Oldala 22 of 72 ElsõElsõ ... 12202122232432 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 211 to 220 of 714

Topic: Fallout

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    1 óra 4 perc-tõl.

Nagyon jónak ígérkezik az új Fallout.
    Az ahogy testre lehet szabni a páncélokat és a fegyvereket, házat építeni, az már eleve az összjátékidõmet megduplázhatja.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Fallout hírcsokor:
    https://ipon.hu/hir/e3_fallout_4___c...n_kutyak/34022

"Több új információ is napvilágot látott a Fallout november 10-én megjelenõ negyedik részérõl. A játék munkálataiért felelõs Todd Howard elmondása szerint az új epizód jóval színesebb és élénkebb látványvilágú lesz a korábbiaknál, erre bizonyíték a konferencián levetített anyag is.

Az ég például jellemzõen rikítóan kék lesz, mert Howard úgy véli, a Fallout 3 szürke látványvilága hosszabb kalandozás után alaposan le tudta hangolni az embert. Azonban mindez magától értetõdõen nem fogja azt jelenteni, hogy egy Disney-rajzfilmbe csöppenünk majd. Jócskán akadnak majd sötét és ijesztõ szakaszok is, és természetesen Boston és környéke tömve lesz az életünkre törõ ghoulokkal, robotokkal, mutánsokkal és egyéb kreatúrákkal. De az tény, hogy a térkép abszolút része jóval színesebb lesz a megszokottnál.

A program hosszáról is esett pár szó. Jeff Gardiner, a vezetõ producer állítása szerint összesen négyszáz órát töltött a játékkal és még mindig talál benne új elemeket. Ez ugyan kissé meseszerûen hangzik, de Howard nyilatkozata alapján a fejlesztés során elsõdleges célként lebegett a kollégái szeme elõtt, hogy minél több tartalommal töltsék fel az egyes helyszíneket.

Az állatbarátok számára pedig mindenképpen örömteli hír, hogy a prezentációs anyagon látott kutya halhatatlan lesz. Lehet, hogy mi magunk majd futhatunk a sok emberevõ mutáns elõl és még a puszta létfenntartás is gondokat okozhat, de legalább bundás barátunk jövõje miatt nem fog fõni a fejünk."

Jól hangzik az a 400 óra a Fallout 3 200 órájához képest. Nagyobb lesz a térkép is gondolom.

Elõ is jegyeztettem a játékot.
    A konzolos verziókért azért sokallanám a 21.000 Ft-ot, de 14.000 Ft-ot a PC-s talán még megér.
    Steamen meg 60 Euró, azaz közel 20.000 Ft a PC-s verzió. Abból inkább egyenlõre nem kérek.
    A Pipboy edition meg 40.000 Ft-ért rendelhetõ. Nincs okos telefonom hozzá, ezért nálam nincs létjogosultsága.

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up
    Received: 887
    Given: 923

0 Not allowed!
    A Fallout 3 -hoz volt egy kék ég mod, ami mindenkinek tetszett. Gondolom hogy a Fallot fejlesztõi is arra a döntésre jutottak hogy szép, tehát legyen ilyen a F4. Bár szerintem inkább a látvány a lényeg, mert az ha egy post apokaliptikus játék nyomasztó, az egy fontos eleme! Nem? Ha egy játék arról szól hogy 7-bõl 6 milliárd ember meghalt, akkor úgy nem túl vidám az alapja.

Én mikor harmadszorra játszottam végig a F3-at, akkor is találtam benne új dolgokat. A 400 óra tényleg még jobban hangzik.

A halhatatlan kutya viszont... A Fallout 2-ben például tetszett hogy a kutyára vigyázni kellett. Ez a halhatatlanság szerintem nem jó. Persze, sokan panaszkodtak hogy elpusztult a kutya, de az a reális.

A Pipboy edition
    Kapható az még? Az biztos hogy én még idõben megrendeltem. Okostelefon ide vagy oda.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    A Fallout 4 E3-as konferencia legjobb jelöltjei:

A show legjobbja:
    1. Fallout 4 (Bethesda Game Studios/Bethesda)
    Horizon: Zero Dawn (Guerrilla Games/SCE)
    Oculus Touch (Oculus VR)
    Star Wars Battlefront (DICE/EA)
    Uncharted 4: A Thief’s End (Naughty Dog/SCE)

A legjobb konzoljáték:
    1. Fallout 4 (Bethesda Game Studios/Bethesda)
    Horizon Zero Dawn (Guerrilla Games/SCE)
    Super Mario Maker (Nintendo)
    Uncharted 4: A Thief’s End (Naughty Dog/SCE)

