0
Megtaláltam,honnan jött ez a félvezetõ dolog.A "gyakori kérdésekre" írt valaki egy hibás választ,gondolom onnan jött az ötlet.
Az EMP impulzus egy olyan elektromágneses hullám, mely a fém tárgyakban feszültséget indukál.
Ez a hullámot létrehozó jelenség nagyságától függ, és általában azért szokta az elektronikus eszközökket hazavágni, mert a nyomtatott áramköri vezetõsávok és a kábelek antennaként mûködnek, melyekben a hullám hatására feszültsség idukálódik, ami indukált áramot kezd hajtani. Minnél nagyob feszültség indukálódik, annál nagyobb áram fog folyni. Ezt általában a félvezetõ eszközök nem nagyon szokták tolerálni és tönkremennek.
Zagyvaság,többet nem is írok róla.,inkább egy kis elektrotechnika egyszerûen.
Az elektromos áram elõállításánál kezdjük,így a legkönnyebb megérteni,hogy mi az elektromágneses impulzus(amit egyébként minden generátorban irányítottan használunk)
Bármilyen forrással(szén,atom,víz,szél,gáz,olaj)forró vizet állítunk elõ,aminek a gõznyomása megforgat egy turbina lapátot,ami össze van kötve a generátor forgórészével.
A forgórész voltaképpen egy tekercs,elektromágnes,ami mágneses teret hoz létre,melynek nagysága változtatható.
Tehát voltaképpen egy szabályozható és állandó EMP.
A turbina segítségével felpörgetik olyan fordulatszámra 3000/min,ami a szabvány 50 HZ szolgáltatást hozza létre.(ez mindig állandó,nagyobb terhelésnél,áram fogyasztásnál,növelik a turbina energiáját,hogy maradjon a fordulatszám)
Ide beszúrok egy érdekességet.A nagy Amerikai áramszünet azért kött létre mivel,minden generátornak van egy teljesítménye.
Leállás esetén,mivel a villamos hálózatok össze vannak kötve,rázuhan a fogyasztás,terhelés a többi még üzemelõ generátorra.
Ha a terhelés meghaladja a teljesítményt,tehát nincs több erõ,megforgatni a generátort(és a tekercselés sem bírja),csökken a fordulatszám,úgy hívják szépen,hogy "kiesik a szinkronból" és lekapcsol,mert nincs meg a szabvány frekvencia.
És így tovább míg elsötétült Amerika.![]()
Tehát ott tartottunk,hogy a forgórészben létre hoztunk egy állandó EMP-t
Az állórész tekercsei úgy vannak kialakítva,hogy az állórész forgó mágneses tere,indukál egy szinusz görbét ,nulla-csúcspont(a generátor névleges feszültségétõl függõen) nulla-csúcspon-nulla.
Ekkor már az állórész tekercseken feszültséget lehet mérni,de amíg nincs az áramkörben ellenállás addig áram nincs.
Amint ellenállást (ohmos égõk,cekaszok....induktív tekercsek,trafók,motorok..kapacitív,kondenzátor ok és a távvezetékek,kábelek) kötünk a forgó részre és létre hozunk egy zárt áramkört áram fog folyni.
Na kérem szépen.Amikor az atom robbanás vagy direkt létrehozott EMP szabadul el,voltaképpen semmi más nem történik,mint a generátor forgó része által létre hozott mágneses tér keletkezik.
Nyilván a tér nagysága óriási(mérhetetlen9 és nem irányított(bár már vannak kísérletek),Az impulzus rövid idejû ,voltaképpen egy fél szinusz hullám,csak a gond az vele,hogy a készülékek,trafók,generátorok,fogyasztók névleges feszültségénél jóval nagyobb feszültséget indukál azokban az elektromos részekben amiben tud(tekercsek)
Ez a mérhetetlen idejû és nagyságú feszültség végigfut mindenen ami felgerjesztett tekerccsel villamos kapcsolatban van és aminek a szigetelése nem bírja ott átütés,íveket hoz létre.Nagyjából ennyi,nem kell túlmisztifikálni.
Védekezés :Minden amiben tekercs van és az mindenben van azt földelt kalickába tenni,hogy a mágneses tér ne érje el.És leválasztani a hálózatról.
Last edited by D - törölt tag; 07-21-2015 at 08:56 PM.
Még annyit az érthetõség kedvéért,hogy minden tekercs(trafók,motorok,tápegységek,elõtétek) egy pillanatra a mágneses tér megváltozása miatt,az EMP idejére generátorrá változik és feszültséget hoz létre.Ami az Emp nagyságától,a tekercs menetszámától és keresztmetszetétõl függõen feszültséget hoz létre.Ez a megnövekedett feszültség ami veszélyes a készülékekre.Az áramerõsségnek nincs köze a dolgokhoz.Természetesen ez a feszültség tönkre teszi azt is ami létre hozta,a tekercseket,nem csak a hozzá kapcsolt részeket.
Ja ami a filmekben van,hogy leáll a helikopter,aztán szerencsésen újraindul és a fõszereplõ megússza kacsa.
Ami tönkre ment ,annak annyi.
Amit leírtál az úgy nagyjából korrekt szerintem! De kiegészíteném annyival, hogy elsõsorban a félvezetõket, és a kondenzátorokat teszi tönkre. Minél egyszerûbb, durvább "primitívebb" egy elektromos készülék annál jobban bírja. Illetve az EMP támadás pillanatában a hálózatra kötött készülékeket nyírja ki elsõsorban. Mivel a sok kilométer légvezetékben hatalmas feszültség tud indukálódni.
