0
Ha a kis embereken múlnak dolgok, talán a nagyokon is. Ha Isten keze a kis emberek döntéseiben is benne van, a nagyokéban is.
Elég szar ez a világ, de annyira azért nem. Dolgoztatják az embert, de ûrkorszaki kényelem adott. Mit akarnak még az emberek? Repülõ autót? Saját palotát? Nem juthat mindenkinek. Egyszerûen ez az érzékeny rendszer nem bírja el. Kíváncsi lennék mi történne, ha mindenkinek átutalnának egy hatalmas összeget, ki mit csinálna? Már a repülõterek összeomlanának, mert mindenki a trópusokra akarna utazni. Mindenkinek nagy autó kellene, meg palota. Mit gondolsz, mi történne?
A világ nem gonosz, ne rossz. Stabilnak érzem. Vannak szemétségek, rossz szabályszerûségek, de szerintem jó irányba halad. Szerintem. Sokféle hozzáállással találkozom. Mindegyik más.
De itt semmi másról nincs szó, csak (már te is említetted) egy láthatatlan kasztrendszerrõl.
A hinduk, buddhisták, csomó keleti vallás szerint okkal születünk egy adott pozícióba, a lehetõségek sora az életben pedig végtelen.
Gondolj csak bele. Ha azon a napon, valami másképp történik, vagy te másképp döntesz, vagy nem költöztök oda, most talán még ott dolgoznál, vagy saját üzleted lenne. És nem ilyen dolgokon gondolkodnál. Gondolom. Érted. Most szükségem lenne a támogatásra, irány mutatásra, és itt lebegek a semmiben, és néha elgondolkodom, hogy most ez mi. Ez az egész. Ez mi volt? És akkor ilyen nagyratörõ dolgokat hallok, hogy majd elfogy az olaj, meg a gonosz zsidók, meg minden. Mindenki hibás. Közben. Én nem tudom. Nem értem...
Én is felismerem a saját hibáimat, pont ez a szép benne, a legszebb az amikor úgy követsz el hibát, vagy hozol áldozatot, hogy tudod, hogy az hiba, vagy áldozat, de bevállalod, megpróbálod. De azzal is tisztában vagyok, hogy az instabil helyzetem fõ oka azon kívül, hogy azt a képzeletbeli kasztot amit nekem osztottak volna, nem fogadtam el fõként mások hibáiban kereshetõ.
De amíg más nem ismeri el, hogy jelenleg is szenvednek miatta mások. Meg tök szar, meg baromira nem itt tartanék. Hát az elkeserítõ. És akkor én vagyok a szemét geci, hogy átverem a kínaiakat, hogy ne dögöljek éhen. Mert az mennyire unfairHát az.
Tudod lehet, hogy azzal a sok geci politikussal ugyanilyen szemét volt az élet. Õk meg csak visszaadják. Nem szándékosan, kényszerbõl.
Mert vissza akarják kapni azt az érzést, ami gyerekkorukban körülvette õket.
Menekülnek. Látják, hogy mennyi rosszindulatú szar alak van, hogy az apjuk egy picsáért beléjük rúg, hogy a hajléktalan egy kifliért megkéselné és bedurvul.
Elkezd menekülni.
Szedi a pénzt két marokra, minden lehetséges törvényt átalakítva, átvágva mint egy megvadult versenyló és repül.
Trópusi szigetekre, palotákba, jobbnál jobb kurvákkal, szállodákba, mittudomén. Elzárja magát a nyomortól, a földi pokoltól. Mert nem lehet mindenkit megmenteni, nem lehet minden egyes rovart, állatot, madarat, baktériumot megvédeni a szenvedésétõl, ami jut neki.
A zsidó is, mindig is ilyenek voltak. Kitalálták hogyan tudják megnyerni a második világháborút. Kihasználják a sok szenvedést, a sok szemét alak által okozott fájdalmat és gyengeséget, és lecsapnak. Beleszólnak a politikába, stb. Ne kelljen magyarázni.
De a kiindulási pont az az, hogy az a középszerû, egyszerû ember, talán az apja, vagy az anyja, vagy a nagyapja, vagy akárki, nagyon geci volt vele és cserben hagyta, és õt már nem érdekli.
Vagy bármi más is lehet a háttérben. És mit gondolhat azokról, akik lámpavasra akarják tûzni? Hogy na a kurva anyjukat, akkor még többet lopok, kurvázok, hazudok, csalok. Még többet költök.
A maffiózók életébe nem látok bele..... De gondolom ott is van egy rend. Egy rendszer, és nekem nagyjából az jön le a sztorikból amiket olvasok, látok, hallok róluk, hogy õk is korrektek. Meg vannak a saját szabályaik. Szóval nehéz ügy.
Ha kicsit kimozdulnál magyarországról, talán megértenéd, hogy nem csak ez a mérgezõ légkör van mindenütt.
Lehet hülyeségeket írok. Végtére is, csak egy hülyegyerek vagyok.![]()
| Thumbs Up |
| Received: 152 Given: 4 |
Nem üzentÜNK hadat az iszlámállamnak. A politikusok keverik a sz.rt, ahogy eddig is tették. Az egy idõben sokat emlegetett baltás gyilkost sem te vagy én engedtük szabadon, hanem a politikusok, rövidtávú pozíciószerzésért cserébe.
Mi nem a politikusok vagyunk. Akinek van agya, az ezt tudja. Te is magyar állampolgár vagy, mégsem azonosítanálak sosem a bársonyszékben ülõ gondatlan gazdákkal. Nem gondolom nagy kérésnek, hogy te se tedd ezt velem
Egyébként ezt keresem ittNyilván te is olvastad
![]()
http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png
Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/
Ez fontos dolog!
Nagyon nem mindegy, hogy tervezett, vagy egy lekerülhetetlen után kell majd tovább éldegélnünk!
Mindkettõnek megvannak az elõnyei (??), hátrányai..
Egy jó téma lenne megint...
Különben szerintem is irányíthatatlan lett már ez az egész bármilyen hatalom számára..
http://dhwf.daisypath.com/fKbkp2.png
Minden és mindenki jó valamire ! Más nem, elrettentõ példának !
http://index.hu/tudomany/2014/03/17/...n_a_vilagvege/
| Thumbs Up |
| Thumbs Up |
Pontosan errõl van szó. Irányíthatatlan lett a történet.
Az egységes eu most kezd igazán recsegni-ropogni, a britek a kilépésen gondolkodnak, a görögök a valutaúnióból kacsingatnak kifelé, a németek nem sokáig fogják szivatni magukat az orosz embargók miatt. A vatikán elismerte a palesztin államot, a cionisták ezzel nem tudnak mit kezdeni. A nagy multikulti gyakorlatilag az összes nyugati államban fokozott társadalmi feszültségekhez vezetett, a nemzetek eltörlésének/egységesítésének ötlete hamvában holt dolog a mai napon is. A gazdasági világban a brics, a nemzetközi diplomáciában a nem elkötelezettek ligája mind-mind alaposan keresztülhúzta a terveket, a 20-40 éves forgatókönyvek már most látszik, hogy a kukában landolnak. Ember tervez, ez nagyban is igaz...
A legtöbb összeesküvéses félelemhonlapon olyan dolgokon megy a szörcs, amelyek egy-két generációval ezelõtt még talán, talán reálisnak tûntek, de ahogy egy sor más dolog, ezek a tervek is egyszerûen elavultak, túllépett rajtuk az idõ. Mivel pedig az úgynevezett háttérhatalom nem az esze, hanem a forrásai miatt került a pozíciójában, értelemszerûen nem képesek reagálni az események ilyen alakulására. Nem is tudnának, az õ rendszerük egyfajta lineáris terv, nem pedig eseményhálózat alapján mûködik. Márpedig ha megváltoznak a hálózat elemei, ugyanazok a folyamatok már csak alig, vagy egyáltalán nem futnak végig a hálón.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Részben egyetértek a fent leírtakkal, de hogy nem az eszük miatt lennének ott... Tuti nem egy repedsarkú volt plázacica irányít, még ha sok testõre meg pénze is van. Mindössze újratervezés van, ezért lesz chip, meg kp eltörlés...Mert akkor egy szobából bárkibõl bármit csinálhatnak (lásd changing lines /hû, ez is jó film/), és elég egy hetes áramszünet (lásd amerika elsötétül) lesz nemulass... Okos emberek vannak ott, és agyalnak is rendesen a továbbiakon. Szóval nem marad el, csak késõbb lesz. Szerintem.
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Lesz valamilyen minõségû összeomlás - ezt én is látom.
