Oldala 42 of 177 ElsõElsõ ... 3240414243445292142 ... UtolsóUtolsó
Eredmény 411 to 420 of 1766

Topic: Tulelo blogja

Administrator TMIB's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up
    Received: 922
    Given: 955

0 Not allowed!
    Arra gondoltam hogy mi vagyunk itt az utcában a fekete bárányok, mert ritkábban nyírjuk a füvet, vadszõlõnk van és mókust is etetünk.

Ugyanakkor az elmúlt néhány évben a bal oldali szomszédhoz tûzoltó jött, a bal oldali szembe szomszédhoz mentõ, a jobb oldali szembe szomszédhoz vagy 10 szirénázó járõr és elvitték a kocsiját, a jobboldali szomszédhoz pedig 3x jöttek rendõrök, abból kétszer elvittek egy-egy kocsit, most meg a 3-al jobbra lévõ szomszéd csinált valamit ami miatt 2 járõr és 4 tûzoltó jött a háza elé.

És akkor mi vagyunk a problémásak, mert mogyorót dobunk a mókusoknak.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Úgy tûnik hogy mostantól megint minimálbér alatt leszek. Próbálom a jó oldalát nézni. Több lesz a szabadidõm.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Ma is majdnem elcsapott egy kocsi. Az azért milyen jó, hogy autó az autóval szemben betartja a szabályokat, de ha egy gyalogosnak vagy egy biciklisnek elsõbbsége van, az úgy teljesen mindegy. Megyek, gurulok, elsõbbségem van, erre kivágódik elém egy kocsi. Gengszter rappernek öltözött figura, arra se vette a fáradságot hogy rám nézzen, megállt elõttem, aztán hajtott tovább. Közveszélyes õrültek. De a nõknél se ritka hogy csak azért nem ütnek el, mert bizalmatlanságomban inkább megállok ott is ahol elsõbbségem lenne. Mert ha én megállok akkor integetnek mérgesen hogy menjek már, de nem állok meg, akkor meg vagy kórházba, vagy temetõbe kerülök. És akkor ezeknek így jogosítványuk van.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Fellöktem a Pepsit és leöntöttem a gatyámat egy adag jéghideg kólával. Aztán 2 perccel késõbb sikeresen levertem a ropit is, a nagyja a földön landolt.

És megint majdnem elcsaptak.

Megyek a járdán, de már figyelem a bokor mögött a fényszórót és inkább megállok. Jól is tettem, mert a nõ még csak nem is lassított. Nem nézett körül, végig balra fordította a fejét, közben a kezében telefon. Aztán kifordult és hajtott tovább. Azt se látta hogy ott voltam, ha nem állok meg biztos elgázol.

Senior Member mmilan21's Avatar
    Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up
    Received: 0
    Given: 0

0 Not allowed!
    Vigyázz magadra Túlélõ.
    Gondolom nálatok sem lehet törvény szerint egy kézzel vezetni, a másikkal meg telefonálni.
    Headset a minimum, ha valaki vezetés közben akar telefonálni.

Akkor ezek szerint elég sok figyelmetlen jármû vezetõ van az Államokban is.
    A zebra elõtt talán sövény/fa/bokor van, hogy nem látott meg a vezetõ? Elég csúnya seb lehet a várostervezés forgalmi részérõl.

Vagy csak téged tesztel/eddz a sorsod, hogy maradj formában és ne lankadjon a figyelmed.
    Last edited by mmilan21; 07-03-2015 at 11:19 AM.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Nem lehet úgy vezetni, de attól még mindenki úgy vezet.

