    Ez értékes kés?

Az enyém ilyen:
    DSCF7912.jpg
    Még a párom vásárolta pár ezer forintért az interneten, ezért kétes az eredete.
    Ahogy elnézem léteznek kínai hamisítványok, ha ez nem eleve egy kínai márka...

törölt tag -gl
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló hillicker Hozzászólás megtekintése
    Azért kérdezem, mert szeretnék venni valamit, de nincs rá pénzem, munkám pedig nincs. Üvegezni szoktam, de abból nem sok pénz jön be.
    Pontosan mivel foglalkozol? Ablakcsere, vagy üvegvágás, díszüveg? Volna pár ötletem, amivel meg tudnánk egymást segíteni! Én üvegtervezést tanultam a szakközépiskolában és van pár ötletem, de nincs mûhelyem! Ha megfelelõ felszereltséged van, hamar össze fog jönni a késre való! Ha gondolod írj privátban. Ha arra gondoltál, hogy az üres üvegeket viszed vissza, akkor a felvetésem tárgytalan.

Senior Member Grafitos's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Borsod&BP
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ha a budhista szerzetesekre célzol õk nem kérnek, csak kapnak! ha krisnára, õket nem tudom

Senior Member astonferi's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    budapest
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    csak ha a krisnásokra gondolsz akkor Õk kérnek én nem kéregetnek és adnak is.
    Õk a legnagyobb ételosztó szervezet azokon a jeles ( keresztény ) ünnepeken amik nem is tartoznak a vallásukhoz alázat és békesség az irányelvük.
    kicsit több tiszteletet annak amit nem ismersz .

Senior Member raktaros's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up
    Received: 33
    Given: 86

0 Not allowed!
    Pedig teszkó parkolóban találkoztam a kijövõ vásárlókra lecsapó pénzkérõk között krisnással.
    Nem ismerem õket, de a krisnavölgy weboldala alapján szimpatikusnak tûnnek, a könyvük is meg van. A vallásuk nem érdekel, inkább az életmódjuk.
    De ez a pénzgyûjtés kicsit csalódás volt .
    (nekem ellenszenvesek a pénzgyûjtõ alapítványok, egyrészt a gyûjtés módja miatt, másrészt nem követhetõ a pénz útja, gyakran sokat zsebretesznek mûködési költség címén)
    Úgy tudom Lekvár volt a krisnavölgyben, találkozott, beszélgetett velük.
    "Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"

Senior Member Lekvár's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2014
    Lakhely
    Vas megye
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló astonferi Hozzászólás megtekintése
    csak ha a krisnásokra gondolsz akkor Õk kérnek én nem kéregetnek és adnak is.
    Õk a legnagyobb ételosztó szervezet azokon a jeles ( keresztény ) ünnepeken amik nem is tartoznak a vallásukhoz alázat és békesség az irányelvük.
    kicsit több tiszteletet annak amit nem ismersz .
    Ismerem õket... lehet jobban mint Te.
    Legális pénzszivattyút mûködtetnek, amit te látsz ételosztás és jótékonykodás címén, az a díszlet.
    Itt uniós pénzekrõl van szó, nem csak a te pár száz forintodról, amit két mosolygás között odaadsz, és visszautasítod a könyvet...lehet hogy búcsúra elmész, ahol minden heppi.
    Semmi gondom a külsõségeikkel, az alázatukkal, és a békességükkel sem a karitatív megnyilvánulásaikkal. Semmi gondom a mosolygó krisnásokkal, sem a hitükkel, ITT MÁSRÓL VAN SZÓ!
    Valóban voltam Somogyvámoson, más topicban megírtam a meglátásaim, mert nagy csalódás volt.
    Mindenkinek ajánlom, hogy nyitott szemmel és értelemmel menjen el hozzájuk, nézzen körül és tapasztaljon.
    A hozzászólásod alapján Te is voltál náluk, szeretnék hallani a tapasztalataidról.
    Én nem piszkálnám az oroszokat!

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2014
    Lakhely
    Budapest
    Thumbs Up
    Received: 0

0 Not allowed!
    Nem esznek húst, nem megbízhatóak.

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Sep 2013
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Jó-jó, tudom, hogy ehhez kell kezdõtõke, de lehet nem lenne utána annyit cseszegetve az ember:
    http://katartik.blog.hu/2015/05/14/j...d_vallalkozasa
    (Nekem bejön a jármûvek stílusa)
    Rendelj mobilon, a mobilodhoz, mobil kocsiról, a táskádba tehetõ mobil ételt. Ezzel az üzenettel indítja útjára a vasárnapi Rehab Critical Mass-on három kicsi kocsiját a Budapest Bakering. Az úgynevezett RINGeket (töltött bagel) áruló villamos, troli és busz kezdetben a hetedik kerületben a bulinegyed utcáin kering, késõbb pedig várhatóan mindenhol feltûnnek majd a fõvárosban. A kocsiknak van fix útvonaluk, de hogy tudjuk éppen merre járnak, a brand weboldalán követhetjük a mozgásukat. RINGeket az utcán vehetünk, de rendelhetünk online is, a kiválasztott ételeket pedig biciklis futárok szállítják pont oda, ahol éppen vagyunk. Ja és persze az is nagyon klassz, hogy a három kicsi kocsi egy kedves mesevilágot varázsol Budapestre.