A chippelés és a kp eltörlése a kontrollt hivatott növelni - meg mellékesen az adóbevételeket.
A felébredés folyamata egyre több szálon mozog. Új mozgalmak, csoportok és társulások alakulnak/alakultak.
Vannak olyanok is akik saját kezükbe veszik az irányítást és ki mennek tanyára, falura. Õk a bátrabbak, nagyobb mértékben önellátóak és függetlenek
Sok felé van szétszóródva az ébredés folyamata, nem koncentrált jellegû - ezért a háttérbõl nehezebb irányítani õket.
Ezért kell a milliós létszámú hadsereg és rendvédelmi szervek, hogy amikor eljön az ideje akkor közbe tudjanak lépni és irányítani(megfélemlíteni) a tömeget.
Idén szeptemberben adottak lesznek a feltételek egy nagymértékû beavatkozásra.
Ez lehet tõzsdemanipuláció(vagy épp annak megszûnése), olajáremelkedés, bedõl pár ország gazdasága, menekült kérdés kritikussá válik, súlyosbodik a polgárháborús térségek helyzete, újabb államokban szítanak polgárháborút, Szíria lerohanása az ÍZISZ terrorszervezet elleni hadjárat címében, Izraelt megtámadják és kihekkelik a Vaskupola védelmi rendszert, egyik/több nyugati országban társadalmi instabilitás/polgárháború alakul ki, az orosz kormány(mert õk is megtehetik) EMP bombát robbantanak a sakkjátszma másik játékosának egyik kulcsfontosságú térsége felett.... még sok lehetõség van és elsõsorban ezek kombinációja a valószínû.
Valószínûleg a társadalom reakciója fogja alapvetõen romba dönteni a még létezõ infrastruktúrát. Hogy ez után mi lesz a nagy kérdés.
Káosz lesz egy darabig - nyilván.
"Akik pánikolnak azok halnak meg elõször" - olvasható a Gray State c. film trailerében. Ez így is lesz jó eséllyel.
Azután mi lesz az a társadalom maradékán és a háttérhatalom berendezkedésén múlik.
Ki lehet õket füstölni a bunkereikbõl - mert van az az Isten.
Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy mennyi katona maradt hû a rendszerhez és hogy a technológiájuk meddig bírja.
Addig amíg az emberi tényezõ benne van az egyenletben, addig van remény a háttérhatalom elsorvasztására.
A szoftvereiket is emberek írták amelyek a gépeket irányítják, tehát van gyenge pontja épp elég. A hardvereknek is van gyenge pontja, legalábbis az idõ vasfoga vagy a tervezett elavulás.
Vagy jönnek az igazi hosszabb távú kemény idõk és anarchia a 3. hatványon. Vagy minden elõbbinek a kombinációja, kb. mint a Revolution c. filmben. Vagyis nanotech - No power. Never.
Vagyis ideje kicsit szorosabbra húzni azt a biztonsági övet és készülni a legrosszabbra is.
Világ Helyzete.comJelenleg az USA 18 ezer milliárd dollár adóssággal is még életben van, mert folyamatosan tud háborúkat folytatni, fenntartani és pénzt bele áramoltatva gyártani...., de hamarosan ez is kevés lesz és be fog dõlni a rendszer..... Vagyis konkrétan nem is fog úgy fog bedõlni, ahogy egy átlagembere képzeli, hanem több szintû káosz elindításával már nem az lesz a kérdés, hogy kinek mennyi a kifizethetetlen adóssága, hanem hogy életben maradjon az illetõ...
Márk Evangyélioma 13. rész
7.
Mikor pedig hallani fogtok háborúkról és háborúk híreirõl, meg ne rémüljetek, mert meg kell lenniök; de ez még nem a vég.
8.
Mert nemzet nemzet ellen, és ország ország ellen támad; és lesznek földindulások mindenfelé, és lesznek éhségek és háborúságok.
19.
Mert azok a napok olyan nyomorúságosak lesznek, a milyenek a világ kezdete óta, a melyet Isten teremtett, mind ez ideig nem voltak, és nem is lesznek.
20.
És ha az Úr meg nem rövidítette volna azokat a napokat, egyetlen test sem menekülne meg; de a választottakért, a kiket kiválasztott, megrövidítette azokat a napokat.
Mennyi idõnk volt!
Csatolmány 5668