A zebra elõtt talán sövény/fa/bokor van, hogy nem látott meg a vezetõ?
    Igen, az egyik hely úgy van kialakítva, hogy parkoló van, elõtte bokor. Ha egy nagyobb kocsi van a parkolóban, akkor azért nem látnak, de tavasztól télig a bokron se lehet átlátni. De télen se nagyon. Viszont ha betartanák a kresz-t, akkor megállnának és úgy nem lenne veszélyes. De megkapják a jogosítványt, aztán úgy gondolják hogy az felmenti õket a szabályok betartása alól.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Mondja már meg valaki hogy mi a jó abban ha járókelõket ijesztgetnek kocsiból. Nem tudom hogy ez ugyanaz a csapat-e, vagy egy másik, régebben egy rozsdás fehér kocsiból csinálták, most ez egy kék kocsi volt. Gyalogoltam a járdán, erre rám üvöltöttek teljes erõbõl hogy "F*CK YOU N****R!". Aminek mi értelme van? Fõleg úgyhogy akik kiabáltak azok voltak feketék, én meg ugye nem vagyok az. Én nem szoktam szólni, viszont voltak még néhányan körülöttem, azok eléggé felháborodtak. Két nõ mondta egymásnak hogy "Ezeknek nincs jobb szórakozásuk minthogy emberekre üvöltsenek a kocsijukból?". Csak azt remélem hogy nem lépnek át egy határt, mert eddig csak a kocsiból kikiabálás volt, meg rám dudálás. Nem mondom hogy én vagyok az egyetlen, mert biztos hogy másokkal is ezt csinálják. A múltkor néztem egy videót, egy fekete férfi panaszkodott benne, hogy sétált a kislányával, ment át a járdán, erre ijesztgették a kocsiból hogy "nem jó a fék, nem jó a fék, és rúgatták a kocsit". Õ is felháborodott az ilyen viselkedésen, de én is pont annyira vagyok ideges mikor hasonló történik. Nehezen viselem a s*ggfej embereket. Ahogy mondani szokás, nemre, korra, származásra, vallásra való tekintet nélkül. Tényleg huszonéveseknek ezzel kell szórakozniuk? Komolyan óvodában még elmegy, de már ott se nézik jó szemmel. Már ott is dedós és hülye viselkedés. Huszon meg harminc évesen mennyire kell idiótának lenni hogy valaki ilyesmiket csináljon?

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése
    Huszon meg harminc évesen mennyire kell idiótának lenni hogy valaki ilyesmiket csináljon?
    Azért megnyugtató, hogy valószínûleg õk mennek elõször a lecsóba, ha gebasz lesz.

Nem tudják lekötni magukat. Nem tudják mi az a tisztelet vagy a megbecsülés.

Ahogy õk tekintenek az életre, az élet is úgy tekint vissza rájuk. A hozzájuk hasonlók szoktak kocsival felcsavarodni a fára vagy belezúgni az árokba.
    El is képzelem, ahogy mondja a szakadéknak vagy a fának: Rossz a fék!...Rossz a fék!...El az útból... és aztán egy nagy csattanás...

Erre felénk is van pár félnótás, aki a kocsijával menõzik. Errõl színvonalról nehéz felkapaszkodni.
    Nem én fogok pánikolni, ha a bevándorlók az utcán fognak strázsálni.
    Egyébként meg hiába próbál az ember rávilágítani a gondok gyökerére, ha az illetõk többsége esetén süket fülekre talál a mondani valóm.
    Beveszi a lexarom tablettát azt tovább hajt. Majd mi lesz amikor(gebasz esetén) nem gyártanak majd több lexarom tablettát?? Az illetõk fejére szakad az összes addigi lexarozott tette és fõként a tudatlansága.
    Aki eldobja a lexarom tablettát, az még mindig tanulhat a hibáiból és mások példájából.

Csatlakozás dátuma
    Mar 2013
    Lakhely
    USA
    Blog Entries
    60
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Mondtam én hogy gyanús volt a szomszéd hogy fegyvereket pakolt be a kocsijába. Pár napja egy jó nagy levonót ragasztott a kocsija hátsó szélvédõjére. "COME AND TAKE IT" és egy jó nagy AK-47-es is rajta van.

Pont ilyen.

Csatlakozás dátuma
    Feb 2014
    Lakhely
    Bács-Kiskun megye
    Blog Entries
    4
    Thumbs Up

0 Not allowed!
    Idézet Eredeti hozzászóló Tulelo Hozzászólás megtekintése

Pont ilyen.
    Kell nekem egy (pár tucat) ilyen.

Ráragasztanám az almafára, meg a szilvafára az utcán. Néznének nagyot a járókelõk, de fõként a szatyorszámra gyûjtögetõ bevándorlók.