A legjobb PC-játék:
    DOOM (id Software/Bethesda)
    2. Fallout 4 (Bethesda Game Studios/Bethesda)
    Just Cause 3 (Avalanche Studios/SquareEnix)
    Tom Clancy’s Rainbow Six Siege (Ubisoft Montreal/Ubisoft)

A legjobb szerepjáték:
    Dark Souls 3 (From Software/BandaiNamco Games)
    2. Fallout 4 (Bethesda Game Studios/Bethesda)
    Fire Emblem Fates (Intelligent Systems/Nintendo)
    Mario & Luigi: Paper Jam (AlphaDream/Nintendo)
    Sword Coast Legends (nSpace/Digital Extremes/Wizards of the Coast)

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Újabb jó hírek:

https://ipon.hu/hir/fallout_4___szab...ornyeket/34192
    "Újabb, alighanem sok játékost örömmel eltöltõ információk derültek ki a november tizedikén érkezõ Fallout 4-rõl. Todd Howard, a játék munkálatait irányító fejlesztõ elmondása alapján búcsút inthetünk a néha idegölõen hosszú töltõképernyõknek. Így végre úgy mehetünk majd be a házakba, hogy nem kell hosszú másodpercekig arra várnunk, hogy átlépjünk egy küszöböt és a nagyobb régiók között is akadálytalanul haladhatunk majd át.

Howard nyilatkozatából az is kiderült, hogy a bejárható játéktér nagysága elvileg megegyezik majd a Skyriméval, azaz egy hozzávetõlegesen harminckilenc négyzetkilométeres térképen kell majd megküzdenünk a túlélésünkért. Azonban mivel a játékban jóval kevesebb lesz a nehezen, vagy sehogy sem megközelíthetõ terület, összességében jóval nagyobbnak fog tûnni a tényleges méreténél. A szakember kiemelte, hogy az évek során hosszasan elemezték a játékosok igényeit és reakcióit, és felfogták, hogy a többség a felfedezést támogató és jutalmazó játékmenetet részesíti elõnyben. Ezért a program tele lesz érdekes és meghökkentõ helyszínekkel, valamint színes és egyedi karakterekkel."

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Sose játszottam Skyrimmel. Remélem a Fallout 4 nehezebb lesz. Láttam néhány Skyrim játszós videót, 2 kardcsapás és kimúlik egy sárkány. WTF.

Fallout 3-ban is az átlag szupermutánsok nem voltak túl kemények. Emlékszem hogy Fallout 2-ben több sorozatot rájuk kellett lõnöm automata fegyverekbõl, mire eldõltek.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Láttam néhány Skyrim játszós videót, 2 kardcsapás és kimúlik egy sárkány. WTF.
    Azért a legtöbbször alsó hangon 1 tucat csapás kell egy két kezes fegyverrel egy sárkány likvidálásához. Fõleg a tûz/vér/jég sárkányokhoz.
    Az viszont lehet, hogy valamilyen rituális tárggyal felerõsítette a csapások erejét vagy csak ki van maxolva a karakter.

Up:

Itt egy érdekes hír:

"Mindenki Pip-boyt akar magának

Azt eddig is tudni lehetett, hogy a Fallout 4 egy Pip-boy tokot is tartalmazó, gyûjtõknek szánt kiadása hallatlanul népszerû. A hisztéria mértékét jól mutatja, hogy akkora érdeklõdés támadt a közel beszerezhetetlen variáns iránt, hogy a Game webáruháza nem bírta a rohamot és összeomlott. Mivel a Game az Egyesült Királyság egyik legnagyobb forgalmazója, el lehet képzelni, micsoda iszonyatos roham indult a száz fontot kóstáló játékért.

Due to increased number of Dwellers trying to access Vault 111 we are experiencing some issues. Please bare with us.
    — GAME.co.uk (@GAMEdigital) July 3, 2015"

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Én inkább veszek pár vesszõt a nyílpuskámhoz és várom a sima Fallout 4 verziót.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Az a helyzet hogy nem lesz túl érdekes, mert folyamatosan újratöltik a limitált verziót. Ha meg ez van, akkor hiába vettem meg, ha egyszer a végén mindenkinek lesz.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    58
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Saját. Nyomtatóval készült kép aztán zsírkréta. Elég jól sikerült, bár itt-ott elrontottam kisebb részeken, és jobb oldalt az arc résznél.

A topic keresõszavai: