0
Megkérlek szépen ha idézel tõlem pontosan idézz és a teljes gondolatot,följebb olvasható,de be idézem még egy szer mit írtam.
Külön kihangsúlyoztam,hogy " Akiket (én) nem sorolok" ,tehát ez az én véleményem,ami csak egy vélemény asok közül.Akiket (én) nem sorolok A prepper kategóriába
-családi házban élõ és/vagy telekkel rendelkezõ személy aki mûveli azt és élelmet termel
Indoklás! Nem tudatos felkészülés egy várható eseményre.Bár befõttet rak el és raktároz,de Ezt nem azért teszi,mert hisz valamilyen katasztrófa vagy más esemény bekövetkezésében. Csupán a családnak egészséges élelmet termel és pénzt spórol.nem foglalkozik sokat a világ bajával és nem annak várható összeomlására készül.
De várnám tõled Lekvár,hogy amiben igazán otthon vagy azokat próbáld körül írni.Akár új magyarázandó fogalmat is beemelhetsz és most már,hogy belekezdtél írd már le ,hogy szerinted mi/ki a prepper.Köszönöm!
A topic célja egyfajta prepper szleng összeállítása,ezért lenne szükséges minél több vélemény,hogy aztán abból össze lehessen gyúrni és kategorizálva közzétenni egy Prepper szótárat.
Két új fogalom vár magyarázatra.
Birka , Zombi
Megint kezdõdik?földet kell mûvelnem és élelmet kell termelnem, hogy a társasházban élõ, PREPPER ne haljon éhen!
Inkább határozzuk meg a város-vidék fogalmát,hogy egyáltalán legyen min beszélgetni!
Nem lesz egyszerû!
Már ez az egyszerû sem egyértelmû mindenkiben,ki az a prepper.
Kicsit pörgessük fel a Fórumot!Mi jut eszetekbe a képekrõl?
1 Csatolmány 5642
2 Csatolmány 5643
3 Csatolmány 5644
4 Csatolmány 5645
5Csatolmány 5646
6 Csatolmány 5647
7 Csatolmány 5648
8 Csatolmány 5651
9 Csatolmány 5649
10 Csatolmány 5650
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
1. Reglon/szárazság/aszály/Hortobágy
2. Túlélés/Bugging out/prepper/BOB
3. Teli kamra/teli gyomor/zsíroskenyér
4. Prepper/sok pénz/nincs kertje
5. MTZ 82/nekünk a kis fülkés változata van/elpusztíthatatlan
6. Terepjáró/sok fogyasztás/feltûnõ felszereltség/terep színû/rejtõzködés/Amerika
7. Teli füstölõ, teli gyomor/háztáji/röffencs
8. Fallout/Washington/Kongresszus/Parlament/háború/kihalás közeli állapotok/megbukott kormányok aka. Revolution series
9. 50-es évek/háztáji/nincs éhezés/van takarmány
10. Amerika/Doomsday Preppers/M4, M16/bugging out/raktár
Röviden, címszavakban. Remélem megfelel.
És még az jut eszembe, hogy a képek-videók-filmek-szövegek-könyvek sok esetben adnak jó ötletet nekem.![]()
Last edited by mmilan21; 06-08-2015 at 04:12 PM.
1 Csatolmány 5652
2 Csatolmány 5653
3 Csatolmány 5654
4 Csatolmány 5655
5 Csatolmány 5656
6 Csatolmány 5657
7 Csatolmány 5658
'Nézd és Lásd!" Minden jót sok szerencsét!
Last edited by D - törölt tag; 06-08-2015 at 06:23 PM.
1: A nap mikor két csõ kukoricát elcsentem, egy kukoricásból.
2: Hasznos túlélõ dolgok, amik annyiba kerülnek, hogy belõle már egy kisebb portát lehet venni.
3: Székely Pista báttyám aki figyelmeztetett, hogy ha hozzányúlok a befõttekhez, le leszek cseszve.
4: Amerikában könnyebb a biztonságosabb élet.
5: A nap, mikor buliból belógtunk egy portára és beültünk full tilosban a traktorokba.
6: Vékony a határ, az egészséges prepper és az agyonbonyolító idióták között.
7: A füstölõ melletti barackfát mikor kézifûrésszel vágtam ki.
8: Fallout 3
9: Oakland posztja a lógóhasúról.
10: Jelentõs különbség van, a divat prepperek és azok között akik azért készülnek, hogy a családot biztonságban tudják.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Igazán örülök, hogy a fogalmak minden magyarázkodás nélkül a helyükre kerülnek!
Én is segítek a #16 képeinek értékelésében, az elõzõ pakkot már kiértékeltétek!
1. Szerencsétlen megmentésre váró nõ, akinek kilõtték a vízágyát.
2. Varázsgomba hatása alatt álló prepper festménye.
3. Ez a reklám helye! (MIZU)
4. Prepper örömszerzõ kép.
5. Failed mission. (Csak még nem tudják...!)
6. És a föld lapos!
7. Kevés a ruha, ebbõl felfázás lesz.
Ennyi jutott eszembe hirtelen. Ti úgyis jobbakat tudtok!
Ma egy nagyot prepperkedtem, kikalapáltam a kaszámat (nem kiegyenesítettem!)![]()
Én nem piszkálnám az oroszokat!
Senki??? Tényleg senki nem fejtette meg?
Akkor a maradék és most már teljes.Bár erõs a gyanúm,ha valaki megvilágosodik NEM FOGJA LEÍRNI.
Én sem!
8 Csatolmány 5664
9 Csatolmány 5665
10 Csatolmány 5666