0
Reggel átpakoltam,frissítettem a készletet az autóban.Még május elején lett berakva.
Megkóstoltunk eddig két dolgot ,az Mre kibírta a kánikulát és a szárított hús is jó illatú maradt,ha a kutya eszi baja nem lehet.
Vettem az obiba hõvisszaverõ szélvédõ takarókat,most abba van csomagolva az élelem,betettem egy hõmérõt,kíváncsi vagyok mennyit véd.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
Valahol mindenkinek el kell kezdeni!
A fontos hogy ne állj meg ennél a lépésnél, és próbáld ki mire jó. Ha semmire se, akkor dobd ki mert csak ballaszt.
A nagy szar mindig ott kezdõdik, hogy van valamim, de nem használom... mert a nagy összeomlásra tartogatom a pénztárcámban, vagy a szekrényben.
Mire kiderül hogy semmire se jó, pont belehalok a "csalódásba".
Minden csak annyit ér, amennyire hasznát tudom venni!
Én nem piszkálnám az oroszokat!
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Szerintem ez inkább úgy pontos, hogy minden ( eszköz, szerszám) annyit ér amennyire tudod használni.
( a legadekvátabb példa a kés, mert hiába vesz az ember fia csillió forintos kést, ha az elsõ adandó alkalommal elvágja a kezét)
Nyilván sarkitok most, de ha koper kolléga a következõ években tökélyre fejleszti ennek az eszköznek a használatát, és sík köszörül, felsõmar, vagy központosan fúr vele, akkor nem lesz haszontalan. De szívesen polemizálnék veled a két kijelentés mély értelmérõl....
Last edited by Salmo; 07-12-2015 at 11:43 AM.
Don't be a Rambo, Save Your Ammo.
| Thumbs Up |
Futottam ma egy kört.(ha ez nem off, és valamilyen szinten prepperkedésnek számít :P )
| Thumbs Up |
Az asztal körül, a gyereket kellett elkapja, mert nem akarta felvenni az esõkabátot.![]()
| Thumbs Up |
Kergetés és gyerek nélkül4 km
| Thumbs Up |
Terepfutás? Vagy aszfalton? Vagy futásimitáció futópadon?![]()
| Thumbs Up |
Aszfalt-futás![]()