0

Thumbs Up |
Received: 151 Given: 4 |
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
0 fok? Nem inkább 90 fok a pengehát és a penge lap szöge?
Thumbs Up |
Received: 131 Given: 1 |
A 0 fokot a 90-re értem...
![]()
Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.
Thumbs Up |
Received: 0 Given: 0 |
Az elsõ Mora késemre egy konkáv kaparó élt köszörültem. ( ha valaki nézett már meg tüzetesen egy korcsolya élét, akkor érti mire gondolok)
Ijesztõen hatékony volt, akár fokla kaparéknál, akár szikravetõnél.......
Don't be a Rambo, Save Your Ammo.
Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
Pénteken vettem egy ilyet:
PS_elektromos_egerfogo.jpg
Belemegy Algernon, aztán agyonkúrja az áram. Kicsit szegényes kivitel, de majd írok a kínaiaknak, hogyan kell monedrnizálni. Persze Pityubá véleményét is kikérem. Sajnos a dobozt ki kell nyitni ahhoz, hogy a döglött egeret kiejtsd belõle. Ezt automatizálni kellene, így nem lenne holtidõ. Mondjuk egy villanymotor, vagy egy elektromágnes kipöccintené, elõtte be is csomagolná valami fóliába, hogy kevésbé legyen gusztustalan. Vagy begyûrné egy konzervdobozba és lezárná, aztán újra élesítené a rendszert. Talán ez lenne a legjobb, mert akkor idõnként csak a konzervdobozokat kellene összeszedni.
Valóban megmozgatta a fantáziámat a dolog. Hallottam róla de konkrétan nem ismerem az eszközt. Nékem is kell, segíts barátom 2 db hozzájutáshoz.
Alsó csapó ajtós egér eltávolító jutott eszembe. A tároló is fém doboz legyen, esetleges kábult egér feléledése miatt.
Szervó motorral, késleltetve, megoldható a nyitás - zárás. Megjegyzem a módosított eszközt, rágcsáló invázió esetén sûrûn kell üríteni a bomló szagok miatt.
Kérdezném, mekkora a behatoló nyílás átmérõje, a befogadó tér hossza ? Vajon az áldozat elélvez-é az áramütés hatására ?
Szerintetek mi másra lehetne még átalakítani ezt a perverz eszközt ?![]()
Thumbs Up |
Received: 1 Given: 0 |
Pityubá, kedves barátom, hétfõn írok neked Privátban. Örülök, hogy felkeltettem az érdeklõdésed!![]()