0
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Azért tudok olyan "koldus maffiáról" akiknek megy a szekér, mégpedig legálisan. Narancssárga lepedõkben kéregetnek igen jó hatásfokkal.
Csak õk nem a 60 ropis késre gyúrnak.![]()
Én nem piszkálnám az oroszokat!
Off:
Milyen kínai késeket érdemes megvenni? Esetleg ebay linket tudnátok adni? Nemrég majdnem levágtam az ujjam egy összecsukhatóval, használat közben összecsuklott és becsípte az ujjamaz egy (talán eredeti?) böker kés volt.
Ilyen: Bár kétlem, hogy eredeti. Most egyébként ezt használom is.
Ez értékes kés?
Az enyém ilyen:
DSCF7912.jpg
Még a párom vásárolta pár ezer forintért az interneten, ezért kétes az eredete.
Ahogy elnézem léteznek kínai hamisítványok, ha ez nem eleve egy kínai márka...
Pontosan mivel foglalkozol? Ablakcsere, vagy üvegvágás, díszüveg? Volna pár ötletem, amivel meg tudnánk egymást segíteni! Én üvegtervezést tanultam a szakközépiskolában és van pár ötletem, de nincs mûhelyem! Ha megfelelõ felszereltséged van, hamar össze fog jönni a késre való!Ha gondolod írj privátban. Ha arra gondoltál, hogy az üres üvegeket viszed vissza, akkor a felvetésem tárgytalan.
![]()
| Thumbs Up |
| Thumbs Up |
| Received: 33 Given: 86 |
Pedig teszkó parkolóban találkoztam a kijövõ vásárlókra lecsapó pénzkérõk között krisnással.
Nem ismerem õket, de a krisnavölgy weboldala alapján szimpatikusnak tûnnek, a könyvük is meg van. A vallásuk nem érdekel, inkább az életmódjuk.
De ez a pénzgyûjtés kicsit csalódás volt.
(nekem ellenszenvesek a pénzgyûjtõ alapítványok, egyrészt a gyûjtés módja miatt, másrészt nem követhetõ a pénz útja, gyakran sokat zsebretesznek mûködési költség címén)
Úgy tudom Lekvár volt a krisnavölgyben, találkozott, beszélgetett velük.
"Hajszolom a tudást, de õ mindig gyorsabb nálam!"
| Thumbs Up |
Ismerem õket... lehet jobban mint Te.
Legális pénzszivattyút mûködtetnek, amit te látsz ételosztás és jótékonykodás címén, az a díszlet.
Itt uniós pénzekrõl van szó, nem csak a te pár száz forintodról, amit két mosolygás között odaadsz, és visszautasítod a könyvet...lehet hogy búcsúra elmész, ahol minden heppi.
Semmi gondom a külsõségeikkel, az alázatukkal, és a békességükkel sem a karitatív megnyilvánulásaikkal. Semmi gondom a mosolygó krisnásokkal, sem a hitükkel, ITT MÁSRÓL VAN SZÓ!
Valóban voltam Somogyvámoson, más topicban megírtam a meglátásaim, mert nagy csalódás volt.
Mindenkinek ajánlom, hogy nyitott szemmel és értelemmel menjen el hozzájuk, nézzen körül és tapasztaljon.
A hozzászólásod alapján Te is voltál náluk, szeretnék hallani a tapasztalataidról.
Én nem piszkálnám az oroszokat!
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Nem esznek húst, nem megbízhatóak.
| Thumbs Up |
Jó-jó, tudom, hogy ehhez kell kezdõtõke, de lehet nem lenne utána annyit cseszegetve az ember:
http://katartik.blog.hu/2015/05/14/j...d_vallalkozasa
(Nekem bejön a jármûvek stílusa)
Rendelj mobilon, a mobilodhoz, mobil kocsiról, a táskádba tehetõ mobil ételt. Ezzel az üzenettel indítja útjára a vasárnapi Rehab Critical Mass-on három kicsi kocsiját a Budapest Bakering. Az úgynevezett RINGeket (töltött bagel) áruló villamos, troli és busz kezdetben a hetedik kerületben a bulinegyed utcáin kering, késõbb pedig várhatóan mindenhol feltûnnek majd a fõvárosban. A kocsiknak van fix útvonaluk, de hogy tudjuk éppen merre járnak, a brand weboldalán követhetjük a mozgásukat. RINGeket az utcán vehetünk, de rendelhetünk online is, a kiválasztott ételeket pedig biciklis futárok szállítják pont oda, ahol éppen vagyunk. Ja és persze az is nagyon klassz, hogy a három kicsi kocsi egy kedves mesevilágot varázsol Budapestre.
![]()