Oldala 155 of 222 ElsõElsõ ... 55105145153154155156157165205 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 1,541 to 1,550 of 2213

Topic: Ezt vettem (mondd, mutasd hogy mit vettél)

Senior Member
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Blog Entries
    6
    Thumbs Up
    Received: 151
    Given: 4

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló mzperiksz Hozzászólás megtekintése
    Tõkéletes "sarok" nincs. Mindíg van valamekkora rádiusz, ha más nem egy atom méretû.
    Nagy duzzogva, hihetetlen rugalmasságról tanúbizonyságot téve, kiegyeznék egy két atomnyi rádiuszban is, mert ilyen jó arc vagyok...

Senior Member GAZDA's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló varég Hozzászólás megtekintése
    A sima, rádiuszos(a kaparóélnek elvileg nincs rádiusza) hátéllel nem tudsz pl, fa kaparékot, finom forgácsot készíteni a szikravetõs gyújtáshoz, illetve a szikravetõ sem mûködik vele...
    Már jó ideje nincs Mora késem de ha emlékeim nem csalnak ezeket a dolgokat meg tudtam csinálni azzal a késsel is. Milyen lenne az "ideális" rádiusz/szög kaparóélnél?

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 131
    Given: 1

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló GAZDA Hozzászólás megtekintése
    Már jó ideje nincs Mora késem de ha emlékeim nem csalnak ezeket a dolgokat meg tudtam csinálni azzal a késsel is. Milyen lenne az "ideális" rádiusz/szög kaparóélnél?
    Az én Morámat kereken 0fokos közelébe reszeltem, nekem bevált...
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    0 fok? Nem inkább 90 fok a pengehát és a penge lap szöge?

Senior Member varég's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Jul 2013
    Lakhely
    Fejér vármegye
    Thumbs Up
    Received: 131
    Given: 1

0 Not allowed!
    A 0 fokot a 90-re értem...
    Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsõként fogja meglátni benne a fény felvillanását.

Csatlakozás dátuma
    Dec 2013
    Lakhely
    Debrecen
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló varég Hozzászólás megtekintése
    A 0 fokot a 90-re értem...
    Nem kötexem tovább! :-D Én is ilyen kaparóélt (ha ezt annak lehet nevezni) használok a késeimen.

Senior Member Salmo's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    Pestûl négy fertályóra járásra délre.....
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az elsõ Mora késemre egy konkáv kaparó élt köszörültem. ( ha valaki nézett már meg tüzetesen egy korcsolya élét, akkor érti mire gondolok)

Ijesztõen hatékony volt, akár fokla kaparéknál, akár szikravetõnél.......
    Don't be a Rambo, Save Your Ammo.

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Pénteken vettem egy ilyet:

PS_elektromos_egerfogo.jpg

Belemegy Algernon, aztán agyonkúrja az áram. Kicsit szegényes kivitel, de majd írok a kínaiaknak, hogyan kell monedrnizálni. Persze Pityubá véleményét is kikérem. Sajnos a dobozt ki kell nyitni ahhoz, hogy a döglött egeret kiejtsd belõle. Ezt automatizálni kellene, így nem lenne holtidõ. Mondjuk egy villanymotor, vagy egy elektromágnes kipöccintené, elõtte be is csomagolná valami fóliába, hogy kevésbé legyen gusztustalan. Vagy begyûrné egy konzervdobozba és lezárná, aztán újra élesítené a rendszert. Talán ez lenne a legjobb, mert akkor idõnként csak a konzervdobozokat kellene összeszedni.

Pityubá
    Guest

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Zacskóbicska Hozzászólás megtekintése
    Pénteken vettem egy ilyet:

PS_elektromos_egerfogo.jpg

Belemegy Algernon, aztán agyonkúrja az áram. Kicsit szegényes kivitel, de majd írok a kínaiaknak, hogyan kell monedrnizálni. Persze Pityubá véleményét is kikérem. Sajnos a dobozt ki kell nyitni ahhoz, hogy a döglött egeret kiejtsd belõle. Ezt automatizálni kellene, így nem lenne holtidõ. Mondjuk egy villanymotor, vagy egy elektromágnes kipöccintené, elõtte be is csomagolná valami fóliába, hogy kevésbé legyen gusztustalan. Vagy begyûrné egy konzervdobozba és lezárná, aztán újra élesítené a rendszert. Talán ez lenne a legjobb, mert akkor idõnként csak a konzervdobozokat kellene összeszedni.
    Valóban megmozgatta a fantáziámat a dolog. Hallottam róla de konkrétan nem ismerem az eszközt. Nékem is kell, segíts barátom 2 db hozzájutáshoz.
    Alsó csapó ajtós egér eltávolító jutott eszembe. A tároló is fém doboz legyen, esetleges kábult egér feléledése miatt.
    Szervó motorral, késleltetve, megoldható a nyitás - zárás. Megjegyzem a módosított eszközt, rágcsáló invázió esetén sûrûn kell üríteni a bomló szagok miatt.

Kérdezném, mekkora a behatoló nyílás átmérõje, a befogadó tér hossza ? Vajon az áldozat elélvez-é az áramütés hatására ?
    Szerintetek mi másra lehetne még átalakítani ezt a perverz eszközt ?

Fórum támogató Zacskóbicska's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Aug 2013
    Lakhely
    Hungary
    Thumbs Up
    Received: 1

0 Not allowed!
    Pityubá, kedves barátom, hétfõn írok neked Privátban. Örülök, hogy felkeltettem az érdeklõdésed!