A "kedves" fanyalgóknak meg csak annyit mondanék, hogy én nem cukrász, ügyvéd, stb.. vagyok, és elég jó "rálátásom" van a fizikára. Persze én sem vagyok a tévedhetetlen isten. Mert konkrét kísérleteket én sem végeztem. Csak a jelenlegi tudásom alapján próbálom kikövetkeztetni a hatását. De akinek nem tetszik az meg ne olvassa.....
Én sem szólok be senkinek, csak azért mert nem értek egyet azzal amit írt. Pedig azért vannak itt a fórumon is orbitális baromságok leírva más témában. De én nem szólok mert nem akarok vitatkozni, veszekedni, és megbántani senkit. Errõl ennyit!
De kiegészíteném annyival, hogy elsõsorban a félvezetõket, és a kondenzátorokat teszi tönkre. Minél egyszerûbb, durvább "primitívebb" egy elektromos készülék annál jobban bírja. Illetve az EMP támadás pillanatában a hálózatra kötött készülékeket nyírja ki elsõsorban. Mivel a sok kilométer légvezetékben hatalmas feszültség tud indukálódni.
Igen! gondolom azért a félvezetõket nyírja ki elõször,mert a feszültség terjedésében gátat képez(mint az árvíznek ,ha valami az útjába kerül). A kondi pedig a végtelenségig tölthetõ ,míg át nem üt a szigetelése.
Ez igaz,hogy minél durvább annál jobban bírja,bár ebben is van egy érdekesség.A régi nagy vasveszteségû trafók,bár óriási olaj tartályuk (hûtõ közeg),durva alumínium tekercselésük volt,mégsem bírják úgy a villámcsapást,túlfeszültséget,mint a mai könnyebb,méretre kisebb trafók.Az ok,a szigetelés gyengesége.
A gépkocsiknál még rosszabb a helyzet,fõleg a régieknél.Nem a mai korszerû technikával készültek,a gyújtótrafók,generátorok,mágnes szelepek.Hiába nagyobb,nem viselnek el akkora feszültség növekedést.
A kocsiknál a másik probléma az,hogy gyakorlatilag végtelen feszültség növekedés jöhet létre,mivel sehol nincs egy rögzített potenciál amerre a túlfeszültség menni tudna.
A vezetékek túltöltésében igazad van,mivel a földkábelek voltaképpen kondenzátorok.A légvezetékek is azok a két vezetõ rész a föld és maga a vezték ,a levegõ pedig a szigetelés.Rendesen fel tud gerjedni a villamos hálózat is az EMP-hullámában.
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
akkor leirom mert muszáj.
nem fanyalgok hanem valós tényeket szeretnék tudni amivel kivédhetem az EMP hatását. de mint te is írtad " Mert konkrét kísérleteket én sem végeztem. Csak a jelenlegi tudásom alapján próbálom kikövetkeztetni a hatását " nos következtetésig találgatásig eljutottunk mi is de ez kevés és érdektelen.
nem ellened szólt a kirohanás csak roszzkor voltál rossz helyen de mint meg is jegyezted " Pedig azért vannak itt a fórumon is orbitális baromságok leírva más témában" ezekbõl az önámító másokat félrevezetõ baromságokból van elegem. topicot nyitunk minden faszságnak - fára mászás - csüngõhasú malac - és sorolhatnám csak azért mert unatkoznak egyesek.
menekülõ jármûben is csak az okoskodás...milyen lesz az enyim ? ami kéznél lesz, amit találok útközben, amúgy hova a picsába menekül õ sem tudja csak fantázia világot építenek, de semmi ésszerû terv vagy cselekedet. megyek az erdõbe , terepjáróval azt túlélek kb ennyi ....egy értelmes logisztikai elképzelést sem láttam még egy számítást sem mibõl mennyi kell, mibõl kell tartalék stb. minek milyen hatása van - gazdasági gebasz - ufo támadás - virus fertõzés - menekült áradat - és mindez vidék város viszonylat. megpróbáltuk kibeszélni de az lett a vége hogy a bunkó városi éhendöglik és megy a vidékihez kuncsorogni majd mert ott fasza minden és napi pár óra munkával önfenntartó-önellátó gazdaság üzemel csak azért nem hisszük el mert mindenki hülye csak õ helikopter.
tököm kivan az önámító és másokat is áltató ki nem próbált esztelenségekbõl.
és végül azok akik egy találkozóra sem képesek eljönni mert mindig van valami kifogás és csak a fotelbõl okoskodnak végképp semmit sem számít a szavuk. mi megtettük baráti fõzõcske, peca, tûzgyújtás séta az erdõben és beszélgetés egymás szemébe nézve napokat együtt töltve. ez a próba nem a semmik írása és találgatások és fikciókon való lovaglás.
és ha bárkit megsértettem nem igazán érdekel.
nagyon király az élelem tároló doboz.Most néztem meg a napon lévõ kocsiban,23 fokos a doboz belseje.A konzerv ,mre,kutyakaja nem romlik meg benne és a víz is iható hõmérsékletû.
Feri!Teljesen igazad van a leírtakban.Mostanra már majd két éve fórumozgatok.Már régen ki kellett volna alakulnia egy közösségnek és egy fajta riadó láncnak.Havi több tucat fõs találkozókkal és rendezvényekkel.Az okát nem értem,de mindegy is.
| Thumbs Up |
| Received: 267 Given: 318 |
Doom! Miféle dobozról van szó? Az a nagy hungarocell amiben a kajákat hordja a futár?
A másik részére nehéz válaszolni de összetartás az valóban nincs kb. semennyi![]()